Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Telia company

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
24.10.
2022

Telian Q3 kului operatiivisesti hyvin, mutta makrotalouden vastatuulet ovat turhan voimakkaita. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
1.2.
2022

Telian ja Elisan Q4-tulokset vastasivat kokonaisuudessaan meidän ja markkinoiden odotuksiin. Telian strategian toteutus etenee usealla rintamalla ja Elisan kasvu on vankemmalla pohjalla. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
22.10.
2021

Telian operatiivinen suorittaminen oli isossa kuvassa linjassa odotuksiin kolmannella neljänneksellä. Yhtiön transformaatio on alkumetreillä ja strategia etenee hitaasti oikeaan suuntaan. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Aloitus
00:10 Telian kolmas neljännes
00:49 Strategian eteneminen
07:29 Arvostus

inderesTV
22.7.
2021

Telian ja Elisan toinen neljännes vastasi odotuksia. Telia toteutti strategiaansa ja yhtiö palasi kasvu-uralle. Elisan toinen neljännes oli tapansa mukaan hyvin ennustettava. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
23.4.
2021

Telian liikevaihto ja operatiivinen tulos olivat lähes tulkoon sitä, mitä yhtiöltä odotettiinkin. Selvästi odotuksia suuremmat poistot yllättivät kuitenkin meidät sekä konsensuksen. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:09 Miten Telialle meni?
00:50 Markkinaympäristö
02:27 Mahdolliset ennustemuutokset
 

inderesTV
1.2.
2021

Telian askelmerkit liikevaihdon kasvun ja kannattavuuden kohenemiselle vaikuttavat selkeiltä. Yksi näistä on 5G, mutta työkalupakista löytyvät myös tutut tehostamistoimet. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
29.1.
2021

Telian tulos oli ookoo – oikaistuna. Yhtiö käynnistää seuraavan uuden säästöohjelman, mikä alleviivaa sen rakenteissa edelleen piilevän tehostamisvaran. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
23.10.
2020

Telian ja Elisan kasvunäkymät tuntuvat jopa niidenkin kontekstissa vaisuilta tällä hetkellä. Millä keinoin yhtiöt saisivat kammettua vahvempaa liikevaihdon ja sitä kautta myös tuloksen kasvua? Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan haastattelu katsottavissa täältä: https://www.inderes.fi/fi/videot/elisa-q320-valmiina-5g-aikaan

inderesTV
17.7.
2020

Telian tulosraportti ylitti odotukset, mutta näkymät käyttökatteen kohdalla olivat varovaiset loppuvuodelle. Korkealla uuden toimitusjohtajan prioriteeteissa on tehokkuuden lisääminen niin kulurintamalla kuin pääoman käytössä. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

Telia-analyysit löytyvä täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/telia-company

inderesTV
17.6.
2020

Telia neuvottelee omistuksensa myynnistä turkkilaisoperaattorissa, joka on ollut yksi yhtiön murheenkryyneistä. Analyyytikko Joni Grönqvist kommentoi, mistä on kyse.

Telia company