Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
8.1.
2021

Ovaro tiedotti perjantaina, että sen ns. Ydintoiminta-salkun neliöperusteinen vuokrausaste nousi joulukuun loppuun mennessä 94,1%:iin, kun marraskuun lopussa se oli 93,8 %. Ovaron Ydintoiminta-salkun vuokrausaste nousi vuoden 2020 aikana merkittävästi, sillä vuoden 2019 lopussa vuokrausaste oli 85,8 %.

Tiedotteet
8.1.
2021

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj 
Lehdistötiedote 8.1.2021 klo 8.30

Ovaron joulukuun kuukausiraportti – vuokrausaste nousi 94,1 %:iin


Ovaron asuntomyynti ja Ydintoiminnan vuokrausaste

Ovaron tuoreen strategiapäivityksen mukaan yhtiö siirtyy saneerausvaiheesta aktiiviseen kiinteistösijoitusten hoitoon sekä hankekehitykseen. Ovaro tarkastelee aktiivisesti omistuksiaan ja luopuu kohteista, joille yhtiö ei näe riittävää tuottopotentiaalia.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Ovaro Kiinteistösijoitus

Ovaro on suomalaisiin asuntoihin ja toimitiloihin sijoittava yhtiö, jonka tarkoitus on tuottaa omistaja-arvoa osakkaille.

Ovaro pelkisti rakenteensa 2018 asuntorahastosta kiinteistöyhtiöksi kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tämän jälkeen yhtiö on syventänyt rooliaan kiinteistöliiketoiminnassa ottamalla itselleen kiinteistöjen vuokrauksen ja ylläpidon ohjauksen, kiinteistöjen kehityksen sekä hankekehityksen ja rakennuttamisen.

Ovaron tavoitteena on tarjota Suomessa laadukkaita ja edullisia vuokra-asuntoja. Ovaro pyrkii kasvamaan yliopistokaupungeissa.