Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Telia company

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
27.4.
2023

Toistamme Telian 29 kruunun tavoitehinnan ja vähennä- suosituksen. Telian Q1 oli lukujen osalta isossa kuvassa linjassa odotuksiin, mutta kommentit säästötavoitteen vastatuulista olivat pettymys. Yhtiö toisti odotetusti ohjeistuksensa, mutta siihen liittyy talouden ja säästötavoitteiden epävarmuuden myötä normaalia enemmän epävarmuutta.

Analyytikon kommentti
26.4.
2023

Telia julkaisi aamulla lukujen osalta isossa kuvassa odotuksien kanssa linjassa olleen raportin. Liikevaihto kasvoi hyvin ja tulos selvästi hitaammin Q1:llä. Kommentit säästötavoitteen saavuttamisen vastatuulista olivat kuitenkin pettymys, vaikka olemme nähneet sen haasteellisena jo aikaisemmin. Raportin lisäksi yhtiö kertoi eilen illalla myyvänsä Tanskan toiminnot, toki tyydyttävällä hinnalla, mutta kasvupohjaa katoaa jälleen.

Analyytikon kommentti
25.4.
2023

Operatiivisesti yhtiö menee oikeaan suuntaan, mutta energia- ja korkokulut luovat vastatuulta. Q1:llä odotamme liikevaihdon kasvaneen ja kulujen painaneen kannattavuutta. Tuloksen lisäksi keskiössä on kulusäästöohjelman eteneminen, jonka olisi pitänyt kiihtyä selvästi Q1:llä. Kokonaisuutena kuluvaan vuoteen liittyy näkemyksemme mukaan aikaisempaa enemmän epävarmuutta johtuen talouden epävarmuudesta, inflaatiosta ja korkomarkkinasta.

Analyytikon kommentti
27.1.
2023

Toistamme Telian 29 kruunun tavoitehinnan ja vähennä- suosituksen. Telian Q4 oli operatiivisesti hieman odotettua pehmeämpi. Operatiivinen ohjeistus oli linjassa meidän odotuksiin, mutta jätti tuloksen osalta hieman laskupainetta markkinaodotuksiin.

Analyytikon kommentti
26.1.
2023

Telia julkaisi aamulla kokonaisuudessa hieman pehmeän Q4-raportin. Operatiivisesti yhtiön kasvu hidastui ja vertailukelpoinen tulos laski.

Analyytikon kommentti
24.1.
2023

Operatiivisesti yhtiö menee oikeaan suuntaan, mutta energia- ja korkokulut luovat vastatuulta. Q4:llä odotamme liikevaihdon kasvaneen ja kulujen painaneen tulosta.

Analyytikon kommentti
23.1.
2023

Telia kertoi perjantaina jälleen alaskirjauksista, mutta nyt näiden summa oli merkittävä.

Analyytikon kommentti
29.12.
2022

Telia järjesti analyytikkopuhelun ennen hiljaisen jakson alkamista. Yhtiö käy analyytikkopuhelussa läpi eri segmenttien tapahtumat ja konsernitason huomiot. Suurin puheenaihe oli Q3:n tapaan energiakulut ja lisäksi uutena aiheena nousi esille korot.

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Laskemme Telian tavoitehinnan 29 kruunuun (aik. 41) heijastellen ennustemuutoksia ja tuottovaateen nousua. Laskemme samalla Telian suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää). Telian Q3 oli operatiivisten lukujen osalta hyvä ja yhtiö palasi tuloskasvuun.

Analyytikon kommentti
21.10.
2022

Telia julkaisi aamulla lukujen osalta odotuksiamme hieman paremman neljännesraportin. Liikevaihto kasvoi meidän ja markkinoiden odotuksia paremmin. Tulos palasi kasvuun ja oli yli odotuksemme ja linjassa markkinaodotuksien kanssa.

Telia company