Titanium
2220 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 8.44 ALIN 8.44 VAIHTO (KPL) 150
MYYNTI 8.64 YLIN 8.60 VAIHTO (VAL) 0,001 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Tulevat tapahtumat

29
Elo
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
27.6.
2019

Kotimaisilla sijoituspalveluyhtiöillä ensimmäinen vuosipuolisko on sujunut kohtuullisen hyvin. Markkinan raju elpyminen näkyi omaisuusarvojen kasvuna Q1:n aikana ja kotimaisten rahastojen nettomerkinnät ovat kevään mittaan kääntyneet jälleen kasvuun.

Tyyppi: video
20.6.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

Tyyppi: news
18.6.
2019

Tarkistamme Titaniumin tavoitehinnan 8,9 euroon (aik. 9,2 euroa) lievästi laskeneiden tulosennusteiden myötä.

Tyyppi: company_report
17.6.
2019

Titaniumin alkuvuosi on lähtenyt odotuksia vaisummin liikkeelle ja 2019 tulos näyttääkin painottuvan selvästi vuoden jälkipuoliskolle. Olemme tarkentaneet ennusteitamme lievästi alaspäin, mutta iso kuva osakkeesta pysyy ennallaan. Korkea osinkotuotto (+9 %) yhdessä lievän tuloskasvun sekä  asteittain laskevan riskitason kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen riittävänä. 

Tyyppi: inderes_qa
6.6.
2019

Titaniumin Hoivarahasto on sijoittanut Titaniumin Asuntorahastoon. Onko tällaiset järjestelyt normaaleja varainhoitoon erikoistuneilla yhtiöillä? Ja mikäli Asuntorahaston osuus kasvaa Hoivarahastossa, millaisia rajoituksia tähän liittyy?

Voisi kuvitella tässä piilevän merkittävää maineriskiä, kun tavallaan omaa Asuntorahastoa myydään Hoivarahaston sivussa..

Tyyppi: news
14.5.
2019

Titaniumin tärkeimmän tuotteen Hoivarahaston (osuus yhtiön liikevaihdosta noin 80 %) huhtikuu sujui hieman odotuksiamme heikommin. Nettomerkinnät olivat 5 MEUR jääden 10 MEUR:n ennusteestamme.

Tyyppi: video
2.5.
2019

Varainhoitotalo Titanium profiloituu osinko-osakkeeksi. Seuraava askel yhtiön pörssitaipaleessa on laajentaa tuoteportfoliota pois yhdestä hoivarahastosta josta yhtiön tuotot ovat pääosin riippuvaisia. Laaja raportti Titaniumista on luettavissa vapaasti täällä https://www.inderes.fi/fi/hyvaa-hoivaa-edelleen-tarjolla

Tyyppi: news
30.4.
2019

Toistamme Titaniumin 9,2 euron tavoitehintamme sekä lisää-suosituksen. Ennusteemme ovat pysyneet pitkälti muuttumattomina ja odotamme yhtiöltä lähivuosilta maltillista tuloskasvua.

Tyyppi: company_report
29.4.
2019

Ennusteemme ovat pysyneet pitkälti muuttumattomina ja odotamme yhtiöltä lähivuosilta maltillista tuloskasvua. Tuloksen painopiste siirtyy kuitenkin voimakkaasti jatkuviin tuottoihin mikä asteittain alentaa yhtiön riskiprofiilia. Korkeasta riskiprofiilistaan johtuen Titaniumin absoluuttinen ja suhteellinen arvostus on matala (2019 P/E 10x ja osinko +9 %). Arvostus on mielestämme perusteltu ja emme näe siinä lyhyellä aikavälillä oleellista nousuvaraa.

Tyyppi: stock_exchange_release
15.4.
2019

Titanium Oyj
Yhtiötiedote
15.4.2019 klo 14:20

TITANIUM OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET

Tänään 15.4.2019 pidetty Titanium Oyj:n varsinainen yhtiökokous päätti seuraavat asiat.

Tilinpäätöksen vahvistaminen

Yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2018.

Taseen osoittaman tuloksen käsitteleminen ja osingonjako

Titanium

Titanium

Company page 09.10.2017 9:49 Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja.

Yhtiöllä seuraavat leimat

Survived Roast

Inderes Yhtiöasiakas

Titanium

Titaniumin liikevaihto muodostuu käytännössä kokonaan sen 100 %:sti omistaman rahastoyhtiön hallinnoimien rahastojen ja omaisuudenhoitopalveluiden tuottamista palkkioista. Kiinteistö- ja muut sijoitukset tapahtuvat rahastojen toimesta, eikä Titanium omista suoraan kiinteistöjä. Titanium suuntaa rahastonsa ja palvelunsa asiakkaille, jotka tavoittelevat maltillista tuottoa ja kohtuullisen ennustettavia korko- ja vuokrakassavirtatuottoja sekä osinkoja. Titaniumin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista, eikä yhtiö ole riippuvainen yksittäisistä asiakkaista. Päätuotteet ja palvelut: Hoivakiinteistörahasto, Asuntorahasto, Osakerahasto & Omaisuudenhoitopalvelut.