Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Huhtamäki

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
5.9.
2022

Huhtamäki tiedotti perjantaina, että yhtiö on myynyt Venäjän liiketoimintonsa Espetinalle. Espetina on Alexander Govorin ja Iury Kushnerovin omistama yhtiö.

Analyytikon kommentti
2.9.
2022

Reuters uutisoi eilen Venäjän toimistoltaan, että McDonald’sin Venäjän operaatiot ostanut liikemies Alexander Govor olisi tarjonnut Huhtamäen Venäjän operaatioista 151 MEUR (tai 150 MUSD).

Analyytikon kommentti
22.7.
2022

Toistamme Huhtamäen lisää-suosituksemme ja 40,00 euron tavoitehintamme. Yhtiön Q2-raportti oli vahva ja teimme raportin jälkeen hyvin lievästi positiivisia ennustemuutoksia loppuvuodelle ja lähivuosille. Huhtamäki on yhä arvostettu pidemmän ajan keskiarvojensa alapuolelle.

Analyytikon kommentti
21.7.
2022

Huhtamäki julkisti Q2-raporttinsa tänään kello 8:30. Yhtiön operatiivinen Q2-tulos oli vahvan operatiivisen suorituksen ja yrityskauppojen ansiosta vertailukautta ja myös odotuksia parempi.

Analyytikon kommentti
14.7.
2022

Toistamme torstaina 21.7 Q2-raporttinsa julkistavan Huhtamäen tavoitehintamme 40,00 euroa ja laskemme yhtiön suosituksemme lisää-tasolle (aik. osta) osakkeen tuotto-odotuksen kavennuttua viime kuukausien kurssinousun takia.

Analyytikon kommentti
2.6.
2022

Huhtamäki tiedotti eilen illalla, että yhtiö laskee liikkeeseen 500 MEUR:n vakuudettoman ja vastuullisuusindikaattoreihin sidotun joukkovelkakirjalainan.

Analyytikon kommentti
28.4.
2022

Yhtiön Q1-raportti oli vahva ja teimme raportin jälkeen positiivisia, mutta kuluvaa vuotta lukuun ottamatta pienehköjä muutoksia lähivuosien ennusteisiimme.

Analyytikon kommentti
27.4.
2022

Huhtamäki julkisti Q1-raporttinsa tänään kello 8:30. Yhtiön operatiivinen Q1-tulos oli Elif-kaupan epäorgaanisen tuen ja myös erittäin vakuuttavan operatiivisen suorituksen ansiosta merkittävästi odotuksia ja vertailukautta parempi rajusta inflaatiosta huolimatta.

Analyytikon kommentti
21.4.
2022

Huhtamäen tuloksen odotetaan parantuneen vertailukaudesta lievästi Elif-yritysoston ajamana, vaikka kova inflaatio nakertaakin yhtiön kannattavuutta.

Analyytikon kommentti
19.4.
2022

Huhtamäki tiedotti torstaina, että yhtiö on päättänyt käynnistää prosessin liiketoimintojensa myymiseksi Venäjällä. Yhtiö lopetti kaikki investointinsa Venäjälle heti hyökkäyksen alettua Ukrainaan.

Huhtamäki

ipo