Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Sanoma
4270 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 9.19 ALIN 8.98 VAIHTO (KPL) 60 233
MYYNTI 9.23 YLIN 9.23 VAIHTO (VAL) 0,550 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Tulevat tapahtumat

24
Hei
Osavuosikatsaukset

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
7.11.
2018

Sanoman osake kun on 8.50 € tienoilla niin näettekö järkevänä, että yritys aktivoisi omien osakkeiden ostot tässä vaiheessa? Ero teoreettiseen hintaan alkaa olla jo merkittävä vaikka tekisi laskelmiin maltillisia varauksiakin. " Positiivista kuvaa tukee myös osien summa -laskelma (12,5 euroa) ja maltillisiin kasvuoletuksiin nojaava kassavirtalaskelma (11,2 euroa)."

Tyyppi: inderes_qa
4.10.
2018

Digitaalisten julkaisujen alennettu ALV meni EU:ssa läpi. Miten arvioisitte tämän vaikutuksen Sanoman ja Alman liikevaihdon sekä liikevoiton kehitykseen? Olisi mielenkiintoista kuulla analyytikon mielipide siitä, että tullaanko tässä valitsemaan volyymi vai kate, ja voimistaako kyseinen (tuleva) päätös mahdollisesti jo meneillään olevaa siirtymää painetusta mediasta digitaalisiin julkaisuihin. (kysymystä muokattu hieman)

Tyyppi: inderes_qa
12.9.
2018

Millaisia yritysosto / fuusioitumismahdollisuuksia näette viestintä- ja mediatoimialalla ? Suomessa alalla toimii edelleenkin lukuisia yhtiöitä (esim. Sanoma. Ilkka, Alma, Keskisuomalainen, Pohjois.Karjalan Kirjapaino, Zeeland, Soprano, Traner's House), joissa digitaalisuuden edetessä markkinoilla voisi syntyä selkeitä synergiaetuja.

Tyyppi: inderes_qa
6.8.
2018

Millaiset todennäköisyydet annatte ohjeistuksen nostolle nyt Q2 tuloksen ja confan jälkeen? "Pidämme Q2-raportin perusteella Sanoman ohjeistusta hyvin realistisena ja odotamme yhtiön yltävän yli 5 %:n tuloskasvuun kuluvana vuonna. Toisaalta pidämme mediamarkkinan heikon kehityksen ja hieman laskeneiden ennusteiden myötä ohjeistuksen nostoa aiempaa epätodennäköisempänä. "

Tyyppi: inderes_qa
5.8.
2018

Moi! Olette vaihtaneet Sanoman osakkeen kohdalla ”Osta” -suosituksen ”Lisää” -suositukseen. Eilen tuli hyviä tietoja Sanomalta ja nyt osake on kovassa laskussa. Miksi näin? Miksi myös suosituksenne vaihtui?

Tyyppi: inderes_qa
29.11.
2017

Hei, teidän ennuste Sanoman nettotulokselle vuodelle 2017 on n. -300 oikaistun eps luvun ollessa positiivinen. Miten oikaistu eps luku lasketaan ja onko tuohon oikaisuun joku tietty malli minkä mukaan se tehdään?

Sanoma

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Sanoma lyhyesti

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.