Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

EAB Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
12.2.
2021

EAB Group saavutti poikkeuksellisen koronavuoden toisella vuosipuoliskolla yhtiön pörssihistorian toiseksi parhaimman tuloksen. EAB Groupin toimitusjohtaja Daniel Pasternack analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa.

InderesTV
20.1.
2021

Finanssissektorilla tunnelma on tuloskauden alla lähes kuin MM-95-kultajuhlissa. Niin poikkeuksellisen vahva pääomamarkkinoiden veto on ollut. Samaan aikaan sijoittajan on hyvä muistaa, että tunnelma voi muuttua nopeastikin, niin kuin kävi vuosi sitten.

InderesTV
15.12.
2020

Finanssisektorilla tullaan lyömään ensi vuonna pöytään historiallisen hyviä tuloksia, mikäli vain ennusteet pitävät kutinsa. Kaikki näyttää hyvältä, mutta déjà vu -tunteelta ei voi välttyä: Myös vuosi sitten ennusmerkit olivat lähes yhtä vahvat, kunnes pandemia iski.

InderesTV
10.9.
2020

Pörssin varainhoitajien vuoden piti olla pilalla, mutta nyt näyttää siltä, että väkeviä tuloksia tullaan tekemään paikoitellen myös tänä vuonna. Vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden kentässä koronakolhut pistävät kuitenkin esiin vasta viiveellä. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

InderesTV
28.8.
2020

Varainhoitaja EAB:n paatti pysyi pystyssä alkuvuoden koronamyrskyissä navigoiden, mutta vesirajan alla on edelleen paljon paikattavia reikiä. Paras tie kannattavuuden parantamiseen on liikevaihdon kasvattaminen. Analyytikko Sauli Vilén haastattelee toimitusjohtaja Daniel Pasternackia.

Seuraa EAB:ta https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/eab-group

Kysymykset kellotettuna:

00:00 Ensimmäisen vuosipuoliskon kuulumiset
00:55 Kulutaso
01:55 Millä komponenteilla liikevaihto saadaan kasvuun?

InderesTV
26.6.
2020

EAB:n alkuvuosi on mennyt odotuksia paremmin, mutta näkemyksemme mukaan vielä ei ole aika ostaa. Analyytikko Matias Arola käy videolla läpi tekijöitä, joihin sijoittajan on EAB:ssa syytä kiinnittää huomiota.

-Kysymykset kellotettuna-
00:00 Tekijät hyvän alkuvuoden taustalla
00:55 Mihin sijoittajien tulisi kiinnittää huomiota?
01:35 Osakkeen arvostus

InderesTV
25.5.
2020

Varainhoitaja EAB Group on paininut haasteiden kanssa viime vuodet. Yhtiö on saanut selkeytettyä fokustaan, mutta liikevaihto on saatava kasvamaan jotta liiketoimintamalli pääsisi oikeuksiinsa. Kasvavalla alalla tämän ei pitäisi olla mahdotonta. Analyytikko Vilén kommentoi.

EAB:n laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/suunta-oikea-mutta-tekemista-riittaa-viela

InderesTV
2.9.
2019

Mitkä yhtiöt sopisivat kimppaan finanssipalvelusektorilla? Capman voisi, ainakin paperilla, yhdistyä useimpien kanssa. Sektori tarjoaa tällä hetkellä pörssin parasta osinkotuottoa, mutta sijoittajan pitää erotella jyvät akanoista. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin kanssa videolla läpi sektorin kuulumisia ja trendejä.

Julkaistu alunperin 30.8.2019

Capmanin ROAST ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-capman-49-kello-945

InderesTV
10.5.
2019

2.5.2019 päälistalle siirtynyt EAB Group Oyj tavoittelee listautumisella parempaa tunnettavuutta, likviditeettiä ja pääsyä rahoitukseen, joka edistää yhtiön kannattavaa, strategian mukaista kasvua. EAB:n tavoitteena on kaksinkertaistaa liikevaihto viidessä vuodessa. Kasvua tavoitellaan suurimmaksi osaksi orgaanisesti, mutta merkittävässä määrin myös yritysostoin, kun toimialan konsolidaatio Suomessa jatkuu.

InderesTV
18.4.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

EAB Group

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

EAB Group

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Suomen johtavana henkilöstörahastojen tarjoajana palvelemme 90 000 henkilöstörahastojäsentä. Asiakkaitamme palvelee yli 100 sijoitusalan ammattilaista 13 paikkakunnalla ympäri Suomea. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.