Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sampo

Viimeisimmät raportit

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
12.9.
2022

Sampo julkaisi perjantaina velkakirjojensa takaisinostotarjouksen tuloksen. Takaisinostotarjouksen lopullinen tulos vastasi tavoiteltua 500 MEUR:n enimmäismäärää.

Analyytikon kommentti
9.9.
2022

Sampo järjesti eilen sijoittajapäivän, jolla käytiin läpi nykyisen strategiakauden edistymistä. Päivän anti keskittyi käytännössä täysin Ifin kilpailuetujen läpikäyntiin, eikä se tarjonnut ison kuvan kannalta oleellista uutta tietoa.

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Sampo julkisti keskiviikkona takaisinostotarjoukset vuosina 2023, 2025, 2028 ja 2030 erääntyvistä senioriehtoisista joukkovelkakirjalainoista. Lainoja ostetaan takaisin enintään 500 MEUR:lla.

Analyytikon kommentti
4.8.
2022

Sampo löi pöytään hurjat Q2-numerot ja If osoitti jälleen kerran, miksi se on Pohjoismaiden laadukkain vakuutusyhtiö. Olemmekin tarkistaneet ennusteitamme hieman ylöspäin Ifin vetämänä.

Analyytikon kommentti
1.8.
2022

Olemme tarkistaneet Q2- ennusteitamme ylöspäin Ifin verrokkien hurjien tulosten myötä ja odotamme Sammolta jälleen vahvaa tulosta vaikeasta pääomamarkkinasta huolimatta. Sijoittajien kannattaa olla Q2-numeroiden suhteen tarkkana, sillä sijoitustuotot voivat poiketa markkinan odotuksista merkittävästikin ja lisäksi diskonttokoron mahdollisilla muutoksilla voi olla isokin vaikutus numeroihin.

Analyytikon kommentti
18.7.
2022

Sammon tytäryhtiö Topdanmark raportoi perjantaina konsensusodotuksista jääneen Q2-tuloksen. Yhtiön vakuutustekninen suorittaminen oli linjassa konsensusennusteiden kanssa ja tulosalitus meneekin puhtaasti odotuksia heikompien sijoitustuottojen piikkiin.

Analyytikon kommentti
10.6.
2022

Sampo tiedotti torstai-iltana käynnistävänsä uuden omien osakkeiden takaisinosto-ohjelman.

Analyytikon kommentti
23.5.
2022

Tarkistamme Sammon tavoitehintamme 44,0 euroon (aik. 48,0e) irronneen osingon johdosta. Tavoitehintamme on linjassa yhtiön osien summan kanssa. Emme ole tehneet ennusteisiimme muutoksia ja odotamme Sammolta vakaata ja hyvää tuloskehitystä lähivuosilta.

Analyytikon kommentti
5.5.
2022

Sammon Q1-tulos ylitti Ifin ja Mandatumin hyvän tuloskehityksen ansiosta ennusteemme. Tulosylityksessä oli kuitenkin tiettyä kertaluontoisuutta sekä sijoitustuottovetoisuutta ja isoja ennustemuutoksia raportti ei aiheuttanut.

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Odotamme Sammon raportoivan pitkästä aikaa yhtiön mittakaavassa vaisumman tuloksen, kun heikot sijoitustuotot nakertavat tulosta. Sijoittajien kannattaa olla Q1-numeroiden suhteen tarkkana, sillä sijoitustuotot voivat poiketa markkinan odotuksista merkittävästikin.

Sampo

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Mallisalkku