Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sanoma

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
28.10.
2022

Sanoman torstaina raportoimat Q3-luvut jäivät odotuksistamme. Tämän taustalla oli hieman odotuksiamme maltillisempi kasvuvauhti ja myös odotuksiamme matalampi kannattavuustaso.

Analyytikon kommentti
27.10.
2022

Sanoma julkisti aamulla Q3-raporttinsa. Yhtiön liikevaihdon kasvu jäi hieman odotuksistamme, minkä lisäksi Q3:n kannattavuus oli odotuksiamme matalampi. Näin ollen neljänneksen tulos jäi odotuksistamme.

Analyytikon kommentti
25.10.
2022

Yhtiöltä odotetaan kausiluonteisesti vahvimmalta neljännekseltä liikevaihdon ja operatiivisen tuloksen kasvua Learningin orgaanisen ja epäorgaanisen kasvun seurauksena. Odotamme yrityskaupan toteutumisen seurauksena syyskuussa päivitetyn ohjeistuksen toistoa Q3-raportin yhteydessä.

Analyytikon kommentti
24.10.
2022

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonta kasvoi syyskuussa noin 2 % vuodentakaisesta. Kumulatiivisesti tammi-syyskuu on 3 % vertailukauden yläpuolella.

Analyytikon kommentti
5.10.
2022

Sanoma tiedotti tiistaina, että se on myynyt hollantilaisen ammatillisen koulutuksen oppilastietojärjestelmän Eduarten Topicukselle. vuonna 2021 Eduarten liikevaihto oli 9 MEUR ja sillä oli 45 työntekijää, jotka siirtyivät kaupan myötä ostajalle.

Analyytikon kommentti
26.9.
2022

Suomen mediamainonta kasvoi elokuussa vajaa 3 % vuodentakaisesta. Kokonaismarkkinan kehitystä tuki elokuussa suurimmista mediaryhmistä verkkomainonta, joka kasvoi 7 % vertailukaudesta. Painettu sanomalehtimainonta laski viime kuukausien tapaan (-7 %), kun taas televisiomainonnan kehitys oli lähes vakaata (-1 %).

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Sanoma tiedotti keskiviikkona, että se on saanut päätökseen Pearsonin Italian paikallisen perus- ja toisen asteen oppimateriaaliliiketoiminnan sekä kokeisiin valmistavia materiaaleja Saksassa tarjoavan liiketoiminnan yritysoston ja päivitti siten vuoden 2022 näkymiään.

Analyytikon kommentti
1.9.
2022

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonta laski heinäkuussa reilu 4 % vuodentakaisesta. Kumulatiivisesti tammi-heinäkuu oli vielä 3 % vertailukauden yläpuolella.

Analyytikon kommentti
28.7.
2022

Sanoman keskiviikkona raportoimat Q2-luvut jäivät odotuksistamme. Tämän taustalla oli pääasiassa Learningin liikevaihdon ajoitukselliset tekijät, eikä Q2-luvut siten muuttanut kuluvan vuoden kokonaiskuvaa merkittävästi.

Analyytikon kommentti
27.7.
2022

Sanoma julkisti aamulla Q2-raporttinsa, joka oli tuloksen osalta odotuksiamme heikompi.

Sanoma

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas