Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

EAB Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
26.4.
2022

EAB:n omistajille fuusio Evlin kanssa on hyvä diili. Evlin omistajat saavat pohtia fuusiota tarkemmin. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

inderesTV
22.4.
2022

Evli ja EAB tiedottivat selvittävänsä yhtiöiden yhdistymistä samalla jatkaen sektorin konsolidointia. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi yhtiöiden yhteensopivuutta sekä järjestelyn arvostusta.

inderesTV
28.3.
2022

Korkotaso on jatkanut alkuvuoden aikana ripeää nousuaan. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi, miten korkotason nousu vaikuttaa finanssisektorin keskeisiin tuottoajureihin.

inderesTV
8.3.
2022

Toimitusjohtaja Daniel Pasternack kertoo EAB Groupista sijoituskohteena.

inderesTV
7.3.
2022

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja kuulemme tuoreimmat kuulumiset. Esitykset kuvataan aiemmin julkaisupäivänä ja ne ovat myös jälkeenpäin katsottavissa.

inderesTV
14.2.
2022

EAB:n toinen vuosipuolisko oli ansiokas jatko-osa 2020 alkaneelle kannattavuuskäänteelle. Toimitusjohtaja Daniel Pasternack kommentoi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa.

inderesTV
18.1.
2022

Finanssisektori lähtee erittäin otollisista asetelmista tuloskauteen. Merkit viittaavat siihen, että myös lähivuosina tuloskehitys on vahvaa ja osingot kasvavat. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

inderesTV
13.1.
2022

Varainhoitosektorin vuosi 2021 oli historiallisen vahva ja vuoteen mahtui myös paljon mielenkiintoisia yritysjärjestelyjä. Analyytikko Sauli Vilén muistelee sektorin vuotta 2021.

inderesTV
2.11.
2021

EAB Groupin tuloskäänne on edennyt vauhdilla viimeisen vuoden aikana erittäin hyvän markkinatilanteen tukemana ja lähivuosien tulosnäkymä on kirkastunut uusien rahastolanseerausten myötä. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi.

inderesTV
8.10.
2021

Sauli ja Antti avaavat finanssipalvelusektoria. Minkälaisia yhtiöitä sektorilta löytyy ja miten ne ovat pärjänneet?

EAB Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas