Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

PunaMusta Media

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

02.02.2021 - 11:15

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
30.8.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi kasvu-uralla heinäkuussa. Mainosinvestointien arvo nousi heinäkuussa reilut 15 % vertailukaudesta, mutta oli edelleen noin 7 % alle vuoden 2019 heinäkuun tason.

Analyytikon kommentti
18.8.
2021

Ennustamme Q2:n liikevaihdon kasvaneen koronapandemian voimakkaasti painamasta vertailukaudesta elpyneen markkinaympäristön tukemana. Odotamme myös kasvaneiden volyymien ja sopeutustoimien kohottaneen yhtiön operatiivista kannattavuutta, jonka odotamme nousseen lievästi positiiviseksi.

Analyytikon kommentti
16.7.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla kesäkuussa.

Analyytikon kommentti
24.6.
2021

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan kehitys jatkoi voimakkaalla kasvu-uralla toukokuussa, joka oli kolmas peräkkäinen positiivinen kuukausi sitten koronapandemian alkamisen.

Analyytikon kommentti
9.6.
2021

PunaMusta Media tiedotti tiistaina, että sen näkyvyys- ja painoliiketoimintaan kuuluvissa PunaMusta Oy:ssä ja Forssan Kirjapaino Oy:ssä 8.4.2021 aloitetut yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet.

Analyytikon kommentti
28.5.
2021

Mediamainonnan voimakas elpyminen oli odotettua, sillä koronapandemia iski voimakkaimmin nimenomaan vertailukauden lukuihin.

Analyytikon kommentti
3.5.
2021

PunaMusta Media tiedotti perjantaina ostaneensa 70 % Profilight Oy:n osakekannasta. Yrityskaupalla PunaMusta Media laajentaa palvelutarjontaansa ja arviomme mukaan kauppa istuu hyvin yhtiön strategiaan.

Analyytikon kommentti
23.4.
2021

Suomen mediamainonta kääntyi nousuun maaliskuussa ensimmäistä kertaa sitten koronapandemian alkamisen. Mainosinvestointien arvo nousi maaliskuussa vajaan 1 %:n vertailukauden yläpuolelle, kun taas kumulatiivisesti tammi-maaliskuun lasku oli vielä lähes 9 %.

PunaMusta Media

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas