Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Digital Workforce

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.3.
2023

Digital Workforce kertoi aamulla saaneensa 2,2 MEUR:n sopimuksen suurelta energia-alan yhtiöltä Yhdysvalloista.

Analyytikon kommentti
24.2.
2023

Ohjelmistorobotiikkaa hyödyntävä automaation pioneeri Digital Workforce julkistaa tilinpäätöksen tiiistaina kello 15. Odotamme liikevaihdon kasvaneen vahvasti, mutta yhtiölle ”maltillisesti” strategisten jatkuvaveloitteisten palveluiden vetämänä.

Analyytikon kommentti
11.1.
2023

Kysyntään liittyvästä epävarmuudesta huolimatta odotamme IT-palvelusektorin orgaanisen kasvun jatkuvan terveellä pohjalla sekä yrityskauppojen tukevan selvästi kasvua.

Analyytikon kommentti
21.12.
2022

Digital Workforce kertoi eilen, että uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu diplomi-insinööri Jussi Vasama. Vasamalla on pitkä kokemus kansainvälisen ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan johtamisesta.

Analyytikon kommentti
19.12.
2022

Digital Workforcen hallitus ja toimitusjohtaja, yhtiön perustajaosakas Mika Vainio-Mattila ovat yhteisesti sopineet, että Vainio-Mattila jättää Digital Workforcen toimitusjohtajan tehtävät. Mika Vainio-Mattila on toiminut yhtiön toimitusjohtajana elokuusta 2021 lähtien.

Analyytikon kommentti
14.12.
2022

IT-palvelusektorin kehitys oli Q3-tuloskaudella positiivista, kun orgaaninen kasvu vahvistui ja kannattavuus parani. Isossa kuvassa näkymät ovat edelleen hyvät, vaikka muutamat yhtiöt ensi kertaa varoittelivat asiakkaiden varovaisuudesta yksityisellä sektorilla.

Analyytikon kommentti
1.11.
2022

Odotamme liikevaihdon kasvaneen yhtiölle ”maltillisesti” strategisten jatkuvaveloitteisten palveluiden vetämänä. Tulosta painavat strategian kanssa linjassa olevat investoinnit omaan alustaan ja kansainvälistymiseen.

Analyytikon kommentti
20.9.
2022

IT-palvelusektorin Q2-tuloskausi oli isossa kuvassa kohtuullinen: vahvaa orgaanista kasvua himmensivät kannattavuushaasteet useammassa yhtiössä.

Digital Workforce

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas