Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Rush Factory

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
20.10.
2020

Kuluva vuosi jää Rush Factoryn historiankirjoihin poikkeuksellisten olosuhteiden ja hyvin ohuen tapahtumavolyymin ajanjaksona.

Analyytikon kommentti
8.9.
2020

Rush Factory tiedotti eilen nimittäneensä uudeksi toimitusjohtajaksi aikaisemmin kaupallisena johtajana toimineen Mika Metsämäen, joka aloittaa uudessa tehtävässään 28.9.202

Analyytikon kommentti
23.6.
2020

Rush Factoryn kuluvan vuoden toimintakuva on säilynyt viime aikoina kevennetyistä yleisrajoituksista huolimatta vaikeana, eikä H1:llä tulla järjestämään yhtään tapahtumaa.

Analyytikon kommentti
12.6.
2020

Suomen hallitus tiedotti eilen lieventävänsä koronaviruksen vuoksi yleisötapahtumien järjestämiselle asetettuja rajoituksia.

Analyytikon kommentti
21.4.
2020

Rush Factory julkisti eilen Q1-liiketoimintakatsauksensa.

Analyytikon kommentti
16.4.
2020

Saksan hallitus tiedotti eilen koronaviruksen etenemisen hillitsemiseksi asetettujen rajoitusten lieventämisistä. Rajoitusten aukaisemiset koskevat ensi viikosta alkaen kauppoja sekä sen jälkeen asteittain myös oppilaitoksia.

Analyytikon kommentti
7.4.
2020

Rush Factory tiedotti eilen käynnistäneensä henkilöstöään koskevat lomautukset. Lomautusten taustalla on koronaviruspandemian etenemisen merkittävästi heikentämä toimintaympäristö. Lomautukset ovat osa-aikaisia ja ulottuvat koko henkilöstöön enintään 90 päivän ajaksi.

Analyytikon kommentti
3.4.
2020

Toistamme vähennä-suosituksemme, mutta tarkastamme tavoitehintamme 0,80 euroon (aik. 1,20 euroa) voimakkaita ennustemuutoksiamme heijastellen.

Rush Factory

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Rush Factory

Rush Factory on kansainvälinen elämystehdas, joka kehittää ja toteuttaa ainutlaatuisia tapahtuma- ja elämyskonsepteja. Raumalta lähtöisin olevan Rush Factoryn kansainväliset hyvinvointipainotteiset liikunta- ja elämystapahtumakiertueet ovat tarjonneet hauskanpitoa ja unohtumattomia elämyksiä jo yli 400 000 asiakkaalle vuodesta 2015 alkaen. Rush Factoryn kasvua ja liiketoimintaa tukee Yhtiön liiketoimintamalli, joka haastaa alan perinteisiä toimintamalleja ratkomalla tyypillisiä tapahtumatuotannon ja toteutuksen ongelmakohtia mm. vähentämällä ulkoistamisen aiheuttamia riskejä ja kustannuksia, sekä olemalla riippumaton tapahtumapaikasta tai esiintyjästä. Tämän lisäksi Rush Factoryn liiketoiminnan liikkuva luonne ja kyky tuoda ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sinne missä asiakkaat ovat, mahdollistavat sen riippumattomuuden markkinoiden suhdanteista.