Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sanoma

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
7.11.
2018

Sanoman osake kun on 8.50 € tienoilla niin näettekö järkevänä, että yritys aktivoisi omien osakkeiden ostot tässä vaiheessa? Ero teoreettiseen hintaan alkaa olla jo merkittävä vaikka tekisi laskelmiin maltillisia varauksiakin. " Positiivista kuvaa tukee myös osien summa -laskelma (12,5 euroa) ja maltillisiin kasvuoletuksiin nojaava kassavirtalaskelma (11,2 euroa)."

Inderes Q&A
4.10.
2018

Digitaalisten julkaisujen alennettu ALV meni EU:ssa läpi. Miten arvioisitte tämän vaikutuksen Sanoman ja Alman liikevaihdon sekä liikevoiton kehitykseen? Olisi mielenkiintoista kuulla analyytikon mielipide siitä, että tullaanko tässä valitsemaan volyymi vai kate, ja voimistaako kyseinen (tuleva) päätös mahdollisesti jo meneillään olevaa siirtymää painetusta mediasta digitaalisiin julkaisuihin. (kysymystä muokattu hieman)

Inderes Q&A
12.9.
2018

Millaisia yritysosto / fuusioitumismahdollisuuksia näette viestintä- ja mediatoimialalla ? Suomessa alalla toimii edelleenkin lukuisia yhtiöitä (esim. Sanoma. Ilkka, Alma, Keskisuomalainen, Pohjois.Karjalan Kirjapaino, Zeeland, Soprano, Traner's House), joissa digitaalisuuden edetessä markkinoilla voisi syntyä selkeitä synergiaetuja.

Inderes Q&A
6.8.
2018

Millaiset todennäköisyydet annatte ohjeistuksen nostolle nyt Q2 tuloksen ja confan jälkeen? "Pidämme Q2-raportin perusteella Sanoman ohjeistusta hyvin realistisena ja odotamme yhtiön yltävän yli 5 %:n tuloskasvuun kuluvana vuonna. Toisaalta pidämme mediamarkkinan heikon kehityksen ja hieman laskeneiden ennusteiden myötä ohjeistuksen nostoa aiempaa epätodennäköisempänä. "

Inderes Q&A
5.8.
2018

Moi! Olette vaihtaneet Sanoman osakkeen kohdalla ”Osta” -suosituksen ”Lisää” -suositukseen. Eilen tuli hyviä tietoja Sanomalta ja nyt osake on kovassa laskussa. Miksi näin? Miksi myös suosituksenne vaihtui?

Inderes Q&A
29.11.
2017

Hei, teidän ennuste Sanoman nettotulokselle vuodelle 2017 on n. -300 oikaistun eps luvun ollessa positiivinen. Miten oikaistu eps luku lasketaan ja onko tuohon oikaisuun joku tietty malli minkä mukaan se tehdään?

Sanoma

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas