Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sampo
10546 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 25.54 ALIN 25.42 VAIHTO (KPL) 1 959 217
MYYNTI 25.56 YLIN 26.29 VAIHTO (VAL) 50,375 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

6
Tou
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
1.4.
2020

Nordea kertoi tiistai-iltana lykkäävänsä osingonmaksuaan EKP:n suosituksen mukaisesti ainakin lokakuuhun asti. EKP:n suosituksen taustalla on varmistaa, että pankeilla on maksimaalinen kyky tukea heikentyvää taloutta nykyisessä poikkeuksellisessa tilanteessa. Nordean toukokuun 14.

Tyyppi: news
30.3.
2020

Tanskalainen vahinkovakuuttaja Tryg tiedotti perjantaina koronaviruksen vaikutuksista yhtiön operatiiviseen liiketoimintaan ja kuluvan vuoden taloudellisiin tavoitteisiin.

Tyyppi: news
30.3.
2020

Euroopan Keskuspankki julkisti perjantaina eurooppalaisille pankeille suosituksen pidättäytyä voitonjaosta lokakuun alkuun asti. Suomen Finanssivalvonta toisti EKP:n suosituksen valvomilleen pankeille lauantaina.

Tyyppi: news
25.3.
2020

Topdanmark ilmoitti luopuvansa ohjeistuksestaan vedoten koronaviruksen luomaan epävarmuuteen. Yhtiö myös kertoi, että koronakriisi vaikuttaa negatiivisesti sen vakuutustekniseen tulokseen, henkivakuutustoiminnan tulokseen sekä sijoitustuottoihin. Tukea Topdanmark saa diskonttokoron noususta.

Tyyppi: news
24.3.
2020

Danske ilmoitti eilen, että se tulee tarkastelemaan osinkoehdotustaan uudestaan. Tämä ei ollut varsinainen yllätys, sillä jo useampi pohjoismainen pankki on tehnyt saman (mm. SEB ja Swedbank).

Tyyppi: news
18.3.
2020

Tarkistamme Sammon tavoitehintamme 30,0 euroon (aik. 42,5 euroa) ja nostamme suosituksemme osta-tasolle (aik. lisää). Sammon osake on painunut kurssiromahduksen myötä poikkeuksellisen houkuttelevalle tasolle ja osaketta hinnoitellaan selvästi alle sen osien summan.

Tyyppi: news
6.2.
2020

Sammon osakkuusyhtiö Nordea (omistusosuus 19,87 %) raportoi aamulla pitkälti markkinaodotuksien kanssa linjassa olleen Q4-tuloksen. Nordean vertailukelpoiset liiketoiminnan tuotot kasvoivat Q4’18-vertailukaudesta noin 8 % 2294 MEUR:oon (Bloomberg konsensus: 2254 MEUR).

Sampo

Sampo lyhyesti

Sampo-konsernin tavoite on luoda arvoa omistajilleen. Konserni pyrkii joustavasti hyödyntämään markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia omistaja-arvon luomiseksi esimerkiksi yritysjärjestelyin. Sampo-konsernin liiketoiminta jakautuu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat tytäryhtiöt If, Topdanmark ja Mandatum Life sekä osakkuusyhtiö Nordea. Sampo-konsernin kirjanpidossa Nordeaa käsitellään osakkuusyhtiönä. Liiketoiminta-alueilla on selkeät oman pääoman tuottotavoitteisiin pohjautuvat strategiat. Sammon sijoittajasivuille