Etteplan
834 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
8.65 EUR -2.26%
OSTO 8.65 ALIN 8.60 VAIHTO (KPL) 3 492
MYYNTI 8.69 YLIN 8.80 VAIHTO (VAL) 0,030 Milj. EUR
KURSSI
8.65 EUR -2.26%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Markkinoiden elpyessä odotettavissa merkittävää tuloskasvua, yritysostot luovat myös arvoa
Yritysostoihin liittyy aina riskejä, markkinatilanne jatkuu epävarmana
Arvostustaso on noussut voimakkaasti ja vaatii taakseen merkittävää tuloskasvua

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
11.8.
2017

Etteplanin eilinen Q2-raportti oli kokonaisuudessaan vahva ja odotuksiamme parempi. Olemme nostaneet lähivuosien tulosennusteita 5-10 % ja suunnilleen saman verran myös tavoitehintaamme 9,0 euroon (aik. 8,5 euroa). Toistamme kuitenkin vähennä-suosituksemme, koska osake on mielestämme yhtiön vahvasta kehityksestä ja hyvistä tuloskasvunäkymistä huolimatta tällä hetkellä täyteen hinnoiteltu.

Tyyppi: news
11.8.
2017

Tyyppi: video
10.8.
2017

Etteplan Q2'17 tuloshaastattelu

Inderesin Juha Kinnunen haastattelee Etteplanin toimitusjohtaja Juha Näkkiä. Juha pyytää alkuun Näkkiä esittelemään Etteplanin liiketoimintaa ja sitten kaksikko syventyy perkaamaan Q2:sen tulosta tarkemmin. Kysymyksiä: Markkinakasvu vs. markkinaosuuden kasvu? Miten Näkki luottaa vahvan kehityksen jatkumiseen? Miten Managed Services-palveluiden kasvoivat? Miten kilpailutilanne kehittyy Kiinassa? Onko entiset yritysostot saatu sulateltua? Mitä parantuneella kassavirralla tehdään?

Tyyppi: news
4.8.
2017

Suunnitteluyhtiö Etteplan julkaisee Q2-raporttinsa ensi viikon torstaina. Suurien yritysostojen tuoma epäorgaaninen kasvu on nyt ohi ja edessä on paluu takaisin normaaliin, vaikka Etteplan on toki tehnyt Q2:lla pieniä yritysostoja.

Tyyppi: news
3.8.
2017

Etteplan tiedotti eilen ostaneensa aiemmin yhteistyrityksenä toimineen Etteplan Vataple Technology Centre-nimisen yhtiön 100-prosenttiseen omistukseensa.

Tyyppi: news
2.8.
2017

Etteplan tiedotti yhtiön ostaneen aiemmin yhteistyrityksenä toimineen Etteplan Vataple Technology Centre-nimisen yhtiön 100-prosenttiseen omistukseensa.

Tyyppi: news
26.7.
2017

Laskemme Etteplanin suosituksen vähennä-tasolle (aik. lisää) osakkeen arvostustason noustua jo yli kipurajamme. Yhtiön osakekurssi on noussut yli 57 % vuoden alusta, ja markkinat ovat mielestämme ottaneet jo liikaa etukenoa. Nostamme tavoitehintaamme 8,50 euroon (aik.

Sivut

Etteplan

Etteplan lyhyesti

Etteplan on teollisten laitteistojen suunnitteluun ja teknisen tuoteinformaationratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteiden elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä. 

Etteplanilla on laaja osaaminen elektroniikan ja sulautettujen järjestelmien kehittämisessä, automaatio- ja sähkösuunnittelussa, mekaniikkasuunnittelussa ja teknisen tuoteinformaation ratkaisuissa ja palveluissa. 

Vuonna 2013 Etteplanin liikevaihto oli 128,6 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on tällä hetkellä lähes 1 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Kiinassa. Etteplan on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V. Linkki Etteplanin sijoittajasivuille.