Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Nexstim

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Antti Siltanen

Antti Siltanen

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.11.
2018

Hei! Kaipaisin hieman ammattilaisen näkemystä poikkukselliselta vaikuttavaan Nexstimin ylimääräisen yhtiökokouksen tarkoitusperiin. Yhtiö suunnittelee käänteistä splittiä sekä osakkeiden määrän kasvattamista annilla max 215 %, niin, että anti voidaan suunnata myös poikkeamalla osakkeenomistajien etuoikeudesta osakkeiden merkintään. Eli voisi käydä jopa niin, että yhtiön nykyisille omistajille jäisi mahdollisen suunnatun annin jälkeen vain n. 1/3 yhtiön osakekannasta ilman mahdollisuutta kasvattaa omistustaan yhtiöstä.

Inderes Q&A
20.1.
2018

Nexstim sai alkuvuodesta mainintoja, kun analyytikoilta kysyttiin vuoden mahdollisia nousijoita ja yllättäjiä? Minkälaisia näkymiä osakkeella voisi olla niin lyhyemmällä kuin pitemmällä aikavälillä? Voimakas vuoristorata kurssissa pakottaa pohtimaan mahdollisuuksia omaan salkkuun vaikka ennusteet olivatkin huikeita...

Inderes Q&A
4.12.
2017

Tervehdys!

Nexstimissä on viimeaikoina tapahtunut monen moista positiivista, vaikkakin vielä "päätuotteen päähoitomuoto" on testauksen alla. Olisi kuitenkin mielenkiintoista nähdä viimeisin päivitys ko yhtiöstä ja miten arvioisitte masennuksen hoidon vaikuttavan tulokseen. Ilmeisesti potenttiaali on kuitenkin melko suuri? Jotenka onko ollut aikomuksena ottaa Nexstim vielä seurantaan?

Nexstim

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas