Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Telia company
9231 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 0.00 ALIN 0.00 VAIHTO (KPL) 0
MYYNTI 0.00 YLIN 0.00 VAIHTO (VAL) 0,000 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

17
Hei
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Tyyppi: inderes_qa
25.5.
2020

Miksi markkinat kohtelevat Elisan osaketta bondin korvikkeena, mutta Telian mitä ilmeisimmin ei?

 

Tyyppi: inderes_qa
28.5.
2019

Paljonko Telian osakkeen hinta olisi nykyisenkaltaisilla arvostustasoilla, jos puhelinlaskuja ei lähetettäisi laisinkaan? (puhelut siirtyneet netti sovelluksiin)

Tyyppi: inderes_qa
25.1.
2019

Mitä merkitsee Telian omien osakkeiden osto tavalliselle osakkeiden omistajalle?

Tyyppi: inderes_qa
11.1.
2019

Yritin laskea Telian osakkeen omistajan tulosta (OE, owner earnings), ja sain karkeaksi arvioksi 0,19 käyttäen normalisoituja lähtöarvoja vuosilta 14-17. Meniköhän laskuprosessi jossain vaiheessa pieleen, kun osakkeen hinta on tällä hetkellä kuitenkin 42,16 SEK. Osaisitteko arvioida Telian omistajan tulosta? Yritän hahmottaa liiketoiminnan kannattavuutta omistajan näkökulmasta. Meneekö tulos suurimmaksi osin ylläpitoinvestointeihin. Ovatko kasvuinvestoinnit ollenkaan kannattavia?

Tyyppi: inderes_qa
23.4.
2018

Hei! Mitä hyötyä näette omien osakkeiden takasinostossa sijoittajan kannalta verrattuna osingon kasvattamiseen? Ilmeisesti yleensä haetaan valtuutusta max. määrälle? Miten todennäköisesti koko määrä ostetaan? Voiko takaisinostosta tulkita yhtiön hallituksen pitävän osakkeen nykykurssia alihintaisena?

Tyyppi: inderes_qa
18.4.
2018

Hei! Onko piensijoittajalle väliä, ostaako Teliaa kruunumääräisenä (Tukholman pörssistä) vai euroissa (Helsingin pörssistä)? Eikö ole niin, että kurssit hakeutuvat joka tapauksessa tasapainoon valuuttakurssien vaihdellessa? Entä onko Teliasta odotettavissa korkeampi euromääräinen osinko jos EUR/SEK kurssi palautuu pitkän aikavälin normaalille tasolleen? Kiitos hienosta työstänne Inderesissä.

Tyyppi: inderes_qa
16.4.
2018

Kysymykseni, miksi Telian kurssi heiluu alle neljän euron ja miksi vain alle neljän, kun kaksi muuta Dna:n kurssi 18e ja Elisan 36e? Kilpailua juuri ole ainakaan toimioiden lukumäärässä. Onko vain niin, että 2 muuta vieneet kaikki asiakkaat?

Mitä vaatisi, jotta Telia nousisi Dna:n haastajaksi? Teliasta puhutaan, että se on osinkoyhtiö, miksei se lähde haastamaan muita, eikö vain ole paukkuja suurempaan kurssikehitykseen. Miten näette Telian tulevaisuuden pitkällä tähtäimellä?

Hyvää kevättä toimistolle! :)

Tyyppi: inderes_qa
19.2.
2018

Telia katosi teidän osakevertailusta. Mikähän syy?

Tyyppi: inderes_qa
11.1.
2018

Hei Inderesin väki ja kiitoksia tärkeästä palvelustanne! Sijoitusalan kirjoituksissa usein puhutaan lyhyestä, keskipitkästä ja pitkästä aikavälistä. Kuinka pitkistä aikaväleistä on kyse? Alla esimerkki tämän aamuisesta Telian yhtiöraportista. "Keskipitkällä aikavälillä Telia pystyy jatkamaan hidasta tuloskasvua nykyisillä liiketoiminnoillaan. Pidemmällä aikavälillä arvioimme teleoperaattoreiden kuitenkin joutuvan löytämään kokonaan uusia liiketoimintoja kasvun ylläpitämiseksi, kuten esimerkiksi uutta palvelutarjontaa."

Tyyppi: inderes_qa
11.1.
2018

Miten yhdistyminen vaikuttaa Teliaan?

Telia company

Telia lyhyesti

Telia Company AB on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui alun perin ruotsalaisen Telian ja suomalaisen Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa sekä kiinteän verkon että mobiilin tietoliikennepalveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.