Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Huhtamäki

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes analyysi
23.7.
2021

Emme ole tehneet Huhtamäen lähivuosien tulosennusteisiimme oleellisia muutoksia. Huhtamäen maltillinen tuloskasvu ja 2-3 %:n osinkotuotto tarjoavat mielestämme yhä niukasti tuottovaatimusta korkeamman tuotto-odotuksen, vaikka edullisilla kertoimilla laadukasta yhtiötä ei tälläkään kertaa pääse ostamaan.

Inderes analyysi
22.4.
2021

Emme ole tehneet Huhtamäen lähivuosien tulosennusteisiimme oleellisia muutoksia. Maltillinen tuloskasvu ja 2-3 %:n osinkotuotto tarjoavat mielestämme yhä niukasti tuottovaatimusta korkeamman tuotto-odotuksen Huhtamäessä, vaikka edullisilla kertoimilla laadukasta yhtiötä ei tälläkään kertaa pääse ostamaan.

Inderes analyysi
12.2.
2021

Emme ole tehneet Huhtamäen lähivuosien tulosennusteisiimme oleellisia muutoksia vaan odotamme yhtiön pysyvän maltillisella tuloskasvun uralla. Tuloskasvu ja 2-3 %:n osinkotuotto tarjoavat mielestämme jo niukasti tuottovaatimusta korkeamman tuotto-odotuksen Huhtamäessä, vaikka edullisilla kertoimilla laadukasta yhtiötä ei tälläkään kertaa pääse ostamaan

Inderes analyysi
23.10.
2020

Olemme nostaneet erinomaisen Q3-raportin eilen julkaisseen Huhtamäen tulosennusteitamme ja odotamme yhtiöltä absoluuttisesti erittäin vahvoja numeroita lähivuosina. Osakkeen arvostus on mielestämme silti korkealla tasolla kaikilla mittareilla, emmekä pidä siten 12 kk:n tuotto/riski-kuvaa enää tässä vaiheessa houkuttelevana.

Inderes analyysi
27.7.
2020

Huhtamäki selvisi koronmyrskyn silmästä hämmästyttävän pienin vaurioin. Odotamme myös yhtiön toipuvan kriisistä vauhdilla ripeään tuloskasvumoodiin, mutta terveistä näkymistä osakkeen arvostus on mielestämme taas noussut varsin korkealle. Siten 12 kk:n tuotto/riski-suhde ei mielestämme mahdollista ostoja yhtiössä toistaiseksi.

Inderes analyysi
5.5.
2020

Huhtamäen Q1 sujui tuloksellisesti odotuksiamme paremmin, mutta koronamyrskyn silmä osunee vasta Q2:lle. Odotamme yhtiön alkavan toipua kriisistä melko nopeasti, mutta valitsevaan epävarmuuteen peilattuna osakkeen arvostus on mielestämme kimmonnut turhan korkealle viime viikkojen yli 30 %:n kurssirallissa. Siten yhtiön 12 kk:n tuotto/riski-suhde ei mielestämme puolla ostojen jatkamista ennen koronakriisin vaikutusten selkeytymistä.

Inderes analyysi
25.3.
2020

Arviomme mukaan Huhtamäen lyhyen ajan tuloskasvu tökkää koronaviruksen aiheuttamiin kysyntärasitteisiin ja -rajoitteisiin, mutta toisaalta odotamme yhtiön olevan toipujien etujoukkoa ja myös pitkällä tähtäimellä yhtiötä tukevat vahvat kasvuajurit. Osakkeen hintalappu alkaa olla myös kohtuullinen suhteessa todistettuun laatuun ja pitkän ajan kasvukuvaan, minkä takia ajallisesti hajautetut ostot Huhtamäessä voi mielestämme aloittaa riskeistä huolimatta. 

Inderes analyysi
19.2.
2020

Huhtamäen Q4 sujui tuloksellisesti noin odotustemme mukaisesti ja näkymät ovat suotuisat. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta lähivuosien arvostus on silti mielestämme rikkonut jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole näköpiirissä, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi nyt.

Inderes analyysi
24.10.
2019

Huhtamäen Q3 sujui tuloksellisesti odotustemme mukaisesti ja näkymät ovat suotuisat. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta lähivuosien arvostus on silti mielestämme rikkonut jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole näköpiirissä, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi nyt.

Inderes analyysi
22.7.
2019

Huhtamäen Q2 sujui tuloksellisesti suurin piirtein odotustemme mukaisesti, eivätkä markkinakommentit indikoineet muutoksista hyvässä toimintaympäristössä. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta arvostus hipoo silti jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi toistaiseksi.

Huhtamäki