Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Sanoma

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
11.2.
2021

Sanoma raportoi eilen kokonaisuudessaan odotuksiemme mukaiset Q4-luvut. Myös vuoden 2021 ohjeistus riitti täyttämään odotuksemme, joten teimme vain pieniä ennustetarkistuksia.

Analyytikon kommentti
10.2.
2021

Sanoma julkisti aamulla Q4-raporttinsa, joka oli tuloksen osalta lievästi odotuksia heikompi. Osinkoa yhtiö maksaa 0,52 euroa/osake vuodelta 2020, mikä oli linjassa odotuksien kanssa. Sanoma ohjeisti sen vuoden 2021 liikevaihdon olevan 1,2-1,3 miljardia ja operatiivisen liikevoittoprosentin (ilman PPA-poistoja) olevan 14-16 %. Ennusteemme osuvat haarukan sisään, joten Q4-raportin kokonaiskuva on mielestämme neutraali.

Analyytikon kommentti
4.2.
2021

Sanomalta odotetaan kausiluonteisesti vaisulta neljännekseltä liikevaihdon kasvua ja noin vertailukauden tasolla olevaa operatiivista tulosta. Tuloskehityksen huomattavan kausiluonteisuuden vuoksi raportin yhteydessä huomio on tuloksen sijaan etenkin kuluvan vuoden ohjeistuksessa sekä osingossa.

Analyytikon kommentti
29.1.
2021

Analyytikon kommentti
23.12.
2020

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan elpyminen on jatkunut olosuhteet huomioiden vahvalla uralla marraskuussa.

Analyytikon kommentti
9.12.
2020

Sanoma järjesti eilen pääomamarkkinapäivän, jossa se esitteli liiketoimintojen viime aikaista kehitystä, taustoitti tulevia kasvuaihioita ja jonka yhteydessä yhtiö viilasi taloudellisia tavoitteitaan.

Analyytikon kommentti
20.11.
2020

Kantar TNS:n julkaisemien tietojen perusteella Suomen mediamainonnan elpyminen on jatkunut olosuhteet huomioiden hyvällä uralla lokakuussa. Mainosinvestointien arvo oli lokakuussa vajaa 8 % vertailukauden alapuolella, kun taas kumulatiivisesti tammi-lokakuun lasku on lähes 20 %.

Analyytikon kommentti
30.10.
2020

Sanoma raportoi odotuksiamme vahvemmat Q3-luvut, minkä taustalla oli etenkin Media Finlandin ennusteitamme parempi kehitys.

Analyytikon kommentti
29.10.
2020

Sanoma julkisti aamulla Q3-raporttinsa, joka oli tuloksen osalta markkinoiden odotuksia vahvempi. Tulosylityksen taustalla oli etenkin Media Finlandin odotuksia maltillisempi liikevaihdon lasku ja vahva kannattavuus. Kokonaisuutena raportin yleiskuva kääntyy positiiviselle puolelle odotuksia vahvemman kannattavuuden myötä.

Analyytikon kommentti
26.10.
2020

Sanoma julkistaa Q3-raportin torstaina. Yhtiöltä odotetaan epäorgaanisen kasvun myötä kausiluonteisesti vahvimmalta neljännekseltä huomattavaa liikevaihdon ja -tuloksen kasvua, vaikka pandemia on nakertanut medialiiketoimintaa tuntuvasti.

Sanoma

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Sanoma lyhyesti

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.