Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
PunaMusta Media
1094 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 6.20 ALIN 6.20 VAIHTO (KPL) 656
MYYNTI 6.25 YLIN 6.25 VAIHTO (VAL) 0,004 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: company_report
29.10.
2019

Yhtiö kasvaa voimakkaasti yritysostojen vedolla, mutta ennakoitu kannattavuuskäänne on realisoitumassa vasta loppuvuonna. Uusien tehostustoimien myötä ennustamme PunaMusta Medialle lähivuosina edelleen merkittävää kannattavuusparannusta, mutta painotoimialan vaikean markkinatilanteen ja osakkeen haastavan arvostustason takia emme näe osakekurssissa nousupotentiaalia.

Tyyppi: company_report
26.8.
2019

Yhtiö kasvoi odotetusti voimakkaasti alkuvuonna yritysostojen vedolla, mutta merkit painotoimialalle odotetusta kannattavuuskäänteestä antoivat vielä odottaa itseään. Suhtaudumme edelleen luottavaisesti yhtiölle lähivuosina ennustamamme voimakkaan kannattavuuskäänteen toteutumiseen, mutta painotoimialan vaikeana jatkuvan markkinatilanteen ja osakkeen haastavan arvostustason takia emme näe osakekurssissa nousupotentiaalia.

Tyyppi: company_report
9.8.
2019

Yhtiön viimeisin yrityskauppa parantaa selvästi osakkeen tuottoprofiilia, sillä se tukee merkittävästi kannattavuutta ja mahdollistaa painokapasiteetin optimoinnin jatkamisen. Suhtaudumme luottavaisesti lähivuosille ennustetun voimakkaan kannattavuuskäänteen toteutumiseen, mutta painotoimialan vaikeana jatkuvan markkinatilanteen ja osakkeen edelleen melko haastavan arvostustason takia emme näe osakekurssissa vielä nousupotentiaalia.  

Tyyppi: company_report
6.6.
2019

Aloitamme PunaMusta Median (ent. Pohjois-Karjalan Kirjapaino) seurannan. Yhtiön liiketoimintaa on painanut pitkään media- ja painotoimialaa ravisteleva digimurros, joka on laskenut voimakkaasti erityisesti painamisen volyymeja ja luonut painotoimialalle epäterveen kilpailuympäristön. Vastauksena murrokseen vakavarainen PunaMusta Media on ottanut viimeisen vuoden aikana aktiivisen roolin painotoimialan yritysjärjestelyissä, minkä kautta yhtiö on saavuttamassa paremman kilpailuaseman ja tavoittelee lähivuosina merkittävää tulosparannusta.

PunaMusta Media

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

PunaMusta Media

PunaMusta Media (ent. Pohjois-Karjalan Kirjapaino) on Suomeen keskittynyt 3 liiketoimintaosasta, 1) Suomen suurimpiin lukeutuvasta painotalosta, 2) Pohjois-Karjalan alueella toimivasta lehti- ja radiomedialiiketoiminnasta, sekä 3) kotimaisiin pörssiosakkeisiin sijoituksia tekevästä arvopaperisalkusta koostuva konserni. Konsernin strategiana on toimialan murroksen keskellä hakea kasvua painotoimialan yritysjärjestelyjen ja investointien kautta.