Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Fodelia

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
16.10.
2020

Sauli ja Petri K. keskustelevat kuluttajasektorista. Podissa syvennytään toimialan kilpailuetuihin ja pohditaan verkkokaupan merkitystä ja vaikutusta alan dynamiikkaan. 

00:30 Kuluttajasektori
04:25 Toimivatko Lynchin opit?
09:16 Mitä yhteistä sektorin yhtiöillä on?
18:45 Kilpailuedut
27:34 Kilpailuedut Helsingin pörssissä
44:13 Markkinan kasvu ja verkkokaupan merkitys
59:48 Korona: voittajat ja häviäjät
1:10:25 Millainen yhtiö pärjää kuluttajasektorilla?
1:14:34 Suosikkiyhtiöt

Analyytikon kommentti
14.10.
2020

Fodelia laski ohjeistustaan, sillä H2-liiketoimintanäkymät ovat heikentyneet koronaviruksen 2. aallon vaikutuksesta.

Yhtiöraportti
13.10.
2020

Fodelia laski tiistaina ohjeistustaan, sillä H2-liiketoimintanäkymät ovat heikentyneet koronaviruksen 2. aallon vaikutuksesta. Osasimme odottaa tulosvaroitusta heikon H1-raportin ja uusien rajoitustoimenpiteiden takia, mutta tulosohjeistuksen alahaarukka oli odotuksiamme matalampi, joten laskimme lähivuosien tulosennusteitamme. Käynnissä olevat koronahaasteet, lähivuosien voimakkaista investointitarpeista johtuva heikko rahavirta ja osakkeen korkea arvostus puoltavat vielä varovaisuutta osakkeen kanssa. 

Tiedotteet
13.10.
2020

Fodelia Oyj Yhtiötiedote 13.10.2020 klo 17.00

Sisäpiiritieto
 

Fodelia arvioi, että loppuvuoden liiketoimintanäkymät ovat heikentyneet koronaviruksen toisen aallon vaikutuksesta ja laskee sen vuoksi vuoden 2020 liikevaihto- ja tulosohjeistusta. Toimenpiteet pandemian hillitsemiseksi ja kuluttajakäyttäytymisen muutos vaikuttavat negatiivisesti foodservice-markkinaan ja laskevat myyntiä lounas- ja opiskelijaravintoloissa sekä muissa Horeca-sektorin asiakkuuksissa.

Analyytikon kommentti
8.10.
2020

Fodelian osake on laskenut kesällä 2020 nähdyn nousupyrähdyksen jälkeen selvästi ja mielestämme pahin yliarvostus on nyt purkautunut. Päivitämme kurssilaskusta johtuen suosituksemme vähennä-tasolle (aik. myy).

Yhtiöraportti
8.10.
2020

Fodelian osake on laskenut kesällä 2020 nähdyn nousupyrähdyksen jälkeen selvästi ja mielestämme pahin yliarvostus on nyt purkautunut. Päivitämme kurssilaskusta johtuen suosituksemme. Emme ole päivityksen yhteydessä tehneet ennustemuutoksia, joten toistamme tavoitehintamme. Koronapandemia vaikutti negatiivisesti yhtiön H1-tulokseen, kun Feelialle tärkeät lounas- ja kouluruokailu romahtivat eikä yleisötapahtumia voitu järjestää.

Analyytikon kommentti
20.8.
2020

Fodelian H1 alitti odotuksemme, mikä johtui koronapandemian vaikutuksista foodservice-markkinaan.

Yhtiöraportti
19.8.
2020

Fodelian H1 alitti odotuksemme, mikä johtui koronapandemian vaikutuksista foodservice-markkinaan. Kesällä tiedotettu Feelian tehdaskapasiteetin laajennus ja Barona-yhteistyö ovat hyviä askelia pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa, minkä takia nostamme tavoitehintaamme. Koronan tuoma epävarmuus luo 2020-ohjeistukseen tulosvaroituksen riskin, mikä yhdessä lähivuosien voimakkaista investoinneista johtuvan heikon rahavirran ja korkean tulospohjaisen arvostuksen kanssa saavat meidät ottamaan suosituksessamme varovaisen näkemyksen. 

InderesTV
19.8.
2020

Seuraa Fodelian tiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä! 

Analyytikon kommentti
19.8.
2020

Fodelia julkisti aamulla odotuksiamme heikomman H1-raportin. Luvuissa näkyi selvästi koronaviruspandemian vaikutus foodservice-asiakkaiden heikkona kysyntänä, mikä vaikutti negatiivisesti kannattavuuteen.

Fodelia

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Fodelia

Fodelia kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä kukoistavia, kansainvälisiä menestystarinoita, jotta kuluttajat saisivat puhdasta, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua ruokaa. Omistamme elintarvikealan tiennäyttäjiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin. Portfolioomme kuuluvat valmisruokavalmistaja Feelia, snacks-tuotteita valmistava Real Snacks, liha- ja kasvistuotteita valmistava Beofood sekä Fodbar, Bravedo-konsernin kanssa perustamamme yhteisyritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun kokonaisvaltaisten ruokapalvelujen ulkoistamiseksi.