Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EAB Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
25.3.
2021

Näettekö, että korkotasojen nousulla olisi merkittäviä vaikutteita erilaisten kiinteistörahastojen toimintaan ja tuottavuuteen? Esimerkkeinä voisi käyttää eQ:n ja Titaniumin kiinteistörahastoja, jotka hyödyntävät sijoituksissaan velkarahaa.

Inderes Q&A
13.1.
2021

Varainhoitoalan konsolidaatiosta lähes jokavuotiset spekulaatiot mainittu vuodenvaihteessa. Mm. Evlin toimitusjohtajan haastattelussa. Kenen kylkeen EAB Group parhaiten sopisi liiketoiminnan profiililtaan jos pareja haetaan suomalaisten varainhoitajien kesken?

Inderes Q&A
12.10.
2017

Moro! Kuuntelin teidän Elite Varainhoito -seurannan starttiraportin ja intoonnuin kysymään asiaa, mikä on askarruttanut minua jo pitempään. Miten kriittisesti arvioitte varainhoitotalojen tuotteiden kestävyyttä ja kilpailukykyä? Usein tuntuu, että analyyseissä on yhtiöiden tuotteet vähän purematta nielty toteamalla ne "hyviksi managereilleen". Koska loppupeleissä yhtiö on juuri niin arvokas kuin sen tarjooma asiakkailleen, on mielestäni erittäin perusteltua kyseenalaistaa varainhoitotalojen kulujensa puolesta erittäin kalliiden tuotteiden kestävyys.

EAB Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas