Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Bittium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
29.7.
2020

Olisiko lisäarvoa luotavissa listaamalla Bittiumin Medical-puoli erikseen ja missä vaiheessa tämä voisi olla ajankohtaista?

Inderes Q&A
27.11.
2018

Katsoin analyysinne Bittiumista. Muuten hyvä, mutta toimiiko Bittium teidän mielestänne pelkästään Defence puolella? Mesical puoli tulee olemaan isossa roolissa. Puhuitte potentiaalista ja tästäkin vain Defence puolelta. Syventykää nyt ihmeessä hieman syvemmälle yritykseen mitä kaikkea tämä yritys tekeekään. Ei olla yhden kortin varassa. Ihan sama asia jos puhutte Nokiasta ja pelkästään Verkko-Nokiasta.

Inderes Q&A
6.11.
2018

Terveysteknologiasektorin arvostuskertoimista kysymys. Esimerkiksi Revenion arvostuskertoimet tälle vuotta teidän ennusteillanne: "Ennusteillamme Revenion tämän ja ensi vuoden P/E-luvut ovat 43x ja 33x sekä vastaavat EV/EBIT-luvut 34x ja 25x" Listatuista yhtiöistä myös Bittiumilla on kyseiseen sektoriin kohdistuvia yksiköitä. Näettekö, että tuon liiketoiminnan lähtiessä mahdolliseen nousukiitoon myös Bittiumille sallittaisiin merkittävästi korkeampia arvostuskertoimia?

Inderes Q&A
7.11.
2017

Aiotteko muuttaa suosituksianne Bittiumin suhteen maanantain kovan nousun jälkeen? Näettekö osakkeessa edelleen nousuvaraa korkeasta arvostuksesta huolimatta?

Inderes Q&A
31.5.
2017

Saisiko tähän vähän päivitystä? Kurssi kirmailee ja tavoitehinnasta on menty jo ohi aika mukavasti. Kauppoja on monella sektorilla tehty esim. hilmasta löytyy aika mukavasti jo kauppoja. Luureja tuntuu olevan menossa moneen suuntaan ja ohuesti on mainittu jotain uutta yhteistä kumppaneista esim. viime viikolla Nokia ja nyt hieman uutta Airbus infoa. Täällä sijoittaja miettii että milloin olisi hyvä hetki tankata bittiä ennen mahdollista virallista mexsat tiedotetta..

Bittium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas