Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Huhtamäki
4852 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 39.66 ALIN 37.65 VAIHTO (KPL) 497 167
MYYNTI 39.70 YLIN 39.71 VAIHTO (VAL) 19,370 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen
+358 44 591 2216

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
8.2.
2019

Hei, Haluaisitteko selventää mitenkä sellun hinnan vaihtelu vaikuttaa konkreettisesti eri yhtiöihin. Esim.: UPM / STORA vs. AHLSTRÖM-MUNKSJÖ / HUHTAMÄKI(?) Onko hinnan vaihtelun vaikutuksella eroavaisuutta yhtiöittäin? Vaikuttaako lyhyt- tai pitkäkuituisen sellun hinta eritavoin eri yhtiöihin? Kuinka / mistä sellun hinnanvaihteluita voisi parhaiten seurata (indeksi tms.)? Onko joitakin muita merkittäviä (raaka-aine) tekijöitä, joita tulisi seurata? Kiitos.

Tyyppi: inderes_qa
4.2.
2019

Huhtamäki tekee elintarvikepakkauksia ja kertakäyttöastioita. Pitäisikö toimialan olla kuluttajatuotteet? Miten defensiivisenä näette yhtiön?

Tyyppi: inderes_qa
17.1.
2018

Viimeaikoina on uutisissa ollut puheenaiheena muovijätteiden ongelmat, ja esillä on ollut mm. kertakäyttöastioiden kieltäminen/haittaverot. Miten näette Huhtamäen tulevaisuuden tässä valossa? Pystyykö Huhtamäki vastaamaan tähän haasteeseen esim. uusilla biohajoavilla tuotteilla?

Tyyppi: inderes_qa
7.9.
2017

Näettekö suurta riskiä Huhtamäen nykyisessä velkaantuneisuustasossa tai sen kasvussa? Esim. jos investoinnit eivät alkaisikaan tuottaa odotetusti.

Tyyppi: inderes_qa
22.7.
2017

Hei! Jo viime syksystä lähtien Huhtamäkeä on painanut Intian verojärjestelmävaikeudet. Mistä siinä on kysymys? Miksi sen kerrotaan olevan ohimenevä? Jos se menee ohi, onko sillä hetkellinen vipuvaikutus Huhtamäen tulokseen?

Tyyppi: inderes_qa
13.6.
2017

Hei. Arvopaperi-lehden mukaan "Pakkausyhtiö Huhtamäen Foodservice Europe-Asia-Oceania -liiketoiminnan johtaja Eric Le Lay on keventänyt tuntuvasti omistustaan yhtiössä. Yhtiön tiedotteen mukaan Le Lay myi eilen 6 167 osaketta 34,14 euron keskihintaan. Kevennyksen arvo on noin 223 000 euroa." Pitäisikö huolestua? Pitäisikö myydä?

Tyyppi: inderes_qa
14.4.
2017

Moikka, oletteko tehneet Huhtamäestä laajaa raporttia? Olen aloitteleva Inderesin lukija enkä sellaista ainakaan ensi vilkaisulla löytänyt. Teettekö kaikista seuraamistanne yhtiöistä laajat raportit?

Huhtamäki

Huhtamäki

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti toimiva ruuan ja juoman pakkaamisen asiantuntija. 77 tuotantolaitoksen ja 24 vain myyntiin keskittyvän yksikön verkostomme yhteensä 34 maassa antaa meille erinomaiset valmiudet tukea asiakkaidemme kasvua kaikkialla, missä he toimivat. Noin 17 700 työntekijäämme kehittää ja valmistaa kolmea eri teknologiaa hyödyntäen pakkauksia, jotka auttavat huipputuotteita saavuttamaan enemmän kuluttajia, helpommin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 3,1 miljardia euroa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä, ja yhtiön pääkonttori on Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.fi.