Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Solteq

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
26.5.
2023

Toimitusjohtaja Aarne Aktan kertoo Solteqista sijoituskohteena.

inderesTV
23.5.
2023

Tervetuloa seuraamaan IT-palvelusektorin kuulumisia. Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää myös yleisökysymyksiä.

Analyytikon kommentti
22.5.
2023

Asiakaskysyntä pysyi Q1:llä yhä hyvällä tasolla pääosalla IT-palvelusektorin yhtiöstä. Useat yhtiöt näkivät edelleen epävarmuutta markkinassa, mutta se on näkynyt konkreettisesti vain muutamalla. Markkinasta puhuessa voidaan kuitenkin todeta, että kilpailu on ensimmäistä kertaa vuosiin siirtynyt osaajista asiakkaisiin. Q1:llä kasvu oli sektorin kontekstissa edelleen hyvää ja ylitti odotukset. Erityisen positiivista oli kannattavuus, joka ylitti ennusteemme yli puolella yhtiöistä.

Muut analyysit
5.5.
2023

Solteq reported slightly better than anticipated Q1 results. The short-term performance appears to be burdened more than anticipated by disproportionate overhead expenses, our views on the long-term development remain intact.

Analyysi
5.5.
2023

Solteqin liikevaihto laski odotettua enemmän, mutta suuremmat sopeuttamiset rajasivat tappiota. Yhtiö antoi myös uuden ohjeistuksen, joka oli linjassa ennusteisiimme. Kokonaisuutena Solteqin operatiivisen käänteen ajoitukseen ja sen mittakaavaan liittyy edelleen epävarmuutta. Liiketoimintamyynnin myötä tase vahvistuu, mikä laskee selvästi uudelleenrahoitukseen liittynyttä riskiä ja antaa operatiivista rauhaa. Ennustamme yhtiön palaavan tyydyttävälle kannattavuustasolle vasta vuonna 2025.

Analyytikon kommentti
5.5.
2023

Toistamme Solteqin tavoitehinnan 1,4 euroa ja vähennä-suosituksen. Solteqin liikevaihto laski odotettua enemmän, mutta suuremmat sopeuttamiset rajasivat tappiota. Yhtiö antoi myös uuden ohjeistuksen, joka oli linjassa ennusteisiimme.

inderesTV
4.5.
2023

Utilities-segmentti pyörii edelleen ongelmissa, mutta Retail & Commerce -segmentti on matkalla parempaan suuntaan. Toimitusjohtaja Aarne Aktan kommentoi vuoden alkua analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

Muut analyysit
4.5.
2023

Solteq’s Q1 results were rather decent considering earlier challenges and profitability was above our expectations. Revenue was at EUR 16.9m (Evli EUR 17.1m) and adj. EBIT at EUR 0.1m (Evli EUR -0.5m).

Analyytikon kommentti
4.5.
2023

Solteqin aamulla julkistama Q1-raportti oli isossa kuvassa linjassa odotuksiin. Liikevaihto laski odotuksiamme enemmän. Sopeutukset olivat kuitenkin ennusteita suuremmat ja tulos ylitti matalat ennusteemme. Tulosta painoi erityisesti heikko Utilities-liiketoiminta, jonka haasteiden tulisi helpottua H2:lla. Yhtiö antoi odotetusti uuden ohjeistuksen eilen, joka oli linjassa raporttia edeltäviin ennusteisiimme.

Tiedotteet
4.5.
2023

Pörssitiedote
Osavuosikatsaus
4.5.2023 klo 8.00

Kaksijakoinen vuosineljännes - Utilitiesissa edelleen ongelmia, Retail & Commerce menossa parempaan suuntaan

Solteq

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas