Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Marimekko
5394 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 26.60 ALIN 26.60 VAIHTO (KPL) 1 647
MYYNTI 26.75 YLIN 27.00 VAIHTO (VAL) 0,044 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Kajaani

Petri Kajaani

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

13
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
21.4.
2020

Tarkastelin Marimekon laajaa raporttia, jossa on 39,3 miljoonaa +/- muut. Onko tämä IFRS 16:n vaikutus, ja jos on, miten se on laskettu? Ja pitääkö paikkansa, että nyt kun IFRS 16 on käytössä, vertailuahan ei suoraan Marimekon raportissa voi edelliseen tilikauteen tehdä esim. investointeja määritettäessä, vaan pitää ottaa IFRS 16:n vaikutus huomioon, koska Marimekko otti IFRS 16:n käyttöön vasta 2019 alussa? Kiitos etukäteen!

Inderes Q&A
19.2.
2020

Hei! Luin jokin aika sitten Peter Lynchin One Up on Wall Street - kirjan. Lukukokemuksen innoittamana kysyisinkin mitkä Helsingin pörssin yhtiöistä menisi teidän mielestä Lynchin seulan läpi? Itse ajattelen Kamuxia ja mahdollisesti myös Fodeliaa tälläisinä yhtiöinä. Olenko lainkaan oikeilla jäljillä?

Inderes Q&A
29.8.
2018

Hei! Millaisia vaikutuksia tekstiilitullien poistumisella Japanin ja EU:n välillä on tulevaisuudessa Marimekon tulokseen? Kuinka suuri osa liikevaihtoa Japanista kertyy marimekolle?

Inderes Q&A
11.1.
2018

Marimekon Q3 tuloskommenttissa mainitsette, että heidän tulosohjeistus on edelleen varovainen. Näettekö tuossa mahdollisuuden, että sitä nostettaisiin vielä kerran? "Tulosohjeistusta korjattiin ylöspäin, mutta se on mielestämme edelleen varovainen"

Inderes Q&A
25.4.
2017

Onko Marimekolla mahdollisuuksia kasvaa Japanissa, Kiinassa tai muualla Aasian kehittyvillä markkinoilla?

Marimekko

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Marimekko

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Marimekko-tuotteita myydään noin 40 maassa. Vuonna 2019 tuotteiden brändimyynti oli 251 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto 125 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Aasian-Tyynenmeren alue. Konsernin palveluksessa on noin 450 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä.