Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Marimekko

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
21.4.
2020

Tarkastelin Marimekon laajaa raporttia, jossa on 39,3 miljoonaa +/- muut. Onko tämä IFRS 16:n vaikutus, ja jos on, miten se on laskettu? Ja pitääkö paikkansa, että nyt kun IFRS 16 on käytössä, vertailuahan ei suoraan Marimekon raportissa voi edelliseen tilikauteen tehdä esim. investointeja määritettäessä, vaan pitää ottaa IFRS 16:n vaikutus huomioon, koska Marimekko otti IFRS 16:n käyttöön vasta 2019 alussa? Kiitos etukäteen!

Inderes Q&A
19.2.
2020

Hei! Luin jokin aika sitten Peter Lynchin One Up on Wall Street - kirjan. Lukukokemuksen innoittamana kysyisinkin mitkä Helsingin pörssin yhtiöistä menisi teidän mielestä Lynchin seulan läpi? Itse ajattelen Kamuxia ja mahdollisesti myös Fodeliaa tälläisinä yhtiöinä. Olenko lainkaan oikeilla jäljillä?

Inderes Q&A
29.8.
2018

Hei! Millaisia vaikutuksia tekstiilitullien poistumisella Japanin ja EU:n välillä on tulevaisuudessa Marimekon tulokseen? Kuinka suuri osa liikevaihtoa Japanista kertyy marimekolle?

Inderes Q&A
11.1.
2018

Marimekon Q3 tuloskommenttissa mainitsette, että heidän tulosohjeistus on edelleen varovainen. Näettekö tuossa mahdollisuuden, että sitä nostettaisiin vielä kerran? "Tulosohjeistusta korjattiin ylöspäin, mutta se on mielestämme edelleen varovainen"

Inderes Q&A
25.4.
2017

Onko Marimekolla mahdollisuuksia kasvaa Japanissa, Kiinassa tai muualla Aasian kehittyvillä markkinoilla?

Marimekko

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas