Pihlajalinna
1450 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
17.46 EUR +2.71%
OSTO 17.40 ALIN 17.00 VAIHTO (KPL) 16 666
MYYNTI 17.46 YLIN 17.49 VAIHTO (VAL) 0,290 Milj. EUR
KURSSI
17.46 EUR +2.71%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Liiketoiminnan voimakas kasvu kuntaulkoistusten kautta. Etumatka kilpailijoihin laajan palvelutarjonnan ansiosta. Ikääntyvä väestö ja terveyspalveluiden kysynnän kasvu.
Poliittisten päätösten arvaamattomuus sote-toimialalla. Ulkoistusliiketoiminnan kannattavuus voi jäädä tavoitteista. Liiallinen kasvuhakuisuus voi mennä kannattavuuden edelle.
Nykyiseen tuloksentekokykyyn nähden haastavasti hinnoiteltu. Voimakas kasvupotentiaali oikeuttaa korkean arvostuksen.

Analyytikko

Petri Kajaani
+358 50 527 8680

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: inderes_qa
13.7.
2017

Kysymys suunnattu Vilénille(Sampo) ja Kajaanille(Terveydenhuolto). Suomen sotekenttä täyttyy strategisilla yhteistyösopimuksilla/omistuksilla vakuutusyhtiöiden ja terveysyritysten kesken. Mm. Lähitapiola-Pihjalinna, Lähitapiola-Mehiläinen ja OP. Kaksi isoa peluria kummaltakin markkinalta on kuitenkin näiden strategisten sopimusten ulkopuolella, IF ja listautumishuhuissa oleva Terveystalo. Kuinka selvinä ja tärkeinä näette terveysyritysten ja vakuutusyhtiöiden strategiset kumppanuudet? Onko kenelläkään ylipäätään varaa olla tekemättä kyseisiä yhteenliittymiä, kun hyödyt ovat niin ilmeiset?

Tyyppi: news
7.7.
2017

Pihlajalinna tiedotti eilen, että yhtiö on ostanut kuopiolaisen Sataman Röntgen Oy:n ja joensuulaisen Joen Magneetti Oy:n koko osakekannan. Ostettavissa yrityksissä on ollut osittain sama omistus ja ne ovat tehneet läheistä toiminnallista yhteistyötä.

Tyyppi: video
28.6.
2017

Aamukatsauslivessä puhutuimmat puheenaiheet

Aamukatsauslivessä sijoitusmaailmaan puhutuimmat puheenaiheet, missä indeksin voittajat on, mitä korkojen nousu tarkoittaa. Mukana myös #Pihlajalinna, #Scanfil, #Valmet.

Tyyppi: news
28.6.
2017

Pihlajalinna tiedotti eilen, että sen neuvottelut Tervolan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelutuotannosta ovat päättyneet tuloksettomina. Tervola valitsi alun perin Pihlajalinnan sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistyökumppanikseen 8.9.2016 pitämässään kokouksessa.

Tyyppi: news
19.6.
2017

Pihlajalinna tiedotti perjantaina, että markkinaoikeus on kumonnut Hattulan kunnan tekemän hankintapäätöksen kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen hankinnasta.

Tyyppi: news
14.6.
2017

Mehiläinen ja LähiTapiola tiedottivat eilen solmineensa pitkäaikaisen strategisen kumppanuuden.

Tyyppi: video
13.6.
2017

Inderes yhtiöilta 12.6.2017: Pihlajalinna

Pihlajalinnan Aarne Aktan kävi esityksessään sijoittajille läpi, miten yhtiö on onnistunut kasvamaan perustamisestaan lähtien lähes 50 %:n vuosivauhtia ja minkälaiset kasvunäkymät sote-uudistus sekä ulkoistusliiketoiminta tarjoavat. Aktan kertoi Pihlajalinnan olevan markkinajohtaja kuntaulkoistuksissa ja yksi johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista Suomessa. Aktan kävi esityksessään läpi, miten toimiala tulee muuttumaan sote-uudistuksen jälkeen ja miten potilaat nähdään jatkossa enenevässä määrin asiakkaina.

Sivut

Pihlajalinna

ISIN: 
FI4000092556
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa Pihlajalinna ja Dextra –brändien alla sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita niin lääkärikeskuksissa ja terveysasemilla, hammasklinikoilla kuin sairaaloissakin eri puolilla Suomea.