Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Oma Säästöpankki

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
8.4.
2021

OmaSp antoi keskiviikkona väliaikatietoja yhdistymisneuvottelujen etenemisestä Eurajoen Säästöpankin kanssa.

Tiedotteet
7.4.
2021

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 7.4.2021 klo 9.30, SISÄPIIRITIETO


Oma Säästöpankki Oyj:n yhdistymisneuvottelut etenevät Eurajoen Säästöpankin kanssa

Oma Säästöpankki Oyj (OmaSp) käynnisti marraskuussa 2020 neuvottelut Eurajoen ja Mietoisten Säästöpankkien yhdistämisestä osaksi Oma Säästöpankkia. Neuvottelut etenevät Eurajoen Säästöpankin kanssa ja yhdistymistä koskevat päätökset tehdään molempien pankkien hallintoelimissä toisen kvartaalin aikana. Mietoisten Säästöpankin kanssa yhdistymisneuvottelut ovat päättyneet.

inderesTV
1.4.
2021

Aktia toi kotimaisen varainhoitokentän konsolidaatioon uutta eloa ostamalla Taalerin varainhoitoliiketoiminnan. Analyytikko Sauli Vilén käy läpi, millaisia järjestelyitä alalla voidaan vielä nähdä.

Kommentti "Sijoituspalvelukentän konsolidaatio tulee jatkumaan" luettavissa osoitteessa https://www.inderes.fi/fi/uutiset/sijoituspalvelukentan-konsolidaatio-tu...

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:16 Aktia
00:52 Taaleri
03:35 CapMan
05:40 eQ

Analyytikon kommentti
1.4.
2021

Sijoituspalvelukentässä on nähty viime vuosina paljon yritysjärjestelyjä ja odotamme järjestelyaktiviteetin jatkuvan vilkkaana myös tulevina vuosina.

Tiedotteet
30.3.
2021

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 30.3.2021 KLO 14.30, YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET


Oma Säästöpankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

Yhtiöjulkaisu
30.3.
2021
Inderes Q&A
19.3.
2021

Usein kuulee puhuttavan, että pankit performoivat hyvin korkotason ollessa korkea. Mihin tämä pankkien korkeampi tuloksentekokyky perustuu tällaisessa ympäristössä? Eikös pankit joudu maksamaan myös tällöin itse korkeampaa korkeampaa korkoa lainaamastaan rahasta?

Tiedotteet
9.3.
2021

OMA SÄÄSTÖPANKKI OYJ, PÖRSSITIEDOTE 9.3.2021 KLO 10.00, TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS


inderesTV
4.3.
2021

Oma Säästöpankki – Talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri

Analyytikon kommentti
2.3.
2021

Sijoittajapäivänä ääni on yhtiöillä ja tarjolla on tuoreimmat kuulumiset. Eilisen esitykset ovat katsottavissa inderesTV:ssä ja ne kuvattiin julkaisupäivänä koronasuosituksia kunnioittaen.

Oma Säästöpankki

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Oma Säästöpankki

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa. OmaSp:n keskeisenä tavoitteena on palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja olla lähellä ja läsnä, sekä digitaalisissa että perinteisissä kanavissa. OmaSp pyrkii ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen henkilökohtaisen palvelun ja helpon saavutettavuuden kautta. Myös toiminnan ja palvelujen kehittäminen tapahtuu asiakaslähtöisesti. OmaSp:n henkilöstö on sitoutunutta, ja sen urakehitystä pyritään tukemaan monipuolisten tehtävien ja jatkuvan kehittymisen avulla. Merkittävä osa henkilöstöstä omistaa myös OmaSp:n osakkeita.