Titanium
2316 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.64 ALIN 8.64 VAIHTO (KPL) 1 504
MYYNTI 8.68 YLIN 8.68 VAIHTO (VAL) 0,013 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
2.9.
2019

Mitkä yhtiöt sopisivat kimppaan finanssipalvelusektorilla? Capman voisi, ainakin paperilla, yhdistyä useimpien kanssa. Sektori tarjoaa tällä hetkellä pörssin parasta osinkotuottoa, mutta sijoittajan pitää erotella jyvät akanoista. Analyytikko Sauli Vilén käy Vernerin kanssa videolla läpi sektorin kuulumisia ja trendejä.

Julkaistu alunperin 30.8.2019

Capmanin ROAST ilmestyy tänne https://www.inderes.fi/fi/videot/roast-capman-49-kello-945

Tyyppi: company_report
30.8.
2019

Eilinen H1-raportti oli odotuksia parempi ja yhtiön näkymä säilyy suotuisana. Olemme tarkistaneet ennusteitamme lievästi ylöspäin, mutta emme edelleenkään odota merkittävää tuloskasvua yhtiöltä. Tulos pysyy kuitenkin erinomaisella tasolla ja asteittain laskevan riskiprofiilin myötä näemme kertoimissa lievää nousuvaraa. Tämä yhdessä verrokkiryhmän korkeimman osinkotuoton kanssa pitää tuotto-odotuksen edelleen hyvällä tasolla. 

Tyyppi: news
30.8.
2019

Tarkistamme Titaniumin tavoitehintamme 9,2 euroon (aik. 8,9 euroa) ja toistamme lisää-suosituksemme. Eilinen H1-raportti oli odotuksia parempi ja yhtiön näkymä säilyy suotuisana. Olemme tarkistaneet ennusteitamme lievästi ylöspäin, mutta emme edelleenkään odota merkittävää tuloskasvua yhtiöltä.

Tyyppi: stock_exchange_release
29.8.
2019

Titanium Oyj
Yhtiötiedote
29.8.2019 kello 8:00

Titanium Oyj:n puolivuosikatsaus tammi–kesäkuu 2019 (tilintarkastamaton)

Tyyppi: news
27.6.
2019

Kotimaisilla sijoituspalveluyhtiöillä ensimmäinen vuosipuolisko on sujunut kohtuullisen hyvin. Markkinan raju elpyminen näkyi omaisuusarvojen kasvuna Q1:n aikana ja kotimaisten rahastojen nettomerkinnät ovat kevään mittaan kääntyneet jälleen kasvuun.

Tyyppi: news
18.6.
2019

Tarkistamme Titaniumin tavoitehinnan 8,9 euroon (aik. 9,2 euroa) lievästi laskeneiden tulosennusteiden myötä.

Tyyppi: company_report
17.6.
2019

Titaniumin alkuvuosi on lähtenyt odotuksia vaisummin liikkeelle ja 2019 tulos näyttääkin painottuvan selvästi vuoden jälkipuoliskolle. Olemme tarkentaneet ennusteitamme lievästi alaspäin, mutta iso kuva osakkeesta pysyy ennallaan. Korkea osinkotuotto (+9 %) yhdessä lievän tuloskasvun sekä  asteittain laskevan riskitason kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen riittävänä. 

Tyyppi: inderes_qa
6.6.
2019

Titaniumin Hoivarahasto on sijoittanut Titaniumin Asuntorahastoon. Onko tällaiset järjestelyt normaaleja varainhoitoon erikoistuneilla yhtiöillä? Ja mikäli Asuntorahaston osuus kasvaa Hoivarahastossa, millaisia rajoituksia tähän liittyy?

Voisi kuvitella tässä piilevän merkittävää maineriskiä, kun tavallaan omaa Asuntorahastoa myydään Hoivarahaston sivussa..

Titanium

Titanium

Company page 09.10.2017 9:49 Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja. Titaniumin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista, eikä yhtiö ole riippuvainen yksittäisistä asiakkaista. Päätuotteet ja palvelut: Hoivakiinteistörahasto, Asuntorahasto, Osakerahasto & Omaisuudenhoitopalvelut.