Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Bittium

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.9.
2021

Bittiumin tytäryhtiö Bittium Biosignals Oy ja brittiläinen EKG-diagnostiikkapalveluiden toimittaja Technomed Limited ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Bittium ostaa 25 %:n osuuden Technomedin osakekannasta.

Analyytikon kommentti
9.8.
2021

Laskemme Bittiumin tavoitehinnan 6,4 euroon (aik. 7,3 euroa), mutta toistamme lisää-suosituksen. Yhtiön Q2-tulos jäi odotuksista ja komponenttipula varjostaa pahasti myös muuten hyviä näkymiä, minkä takia olemme laskeneet lähivuosien ennusteita voimakkaasti.

Analyytikon kommentti
6.8.
2021

Bittiumin aamulla julkaisema Q2-tulos jäi odotuksista, mutta yhtiön tulos pinnisti kuitenkin positiiviseksi. Yhtiö piti vuoden 2021 ohjeistuksensa ennallaan, mutta varoitti komponenttipulan olevan riski loppuvuoden tuloskehitykselle.

Analyytikon kommentti
5.8.
2021

Bittium julkaisee H1-raporttinsa perjantaina noin kello 8.00. Heikon alkuvuoden jälkeen Q2-lukujen pitäisi olla kohtuullisia, mutta vertailukauden tasolle tuskin päästään.

Analyytikon kommentti
2.7.
2021

Bittium tiedotti torstaina, että se on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen Bittium Tactical Wireless IP Network™ (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän uuden ohjelmistoversion kehitystyöstä.

Analyytikon kommentti
21.6.
2021

Bittium kertoi perjantaina saaneensa Suomen Puolustusvoimilta puitesopimukseen perustuvan 5,8 MEUR:n tilauksen Bittium Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmän tuotteista.

Analyytikon kommentti
17.6.
2021

Bittium on saanut Suomen Puolustusvoimilta tilauksen järjestelmätuesta koskien taktiseen tiedonsiirtoon tarkoitettuja Bittium Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -ohjelmistoradiojärjestelmää ja Bittium Tough VoIP -järjestelmää.

Analyytikon kommentti
30.4.
2021

Toistamme Bittiumille lisää-suosituksen ja nostamme tavoitehintamme 7,3 euroon (aik. 6,8 €) lähivuosien ennustemuutoksien mukana. Vaikka Q1-tulos oli heikko, näkymät olivat rohkaisevat, Medicalin liikevaihto erittäin vahva ja Tough Mobilen vastaanotto yllättävän hyvä.

Analyytikon kommentti
29.4.
2021

Bittium julkaisi Q1-liiketoimintakatsauksensa tänään aamulla. Q1-tulos oli heikko ja jäi selvästi odotuksista, mutta näkymät olivat mielestämme rohkaisevat.

Analyytikon kommentti
27.4.
2021

Alkuvuoden tulos jää arviomme mukaan vielä hieman pakkaselle, kun liikevaihto laskee merkittävästi poikkeuksellisesta vertailukaudesta. Koronapandemia ja erityisesti matkustusrajoitukset hidastivat yhtiön uusmyyntiä merkittävästi viime vuonna, ja nyt myyntiputkea täytyy rakentaa uudelleen.

Bittium

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas