Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Solteq

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
16.2.
2023

Solteqin Q4-tulosta painoi molemmat liiketoiminnat, mutta erityisesti Solteq Software. Toimitusjohtaja Aarne Aktan kommentoi analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

inderesTV
1.2.
2023

IT-palvelusektorin yhtiöiden kasvu on ollut vahvaa talousympäristön haasteista huolimatta. Suurin mielenkiinto Q4-tuloskaudella kohdistuu kuitenkin kysyntänäkymiin, joissa on ollut havaittavissa pientä epävarmuutta. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
20.1.
2023

Tervetuloa seuraamaan IT-palvelusektorin kuulumisia. Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää myös yleisökysymyksiä.

inderesTV
18.1.
2023

Solteq päivitti uusien segmenttien pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteensa. Toimitusjohtaja Aarne Aktan avaa päivitetyn strategian kulmakiviä ja uusien segmenttien rakennetta.

inderesTV
18.1.
2023

Solteq järjestää pääomamarkkinapäivän 18. tammikuuta kello 10:00 alkaen. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös inderesTV:stä.

inderesTV
23.12.
2022

Analyytikot Antti Luiro, Joni Grönqvist ja Frans-Mikael Rostedt keskustelevat tässä podissa IT-palvelusektorin kuulumisista sekä yhtiöistä.

inderesTV
27.10.
2022

Solteqin palveluliiketoiminnassa oli haasteita vuoden kolmannella neljänneksellä. Toimitusjohtaja Aarne Aktan analyytikko Joni Grönqvistin haastattelussa.

inderesTV
12.10.
2022

IT-palvelusektorin kasvu ei tyssää epävarmuuteen. Osaajapula, palkkainflaatio ja asiakashinnat ovat sektorilla pähkinä ratkottavaksi. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
16.8.
2022

Solteqin alkuvuosi oli sijoittajille pettymys ja matka tuotetaloksi vaikuttaa venähtäneen. Analyytikko Joni Grönqvist kommentoi.

inderesTV
11.8.
2022

Solteq julkaisi toisen kvartaalin tuloksen. Toimitusjohtaja Aarne Aktan kommentoi yhtiön lyhyen aikavälin ongelmia ja tulevaisuutta analyytikko Joni Grönqvistin haastattelemana.

Solteq

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas