Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Telia company
7593 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 41.30 ALIN 40.81 VAIHTO (KPL) 11 004 262
MYYNTI 41.32 YLIN 41.48 VAIHTO (VAL) 454,005 Milj. SEK

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358 40 515 3113

Tulevat tapahtumat

29
Tam
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
18.10.
2019

Elisan Q3'19-tulos oli yllätyksetön. Yhtiö on erinomainen, mutta osake todella kallis. Verneri kysyykin jo, onko osakkeen arvostus kuplassa. Teliassa sijoittajia huolestuttaa epävarmuus kassavirran suhteen. Omien osakkeiden ostot lopetetaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Seuraa Teliaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/telia-company

Seuraa Elisaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/elisa

#sijoittaminen #Elisa #Telia

Tyyppi: video
25.4.
2019

Telian ensimmäinen kvartaali oli odotetusti heikohko. Liikevaihto kasvoi lähinnä yrityskauppojen ansiosta. Liikevoitto ylitti hieman ennusteemme, mutta jäi markkinaodotuksista. Telian tuloskunnon odotetaan paranevan vuoden edetessä.

Lue analyytikon kommentti täältä: https://www.inderes.fi/fi/uutiset/telia-q1-tulos-oli-odotetusti-heikohko

Tyyppi: video
1.2.
2019

Tänään perjantaina AamariLivessä keskustelemme analyytikko Joni Grönqvistin kanssa Elisan ja Telian Q4-tuloksista.

00:28  Miltä Elisan Q4 näytti analyytikon silmin?
02:00  Elisan osinkoehdotus
02:20  Asiakasvaihtuvuuden vaikutus kilpailuun Elisalla
02:56  Telian Q4-tulos pääpiirteissään 
04:35  Operaattoreita, kuten Elisaa ja Teliaakin varjostaa hidas, jopa olematon kasvu: pitäisikö sijoittajan huolestua velkaisista operaattoreista?

Tyyppi: video
24.1.
2019

Operaattoreilta Telialta ja Elisalta on jälleen lupa odottaa ennakoitavaa ja tasaista tulosta, myös vuonna 2019. Elisa tarjoaa noin 4,5 % osinkotuottoa ja Telia noin 5,5 %:ia sekä päälle 3 % omien osakkeiden ostoja. "Lempparimme" onkin Telia tuloskaudelle purjehtiessa analyytikko Joni Grönqvistin mukaan.

Seuraa Teliaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/telia

Elisaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/elisa

Tyyppi: video
22.10.
2018

Analyytikko Joni Grönqvist käy Vernerin kanssa läpi operaattoreiden tuloksia: yhtiöt jatkoivat tasaista putputtamistaan. Joni käy läpi yhtiöiden tulokset ja kilpailutilanteen. Verneri kysyy, miten korkojen nousu voi vähentää hitaasti kasvavien osinkojen houkuttelevuutta. Joni lisää lopuksi, että 5G-investoinnit inahtavat hitaasti käyntiin 2019-2020 aikana.

DNA:n haastattelu löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/dna

Tyyppi: video
20.7.
2018

Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi Telian Q2'18 tulosta ja Bonnier -kauppaa. Koska operaattoreiden "kvartaali on vähintään 5 vuotta", Verneri kysyy mitä Telian laajentuminen sisältörintamalla tarkoittaa yhtiön strategian ja sijoitusprofiilin kannalta pitkässä juoksussa. Lopuksi veitikkamainen kysymys, missä operaattorit ovat 10 vuoden päästä.

Tyyppi: video
28.5.
2018

Telia ja Bonnier käyvät kauppaneuvotteluja. Huhujen mukaan kauppaan sisältyisi Bonnierin Broadcastingin Ruotsin TV4, Cmore sekä Suomen MTV3. Miten kauppa vaikuttaisi Telian osinkoon?

Analyytikko Grönqvistin mielestä kauppa olisi suhteellisen looginen liike Telialta jolla on ambitioita sisällöntuotannon puolella. Operaattoreiden täytyy uusia liiketoimintamallejaan ja löytää kasvua ydintoimintojensa ulkopuolelta. Liike kertoo myös siitä, että Euraasia-sotkut ovat takanapäin ja Telia on taas hyökkäyskannalla.

Tyyppi: video
25.5.
2018

Analyytikko Joni Grönqvistin pikakommentit Telian Bonnier-ostohuhuista. Mitä tämä tarkoittaa sijoittajan näkökulmasta?

Tyyppi: video
23.4.
2018

Telian ja Elisan alkuvuosi on sujunut vakaan odotetusti, vaikka kaikki operaattorit ovat valittaneet kiristyvää kilpailua. Verneri haastattelee analyytikko Joni Grönqvistiä, mihin muutospaineessa olevat operaattorit seilaavat tulevaisuudessa? Mitä sijoittajan kannattaa operaattoreissa seurata, kun Netflix ja muut syövät kuormasta.

DNA:n toimitusjohtajan haastattelu löytyy täältä https://www.inderes.fi/videot/miten-dna-vastaa-facebookin-uhkaan-dna-q1-...

Tyyppi: video
31.1.
2018

Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi Telian ja Elisan Q4'17-tuloksia, osinkoja sekä näkymiä vuodelle 2018. Molempien osakkeiden kurssit ovat nousseet positiivisten osinkoyllätysten ja odotettua paremman kilpailutilanteen takia.

Teliaa voi seurata tästä linkistä https://www.inderes.fi/yhtiot/telia-company
Elisaa voi seurata tästä linkistä https://www.inderes.fi/yhtiot/elisa

Telia company

Telia lyhyesti

Telia tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja Pohjoismaissa ja Baltian maissa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla – Turkki mukaan lukien.

Telian organisaatio on jaettu useampaan alueeseen, Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Liettua, Viro ja muihin toimintoihin. Yhtiö on luopumassa Euraasian liiketoiminnoista.

Osake noteerataan Tukholman ja Helsingin pörsseissä (NASDAQ OMX Stockholm ja NASDAQ OMX Helsinki.

Telian sijoittajasivut