Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Rush Factory

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Thomas Westerholm

Thomas Westerholm

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.5.
2022

Rush Factory kertoi perjantaina lanseeranneensa kasvustrategiansa mukaisen ja Utopia Nation Festival -nimisen (aikaisempina työniminä Projekti 2020 ja Lost Reality) uuden tapahtumakonseptin.

Tiedotteet
29.4.
2022

Korjaus: 

Rush Factory Oyj

29.04.2022 klo 15.00

KORJAUS: Aiemmin julkaistusta tiedotteesta puuttui tieto että tiedote sisältää sisäpiiritietoa. Tähän tiedotteeseen lisätty sana Sisäpiiritieto.


Rush Factory Oyj:n uusin tapahtumakonsepti julkaistu

Tiedotteet
29.4.
2022

Yhtiötiedote

Rush Factory Oyj:n uusin tapahtumakonsepti julkaistu

Rush Factoryn kasvustrategian mukaisesti uusin tapahtumakonsepti Utopia Nation Festival on nyt lanseerattu. Yhtiön kehittämään innovatiiviseen kalustoon perustuva uusi tapahtumakonsepti on kiertuemuotoinen viihdetapahtuma Euroopan markkinoille. Ensimmäinen kiertue tulee aloittamaan tapahtumat ensi vuoden alussa. Taloudellinen potentiaali Utopia Nation Festival -konseptilla on yhtiön aiempia konsepteja suurempi.


Tiedotteet
25.4.
2022

RUSH FACTORY OYJ | Johdon liiketoimet 

Niemelän Markka & Ropo Oy on luovuttanut osakkeita aiemmin tiedotetun rahoitussopimuksen mukaisesti. Rahoitussopimuksen perusteella luovutettuihin osakkeisiin liittyy päiväkohtainen myyntirajoitus.


Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Niemelän Markka & Ropo Oy, Oikeushenkilö

Asema: Lähipiiriin kuuluva henkilö


Liikkeeseenlaskijassa johtotehtävissä toimiva henkilö

Nimi: Markus Niemelä

Analyytikon kommentti
12.4.
2022

Rush Factory julkisti maanantaina Q1-liiketoimintakatsauksensa. Alkuvuoden lipunmyynti on kirinyt selvästi pandemian rokottamaa vertailukautta korkeammalle, mikä on linjassa lyhyen tähtäimen odotuksiemme kanssa.

Tiedotteet
21.3.
2022

YHTIÖTIEDOTE 21.3.2022

KUTSU RUSH FACTORY OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN

 

inderesTV
17.2.
2022

Rush Factoryn uusi tapahtumakonsepti herättää positiivista värinää, vaikka Lost Realityn todellinen esittely on vasta edessä. Analyytikko Joonas Korkiakoski avaa Rush Factoryn tilannetta ja selvittää yhtiön ansaintamallia.

Analyysi
16.2.
2022

Rush Factory julkaisi eilen H2-raporttinsa. Yhtiön toimintaympäristö normalisoituu mukavalla tahdilla, COR:n kiinnostavuudessa ei näytä olevan ongelmia ja ensi vuonna myös työnimeä Lost Reality kantavan konseptin osalta pitäisi viimein tapahtua. Ensi vuoteen katsottaessa osake ei ole kallis ja mielestämme täältä haettava vuotuinen tuotto-odotus on hyvä. 

Analyytikon kommentti
16.2.
2022

Yhtiön toimintaympäristö normalisoituu mukavalla tahdilla, COR:n kiinnostavuudessa ei näytä olevan ongelmia ja ensi vuonna myös työnimeä Lost Reality kantavan konseptin osalta pitäisi viimein tapahtua.

Rush Factory

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas