Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Toivo Group

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
15.5.
2023

Toivo Groupin Q1-raportti oli pääpiirteissään odotettu, mutta haastava markkinatilanne on saanut meidät laskemaan ennusteitamme etenkin vuosien 2023-2024 osalta.

Analyytikon kommentti
12.5.
2023

Toivo Group julkaisi aamulla Q1-raportin, joka jäi tuloksen osalta hieman ennusteistamme. Näkymien osalta raportti ei sisältänyt yllätyksiä ja yhtiö kertoo näkevänsä nykyisen haastavan markkinatilanteen tarjoavan sille paljon hyviä mahdollisuuksia hankekehityksen saralla, mutta näiden suhteen ollaan varovaisia ja selektiivisiä. Yhtiö myös toisti tilinpäätöksessä annetun ohjeistuksen (vuoden 2023 liikevoitto 10-17 MEUR). Toivon Q1-tulosinfoa voi seurata kello 10 alkaen inderesTV:stä.

Analyytikon kommentti
11.5.
2023

Odotamme yhtiön liikevoiton laskevan selvästi viime vuodesta pääasiassa vertailukautta matalampien kehitysvoittojen johdosta. Olemme tehneet kvartaalitason ennusteisiimme pieniä tarkistuksia mm. projektinjohtourakointituottojen ajoittumisen ja asuntomyyntien suhteen, mutta koko vuoden liikevoittoennusteemme on pysynyt muuttumattomana.

Analyytikon kommentti
30.3.
2023

Sopimuksella tuetaan yhteensä yli 700 asunnon rakentamista Suomessa, pääasiassa Helsingin alueella, mutta myös Tampereen ja Turun alueilla.

Analyytikon kommentti
1.3.
2023

Toivon Q4-tulos oli hieman yli ennusteidemme. Ohjeistuksen perusteella Toivon tuloskunto vaikuttaisi kestävän vaikeassa markkinassa pelättyä paremmin, mutta markkinanäkymiin liittyy mielestämme kuitenkin edelleen korostettua epävarmuutta.

Analyytikon kommentti
28.2.
2023

Toivo Group julkaisi aamulla Q4-tuloksen. Tulos oli pääpiirteittäin tiedossa tammikuun tulosvaroituksen jälkeen ja liikevoitto osui suhteellisen lähelle ennustettamme. Yhtiön antama tulosohjeistus (liikevoitto 10-17 MEUR) oli selkeästi omia ennakko-odotuksiamme (2023e: 4,9 MEUR) vahvempi.

Analyytikon kommentti
26.2.
2023

Toivo Group julkistaa Q4-raporttinsa tiistaina kello 8.30. Yhtiö antoi tammikuussa positiivisen tulosvaroituksen (toinen ohjeistusmuutos Q3-raportin jälkeen) ja tulosodotuksemme ovat lähellä tammikuussa annetun ohjeistuksen keskipistettä.

Analyytikon kommentti
16.1.
2023

Toivo Group nosti perjantaina vuoden 2022 tulosohjeistustaan. Ohjeistuksen noston taustalla on ulkopuoliselta kiinteistönarvioitsijalta saadut tiedot vuodenvaihteen tuottovaatimustasoista osana kiinteistöjen käyvän arvon tarkastelua.

Analyytikon kommentti
12.12.
2022

Kesällä 2021 listautuneen Toivo Groupin kasvu on ollut viime vuosina vakuuttavaa. Kiinteistömarkkinoiden tilanne on korkojen nousun myötä vaikeutunut kuitenkin selvästi ja yhtiön liiketoiminta pääsee lähivuosina todelliseen happotestiin.

Analyytikon kommentti
9.12.
2022

Rakennusalan vuosi on ollut markkinahaasteiden sävyttämä. Sotatilanne johti kustannuspaineiden väliaikaiseen jatkumiseen, materiaalien saatavuus heikentyi sekä taloudellisen tilanteen epävarmuus lisääntyi.

Toivo Group

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas