Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sampo

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Yhtiöjulkaisu
2.11.
2022

Sampo-konsernin tulos oli vuoden 2022 kolmannella vuosineljänneksellä vahva ja sitä tuki edelleen erinomainen underwriting-kehitys.

Yhtiöjulkaisu
8.9.
2022

Sampo on tänään käynnistänyt arviointiprosessin osakkeensa rinnakkaislistauksesta Tukholman pörssiin (Nasdaq Stockholm). Tässä blogikirjoituksessa yhtiö vastaa keskeisiin kysymyksiin mahdolliseen listaukseen liittyen.

Yhtiöjulkaisu
3.8.
2022

Sampo-konsernin alkuvuoden vahva kehitys jatkui toisella neljänneksellä, ja sitä tuki erinomainen underwriting-kehitys.

Yhtiöjulkaisu
29.4.
2022

Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme kysymyksiä tänään tiedotettuun Sammon koko Nordea-omistuksen myyntiin liittyen.

Yhtiöjulkaisu
4.4.
2022

Tässä blogikirjoituksessa vastaamme analyytikoilta ja sijoittajilta ensimmäisen neljänneksen aikana saamiimme kysymyksiin.

Yhtiöjulkaisu
2.3.
2022

Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme sijoittajilta ja analyytikoilta vastaanottamiamme kysymyksiä liittyen sotaan Ukrainassa ja sen mahdollisiin vaikutuksiin Sampo-konserniin.

Yhtiöjulkaisu
8.12.
2021

Sampo on tänään solminut sopimuksen Rand Merchant Investment Holdings Limitedin (RMI) Hastings-omistuksen hankkimisesta.

Yhtiöjulkaisu
1.10.
2021

Sampo ilmoitti tänään palauttavansa ylimääräistä pääomaa osakkeenomistajilleen käynnistämällä omien osakkeiden osto-ohjelman.

Yhtiöjulkaisu
4.8.
2021

Sammon vahva vire jatkui vuoden 2021 toisella neljänneksellä, minkä ansiosta ensimmäisen vuosipuoliskon tulos oli operatiivisesti konsernin historian paras.

Sampo

ipo