Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ovaro Kiinteistösijoitus

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
16.5.
2019

Hei Eikö ole vähän hätäistä? Q1/19 oli uuden johdon ensimmäinen tuloksen näyttöpaikka. Vanhan johdon miinat näkyvät pitkään Kyllä Roininen, jos joku, pistää Ovaron taas jaloilleen. Negatiivinen operatiivinen tulos oli kyllä paha pettymys. Q2.ssa ei enää selittelyt auta. Silloin on operatiivisen tuloksen oltava jo +0,5M€

(otsikkoa selkeytetty)

Inderes Q&A
19.12.
2018

Hei! "Rahamiäs" analysoi Ovaroa. Oletteko selityksen velkaa?

Linkki

Inderes Q&A
21.8.
2018

Olisin halunnut Jesseltä kysyä millainen näkemys hänellä on muutamassa asiassa.

Missä vaiheessa Orava tulee pääsemään sellaiseen tilanteeseen, että korkeakorkoisia velkoja saadaan muutettua paremmille ehdoille?

Inderes Q&A
4.7.
2018

Oravan osake on treidannut jo tovin paikallaan, ainakin teidän oston jälkeen. Milloin näette uuden strategian implementoinnin näkyvän numeroissa?

Inderes Q&A
18.5.
2018

10 päivää sitten Sauli piti Tampereen Sijoitusmessuilla hyvän puheen - kiitos siitä! Puheen lopussa oli ostosuositus ja lyhyine perusteluineen neljälle yhtiölle joista yksi oli Orava. Tänään aamukirjeenne mukaan laskitte suosituksen tasolta osta tasolle lisää, vaikka kurssi sahaa samoissa lukemissa kun messujen aikaan ja tavoitehintakin on sama. Kommentteja? : )

Inderes Q&A
16.5.
2018

1. Oliko Fivan päätös odotettu vai oliko pelkoa ja riskiä siitä, että Fiva ei olisi hyväksynyt muutosta kiinteistösijoitusyhtiöksi?

2. Kuinka vanha on Oravan asuntokanta? Onko pelkoa, että lähitulevaisuudessa jouduttaisiin panostamaan rahaa asuntojen korjaamiseen ja siihen, että asuntojen korjaukset aiheuttaisivat vuokratulojen heikentymistä?

Inderes Q&A
22.2.
2018

Monessa lähteessä Oravan REIT-statuksen purkaminen nähdään hyvänä osakkeenomistajien kannalta. Mitä etuja tästä olisi?

Inderes Q&A
12.2.
2018

Oravan NAV -uskottavuuteen sijoittajan silmissä vaikuttaa omistusten maantieteellinen sijainti. Missä kaupungeissa sijoitukset oleellisimmin sijaitsevat?

Inderes Q&A
20.9.
2017

Saadaanko analyytikon pikakommaria tänää Eliten tekemästä tarjouksesta?

Inderes Q&A
18.9.
2017

Kannattaa lukea Viisas Raha -lehdestä Pyysingin juttu (takakannen sisäsivu) IH:n rahastusautomaatista. Verneri osaa siitä etsiä roustaavat kysymykset!

Ovaro Kiinteistösijoitus