Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Sampo
8967 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 40.80 ALIN 40.43 VAIHTO (KPL) 406 726
MYYNTI 40.81 YLIN 40.83 VAIHTO (VAL) 16,516 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Tulevat tapahtumat

6
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
7.11.
2019

Sammon Q3-tulos oli odotetun tylsä. Kruununjalokivi If jatkoi erinomaista suorittamista ja murheenkryyni Nordea veti koko konsernin tuloksen alas. Sammon n. 6 % osinko on nykytasolla turvallinen, mutta kasvunäkymä on vaisu ja nojaa pitkälti Nordean kykyyn saada rivinsä takaisin kasaan.

Sampo-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Tyyppi: video
6.11.
2019

Sampo joutui, Stadighin sanoin, ottamaan “lusikan kauniiseen käteen” ja leikkaamaan osinkoaan. Päätöksen takana oli Nordean osingon leikkuu sekä alati jatkuva matalien korkojen ympäristö. Positiivisella puolella vakuutusbisnes jatkaa erinomaista suorittamistaan ja alan kontekstissa rivakkaa kasvua. Vernerin haastattelussa konsernijohtaja Kari Stadigh. Kysymykset kellotettuna alla.

Sampo-analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Tyyppi: video
25.10.
2019

Sammon osingonnostoputki katkeaa Nordean osingon leikkaamisen myötä. Uusi taso on realistinen, mutta tottakai leikkaus on iso kolhu. Itse sijoittajatarina Sammosta osinkoyhtiönä ei silti muutu. Markkina osasi Sammon osingon leikkaamista odottaa, eikä oma suosituksemme ole viime aikoina täysin osunut.

Sammon avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Aiheet kellotettuna:

Tyyppi: video
24.10.
2019

Sampo leikkaa osinkoaan Nordean osingon leikkauksen myötä. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi. Harmillisesti 10 vuoden osingonnostoputki katkeaa.

Sammosta keskustellaan foorumilla https://keskustelut.inderes.fi/t/sampo-group-ketju/692/587

Tyyppi: video
28.9.
2019

Missä Nordeassa mennään nyt? Mikä on yhtiön suurin ongelma? Onko Nordeasta vielä hyväksi sijoituskohteeksi, vaikka osinkoa leikattaisiin? Näitä kysymyksiä pohditaan Heikkilä&Vilénin jaksossa 48. Julkaistu 20.9.2019.

Video on kattava ja pitkä, pääteemat löytyy kellotettuna alla!

Aiempi Nordea-jakso löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/videot/onko-nordea-hyva-sijoitus-heikkilavilen...

Tyyppi: video
29.8.
2019

Sammon toinen kvartaali oli vakuutusbisneksessä erinomainen. Nordean suhteen yhtiö on luottavainen. Korkea, melkein 8 % osinkotuotto kertoo siitä, ettei markkina odota Sammolta suuria nostoja osinkoon lähivuosina. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi yhtiötä sijoituskohteena Vernerin haastattelussa.

Julkaistu alunperin 8.8.2019

Kari Stadighin haastattelu löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/videot/sampo-q219-vakuutuspuoli-erinomainen-nordealla-petrattavaa

Tyyppi: video
16.8.
2019

Sammon analyytikkopäivä 2019 tallenne - 15.8.2019.

Tyyppi: video
7.8.
2019

Sammon Q2-tuloksen vakuutuspuoli menestyi, mutta Nordealla on petrattavaa. Eläkkeelle jäävä konsernijohtaja Kari Stadigh kommentoi Sammon tulosta, Nordeaa, osinkoa ja negatiivisia korkoja. Lopussa hän reflektoi myös, miten Sampo on onnistunut luomaan omistaja-arvoa hänen johtajakauden aikana. Haastattelemassa Verneri Pulkkinen.

Sammon osinkoennusteet ja analyysit löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Tyyppi: video
23.5.
2019

Suuri Osakesäästäjäpäivä 2019 webcast live 23.5.2019 kello 11:00 alkaen - Osakesäästäjien vuosittainen ykköstapahtuma on taas täällä!

Suomen kiinnostavimpiin ja vetovoimaisimpiin sijoitusalan tapahtumiin lukeutuva Suuri Osakesäästäjäpäivä täyttää Suvilahden Kattilahallin 23.5.

Tyyppi: video
9.5.
2019

Sammon Q1 tulos oli odotetun vahva. Vakuutuspuoli rokkaa fantastisesti, mutta Nordea on kivi Sammon osingon kasvuputken kengässä. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin haastattelussa läpi, mitä Nordean osakkeiden jako Sammon omistajille tarkoittaa. Onko Sammon osingon nostoputki vaarassa?

Seuraa Sampoa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/sampo

Sammon Q1-yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille) https://www.inderes.fi/fi/nordean-heikkous-painaa

Sampo

Sampo lyhyesti

Sampo-konsernin tavoite on luoda arvoa omistajilleen. Konserni pyrkii joustavasti hyödyntämään markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia omistaja-arvon luomiseksi esimerkiksi yritysjärjestelyin. Sampo-konsernin liiketoiminta jakautuu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat tytäryhtiöt If, Topdanmark ja Mandatum Life sekä osakkuusyhtiö Nordea. Sampo-konsernin kirjanpidossa Nordeaa käsitellään osakkuusyhtiönä. Liiketoiminta-alueilla on selkeät oman pääoman tuottotavoitteisiin pohjautuvat strategiat. Sammon sijoittajasivuille