Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Solteq

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.1.
2022

Solteq tiedotti perjantaina, että yhtiön hallitus on nimittänyt MBA Kari Lehtosalon väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi helmikuun ensimmäisestä päivästä alkaen.

Tiedotteet
14.1.
2022

Solteq Oyj:n hallitus on nimittänyt Kari Lehtosalon (s. 1972) väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 1.2.2022 alkaen. MBA Kari Lehtosalo on työskennellyt yhtiön talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä syyskuusta 2019 saakka. Lehtosalo hoitaa väliaikaisesti toimitusjohtajan tehtäviä, talousjohtajan tehtäviensä lisäksi. 

Yhtiö tiedotti 1.10.2021 nykyisen toimitusjohtaja Olli Väätäisen jättävän tehtävänsä tammikuun 2022 lopussa.

Analyytikon kommentti
4.1.
2022

Solteq kertoi eilen ostaneensa sähkökaupan ja -verkon kannattavuuden ja riskienhallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Enerity Solutions Oy:n koko osakekannan.

Analyytikon kommentti
23.11.
2021

IT-palvelukentän konsolidaatio on jatkunut yllättävän vilkkaana kuumasta markkinasta huolimatta. Monet sektorin yhtiöt olisivat arviomme mukaan kuitenkin halunneet jatkaa aktiivisemmin myös epäorgaanista kasvua ja saada vahvat taseet tuottavaan työhön.

inderesTV
11.11.
2021

Pula it-alan ammattilaisista on alan kasvun lukko. Yhtiö, joka löytää avaimet siihen, on it-palvelusektorin seuraava tähti. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Analyytikon kommentti
10.11.
2021

Kotimaisen IT-palvelusektorin Q3-tuloskausi oli isossa kuvassa edellisen neljänneksen tavoin kaksijakoinen.

inderesTV
1.11.
2021

Pula osaajista sekä elektroniikan komponenteista haastaa IT-alan yhtiöt. Analyytikko Joni Grönqvist käy tilannetta läpi Solteqin näkökulmasta.

Muut analyysit
29.10.
2021

Solteq’s Q3 was weaker than expected due to two project postponements. Uncertainty has increased but Solteq is still well on its way toward solid growth and profitability.

Inderes analyysi
29.10.
2021

Pitkään jatkuneen hyvän tekemisen jälkeen Solteqilta tuli odotuksia selvästi heikompi Q3-tulos, joka selittyy kuitenkin osin siirtyneillä toimituksilla. Solteqin sijoittajatarina on isossa kuvassa ennallaan ja transformaatio ohjelmisto- sekä tuoteliiketoimintaan etenee, vaikka kilpailtu osaajamarkkina luo haasteita myös jatkossa. Moninkertaisesti parantuneen tulostason ansiosta yhtiön kassavirta on vahvistunut ja taseasema sekä riskiprofiili parantunut.

Analyytikon kommentti
29.10.
2021

Nostamme Solteqin suosituksen osta-tasolle (aik. lisää) kurssilaskun myötä. Laskemme samalla tavoitehinnan 6,0 euroon (aik. 7,5) heijastellen ennustemuutoksia.

Solteq

ipo 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas