Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Huhtamäki
4845 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 39.12 ALIN 39.07 VAIHTO (KPL) 309 769
MYYNTI 39.16 YLIN 40.55 VAIHTO (VAL) 12,244 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
19.2.
2020

Huhtamäen Q4 sujui tuloksellisesti noin odotustemme mukaisesti ja näkymät ovat suotuisat. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta lähivuosien arvostus on silti mielestämme rikkonut jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole näköpiirissä, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi nyt.

Tyyppi: company_report
24.10.
2019

Huhtamäen Q3 sujui tuloksellisesti odotustemme mukaisesti ja näkymät ovat suotuisat. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta lähivuosien arvostus on silti mielestämme rikkonut jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole näköpiirissä, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi nyt.

Tyyppi: company_report
22.7.
2019

Huhtamäen Q2 sujui tuloksellisesti suurin piirtein odotustemme mukaisesti, eivätkä markkinakommentit indikoineet muutoksista hyvässä toimintaympäristössä. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta arvostus hipoo silti jo kipurajoja. Negatiivisia ajureita osakkeelle ei kuitenkaan ole, joten emme muokkaa näkemystämme yhtiöstä negatiivisemmaksi toistaiseksi.

Tyyppi: company_report
30.4.
2019

Huhtamäen Q1 sujui tuloksellisesti lievästi odotuksiamme paremmin eivätkä markkinakommentit indikoineet muutoksista hyvässä toimintaympäristössä. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta mielestämme kuluvan vuoden alun lähes 30 %:n kurssinousu on hinnoitellut osakkeen lyhyellä tähtäimellä täyteen.

Tyyppi: company_report
20.2.
2019

Yhtiön Q4 sujui tuloksellisesti odotuksiamme paremmin ja kommentit kuluvasta vuodesta pienensivät yhtiölle ladattuihin tuloskasvuodotuksiin liittyneitä riskejä. Tuloskasvu on osakkeelle vahva ajuri, mutta mielestämme kuluvan vuoden alun noin 20 %:n kurssinousu on hinnoitellut osakkeen lyhyellä tähtäimellä täyteen. Näin ollen jatkamme parempien ostopaikkojen kyttäämistä osakkeen suhteen, vaikka pidämmekin yhä Huhtamäkeä pitkällä aikavälillä hyvänä sijoituskohteena.

Tyyppi: company_report
17.1.
2019

Mielestämme osake on viime viikkojen kurssinousun jäljiltä vuoden tähtäimellä jo hinnoiteltu oikein.

Tyyppi: company_report
30.10.
2018

Emme Huhtamäen yhtiön liiketoiminnan heikentyneen rakenteellisesti, vaikka yhtiön tulos hakeekin kustannusinflaation takia vauhtia odotuksiamme alempaa. Osakkeen arvostus on painettu jo varsin alhaiseksi etenkin kärsivällisten pitkän aikavälin sijoittajien perspektiivistä.

Tyyppi: company_report
23.7.
2018

Q2-raportin jälkeisistä tulosennusteiden laskusta huolimatta Huhtamäen arvostus on painunut viime viikkojen kurssilaskussa. Osakkeen lyhyen ajan tuotto-odotus mielestämme mahdollistaa jo yhä houkuttelevan pitkän ajan kasvutarinan tarjoavan Huhtamäen kyytiin hyppäämisen tässä vaiheessa.

Tyyppi: company_report
3.5.
2018

Yhtiön Q1-raportti ei johtanut merkittäviin ennustemuutoksiin ja mielestämme osakkeen arvostus on vuoden tähtäimellä neutraali houkuttelevasta pitkän ajan kasvutarinasta huolimatta.

Tyyppi: company_report
10.4.
2018

Huhtamäen osakekurssi on ylittänyt tavoitehintamme viime viikkojen kurssinousussa (+12 % tilinpäätöksestä), kun taas ennusteet ovat pysyneet käytännössä muuttumattomina. Mielestämme Huhtamäen arvostus on jo neutraali vuoden tähtäimellä, vaikka yhtiön pitkän ajan näkymät ovatkin suotuisat.

Huhtamäki

Huhtamäki

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti toimiva ruuan ja juoman pakkaamisen asiantuntija. 77 tuotantolaitoksen ja 24 vain myyntiin keskittyvän yksikön verkostomme yhteensä 34 maassa antaa meille erinomaiset valmiudet tukea asiakkaidemme kasvua kaikkialla, missä he toimivat. Noin 17 700 työntekijäämme kehittää ja valmistaa kolmea eri teknologiaa hyödyntäen pakkauksia, jotka auttavat huipputuotteita saavuttamaan enemmän kuluttajia, helpommin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 miljardia euroa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä, ja yhtiön pääkonttori on Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.fi.