Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
20.1.
2021

Ovaro Kiinteistösijoitus tiedotti tänään laajentavansa rahoituspohjaansa ja käynnistävänsä yhteistyön POP Pankki -ryhmään kuuluvan Reisjärven Osuuspankin kanssa.

Tiedotteet
20.1.
2021

OVARO KIINTEISTÖSIJOITUS OYJ    

Lehdistötiedote

20.1.2021 klo 8.30


Ovaro Kiinteistösijoitus ja POP Pankki yhteistyöhön

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj laajentaa rahoituspohjaa ja käynnistää yhteistyön POP Pankki ryhmään kuuluvan Reisjärven Osuuspankin kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa pankki on myöntänyt noin kahden miljoonan euron kiinteistövakuudellisen luoton. Uusi luotto on olemassa olevia rahoituksia edullisempi.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Ovaro Kiinteistösijoitus

Ovaro on suomalaisiin asuntoihin ja toimitiloihin sijoittava yhtiö, jonka tarkoitus on tuottaa omistaja-arvoa osakkaille.

Ovaro pelkisti rakenteensa 2018 asuntorahastosta kiinteistöyhtiöksi kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tämän jälkeen yhtiö on syventänyt rooliaan kiinteistöliiketoiminnassa ottamalla itselleen kiinteistöjen vuokrauksen ja ylläpidon ohjauksen, kiinteistöjen kehityksen sekä hankekehityksen ja rakennuttamisen.

Ovaron tavoitteena on tarjota Suomessa laadukkaita ja edullisia vuokra-asuntoja. Ovaro pyrkii kasvamaan yliopistokaupungeissa.