Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

EAB Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
10.9.
2021

Suomen Sijoitustutkimuksen julkaiseman rahastoraportin mukaan kotimaiset sijoitusrahastot keräsivät elokuussa noin 435 MEUR:n nettomerkinnät (7/21: 1,3 mrd.).

Analyytikon kommentti
2.9.
2021

Jatkona edelliselle kirjoitukselle varainhoitajien hallinnoitavasta varallisuudesta käymme tässä kirjoituksessa läpi pörssin varainhoitajien kannattavuuksia ja ajureita niiden takana.

Analyytikon kommentti
31.8.
2021

Hallinnoitavan varallisuuden (AUM) tulkinta yhtiöiden välillä on vaikeaa ja vertailtavuus heikko ilman syvempää analyysiä. Tässä tekstissä on tarkoitus avata Helsingin pörssin varainhoitajien hallinnoitavia pääomia ja tapoja analysoida hallinnoitavia pääomia tarkemmin.

Analyytikon kommentti
13.8.
2021

Suomen Sijoitustutkimuksen julkaiseman rahastoraportin mukaan kotimaisiin sijoitusrahastoihin ohjautui heinäkuussa uutta pääomaa 1,3 mrd. euron edestä (6/2021: 1,7 mrd.).

Analyytikon kommentti
9.8.
2021

Toistamme EAB:n 3,2 euron tavoitehinnan ja vähennä-suosituksen. H1-raportti oli positiivisen tulosvaroituksen jälkeen hyvin linjassa odotuksiemme kanssa ja emme ole tehneet ennusteisiimme muutoksia. Pelin henki on yhtiöllä harvinaisen selvä, ennustamme yhtiöltä merkittävää tulosparannusta 2021-2022 ja myös nykyinen arvostustaso vaatii taakseen tämän realisoitumista.

Analyytikon kommentti
30.7.
2021

EAB julkistaa H1-tuloksensa perjantaina aamulla. Kesäkuussa annetun tulosvaroituksen seurauksena suurin jännitys numeroiden osalta on poistunut ja yhtiön tulosparannus on jatkunut vahvasti.

Analyytikon kommentti
12.7.
2021

Suomen Sijoitustutkimuksen julkaiseman rahastoraportin mukaan kotimaiset sijoitusrahastot keräsivät kesäkuussa noin 1,7 mrd. euron nettomerkinnät, mikä on korkein taso viiteen vuoteen. Viimeisen 12 kk:n aikana sijotusrahastoihin on virrannut uutta pääomaa yhteensä noin 10,0 mrd. euron edestä.

Analyytikon kommentti
7.7.
2021

Pääomamarkkinoiden veto on viimeisen 12 kuukauden aikana ollut hurjaa. Löysä rahapolitiikka, massiivinen elvytys ja koronakriisin asteittainen väistyminen ovat ruokkineet riskinottohalukkuutta markkinoilla.

Analyytikon kommentti
29.6.
2021

Tarkistamme EAB:n tavoitehinnan 3,2 euroon (aik. 3,0e) ja nostamme suosituksemme tasolle vähennä (aik. myy). Yhtiön tulosvaroitus ei aiheuttanut oleellisia muutoksia ennusteisiimme, mutta se pienentää riskiä tulosparannuksen realisoitumiseen liittyen.

Analyytikon kommentti
10.6.
2021

Suomalaisten sijoitusrahastojen uusmyynti veti toukokuussa vahvasti, sillä rahastot keräsivät huhtikuun tapaan 1,2 mrd. euron nettomerkinnät. Viimeisen 12 kk:n aikana kotimaisiin sijoitusrahastoihin on virrannut uutta pääomaa peräti 8,8 mrd. euron edestä.

EAB Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas