Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Bioretec

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
19.5.
2023

Arvioimme hiljattain Life Science -yhtiöiden toimialakatsauksessa, että alan rahoitusympäristö on lähtenyt elpymään kevään 2022 aallonpohjasta. Tiedelehti Nature Biotechnologyn julkaisemat tuoreet tilastot Q1’23:n osalta tukevat tätä näkemystä.

Analyytikon kommentti
2.5.
2023

Bioretecin osakkeen riski-tuotto-suhde on parantunut oleellisesti RemeOs™-traumaruuvin FDA-hyväksynnän, parantuneen rahoitusaseman ja osakkeen hinnan laskun vuoksi. Lisäksi tuore strategiapäivitys on mielestämme onnistunut ja se pienentää traumaruuvin kaupallistamiseen liittyvää riskiä.

Analyytikon kommentti
28.4.
2023

Eilen torstai-illalla julkaistu ja toteutunut anti oli odotettu, sillä yhtiö tarvitsi uutta pääomaa RemeOs-tuoteperheensä kaupallistamiseen ja tuotekehitykseen. Torstain päätöskurssiin nähden selvällä alennuksella kerätyn pääoman hintana oli merkittävä diluutio aiemmille omistajille.

Analyytikon kommentti
25.4.
2023

Tiedote ei ollut täysi yllätys, sillä traumaruuvien maaliskuun lopussa lopulta toteutuneen FDA-hyväksynnän viivästyminen siirsi myös yhtiön kaupallisia investointeja eteenpäin. Tuotevalikoiman asemoiminen FDA-hyväksyttyjen traumaruuvien ympärille on mielestämme looginen päätös valikoiman tehokkaan kaupallistamisen näkökulmasta.

Analyytikon kommentti
30.3.
2023

Bioretec kertoi torstaina saaneensa FDA:n (Food and Drug Administration) hyväksynnän RemeOs™-traumaruuvilleen. Hyväksyntä mahdollistaa yhtiölle uuden tuoteperheen ensimmäisen tuotteen myynnin aloittamisen H1:n lopulla Yhdysvalloissa käytettäväksi nilkkaleikkauksissa.

Analyytikon kommentti
30.3.
2023

Muutamaan otteeseen viivästynyt myyntilupa oli odotuksissa huhtikuussa eikä aiheuta alustavasti merkittäviä muutospaineita ennusteisiimme. RemeOs-traumaruuvin kaupallistumisen onnistuminen on kuitenkin pitkän aikavälin ennusteidemme ajurina merkittävässä asemassa. Tämän kannalta myyntiluvan saanti on ensimmäinen askel.

Analyytikon kommentti
22.3.
2023

Nature Biotechnologyn uusimmassa katsauksessa käytiin läpi alan haastavaa rahoitusvuotta 2022. Rahoituksen kokonaismäärä ja listautumisaktiivisuus olivat selvästi alle viime vuosien tason. Pääomasijoitukset ja kumppanuussopimukset pitivät rahoituksen lähteinä kuitenkin paremmin pintansa.

Analyytikon kommentti
20.2.
2023

Analyytikon kommentti
17.2.
2023

Biohajoavia ortopedisia implantteja valmistava terveysteknologiayhtiö Bioretec julkaisi aamulla ennusteitamme vahvemman tilinpäätöksen. Liikevaihto kasvoi H2:lla 59 % ja kannattavuus ylitti ennusteemme myyntikatteen paranemisen ja kulujen hallinnan seurauksena.

Analyytikon kommentti
15.2.
2023

Odotamme Activa-tuoteperheen myynnin jatkuneen myönteisesti ja ennustamme 1,4 MEUR:n liikevaihtoa H2:lla.

Bioretec

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas