Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sanoma

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
25.9.
2021

Pörssisijoittajan viikko tarjoaa läpileikkauksen Helsingin pörssin eri toimialoihin. Tiistaina teemana toimivat Teknologia ja Media.

inderesTV
15.9.
2021

Susan Duinhoven, President & CEO, Sanoma Corporation

inderesTV
28.7.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta InderesTV:stä livenä! 

inderesTV
30.4.
2021

Seuraa yhtiön osavuosikatsausta inderesTV:stä!

inderesTV
12.4.
2021

Sanoma on läpikäynyt merkittävän ja onnistuneen rakennemuutoksen, jonka tuloksena se on yksi Euroopan johtavista oppimateriaalien ja -ratkaisujen tarjoajista. Medialiiketoiminnalla on kuitenkin edelleen paikkansa Sanoma-konsernissa. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
15.2.
2021

Poikkeuksellisista koronavuoden olosuhteista huolimatta Sanoma sai viime vuonna päätökseen neljä suurta yritysjärjestelyä ja teki vahvan tuloksen. Sanoman toimitusjohtaja Susan Duinhoven analyytikko Petri Gostowskin haastattelussa. Haastattelu on englanniksi, mutta tekstitetty suomeksi.

-Videon aiheet-
00:00​ In which areas do you consider Sanoma to have succeeded the best? Additionally, where do you consider Sanoma to have room for further improvement?

inderesTV
10.2.
2021

Seuraa Sanoman tilinpäätöstiedotustilaisuutta livenä inderesTV:stä!

inderesTV
2.2.
2021

Mediayhtiöitä ei voi enää tänä päivänä asettaa samaan muottiin, vaan sillä sijoittajan näkökulmasta yhtiöiden arvokkaimmat liiketoiminnat keskittyvät muuhun kuin perinteiseen mediaan. Mediamainonnan äkillinen pudotus kolhi kuitenkin niitä kaikkia viime vuonna. Analyytikko Petri Gostowski kommentoi.

inderesTV
9.12.
2020

Savumerkkejä Sanoman pilkkomisesta on haettu sieltä sun täältä viime aikoina. Yhtiön pääomamarkkinapäivältä tullut viesti oli kuitenkin selvä: Asia ei ole pöydällä. Petri Gostowski kommentoi Sanomaa sijoituskohteena.

inderesTV
8.12.
2020

Tervetuloa seuraamaan yhtiön pääomarmarkkinapäivää livenä inderesTV:stä!

Sanoma

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas