Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

EAB Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
13.1.
2021

Varainhoitoalan konsolidaatiosta lähes jokavuotiset spekulaatiot mainittu vuodenvaihteessa. Mm. Evlin toimitusjohtajan haastattelussa. Kenen kylkeen EAB Group parhaiten sopisi liiketoiminnan profiililtaan jos pareja haetaan suomalaisten varainhoitajien kesken?

Inderes Q&A
12.10.
2017

Moro! Kuuntelin teidän Elite Varainhoito -seurannan starttiraportin ja intoonnuin kysymään asiaa, mikä on askarruttanut minua jo pitempään. Miten kriittisesti arvioitte varainhoitotalojen tuotteiden kestävyyttä ja kilpailukykyä? Usein tuntuu, että analyyseissä on yhtiöiden tuotteet vähän purematta nielty toteamalla ne "hyviksi managereilleen". Koska loppupeleissä yhtiö on juuri niin arvokas kuin sen tarjooma asiakkailleen, on mielestäni erittäin perusteltua kyseenalaistaa varainhoitotalojen kulujensa puolesta erittäin kalliiden tuotteiden kestävyys.

EAB Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

EAB Group

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Suomen johtavana henkilöstörahastojen tarjoajana palvelemme 90 000 henkilöstörahastojäsentä. Asiakkaitamme palvelee yli 100 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.