Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Telia company

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
12.1.
2021

Olisiko mahdollista saada kurssit ja tavoitehinnat euroissa, esimerkkinä Telia Companyn Helsingin pörssin listaus?

Inderes Q&A
14.10.
2020

Minkäköhän suusruista osinkoa Telia maksaa lokakuun 2020 lopussa? Lisäosinko 0,65 kr + 0,90 kr? vai jotain muuta?

Inderes Q&A
25.5.
2020

Miksi markkinat kohtelevat Elisan osaketta bondin korvikkeena, mutta Telian mitä ilmeisimmin ei?

 

Inderes Q&A
28.5.
2019

Paljonko Telian osakkeen hinta olisi nykyisenkaltaisilla arvostustasoilla, jos puhelinlaskuja ei lähetettäisi laisinkaan? (puhelut siirtyneet netti sovelluksiin)

Inderes Q&A
25.1.
2019

Mitä merkitsee Telian omien osakkeiden osto tavalliselle osakkeiden omistajalle?

Inderes Q&A
11.1.
2019

Yritin laskea Telian osakkeen omistajan tulosta (OE, owner earnings), ja sain karkeaksi arvioksi 0,19 käyttäen normalisoituja lähtöarvoja vuosilta 14-17. Meniköhän laskuprosessi jossain vaiheessa pieleen, kun osakkeen hinta on tällä hetkellä kuitenkin 42,16 SEK. Osaisitteko arvioida Telian omistajan tulosta? Yritän hahmottaa liiketoiminnan kannattavuutta omistajan näkökulmasta. Meneekö tulos suurimmaksi osin ylläpitoinvestointeihin. Ovatko kasvuinvestoinnit ollenkaan kannattavia?

Inderes Q&A
23.4.
2018

Hei! Mitä hyötyä näette omien osakkeiden takasinostossa sijoittajan kannalta verrattuna osingon kasvattamiseen? Ilmeisesti yleensä haetaan valtuutusta max. määrälle? Miten todennäköisesti koko määrä ostetaan? Voiko takaisinostosta tulkita yhtiön hallituksen pitävän osakkeen nykykurssia alihintaisena?

Inderes Q&A
18.4.
2018

Hei! Onko piensijoittajalle väliä, ostaako Teliaa kruunumääräisenä (Tukholman pörssistä) vai euroissa (Helsingin pörssistä)? Eikö ole niin, että kurssit hakeutuvat joka tapauksessa tasapainoon valuuttakurssien vaihdellessa? Entä onko Teliasta odotettavissa korkeampi euromääräinen osinko jos EUR/SEK kurssi palautuu pitkän aikavälin normaalille tasolleen? Kiitos hienosta työstänne Inderesissä.

Inderes Q&A
16.4.
2018

Kysymykseni, miksi Telian kurssi heiluu alle neljän euron ja miksi vain alle neljän, kun kaksi muuta Dna:n kurssi 18e ja Elisan 36e? Kilpailua juuri ole ainakaan toimioiden lukumäärässä. Onko vain niin, että 2 muuta vieneet kaikki asiakkaat?

Mitä vaatisi, jotta Telia nousisi Dna:n haastajaksi? Teliasta puhutaan, että se on osinkoyhtiö, miksei se lähde haastamaan muita, eikö vain ole paukkuja suurempaan kurssikehitykseen. Miten näette Telian tulevaisuuden pitkällä tähtäimellä?

Hyvää kevättä toimistolle! :)

Inderes Q&A
19.2.
2018

Telia katosi teidän osakevertailusta. Mikähän syy?

Telia company