Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Taaleri

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyysi
5.11.
2022

Taalerin Q3-raportti oli odotuksiamme parempi johtuen etenkin Garantian erinomaisesta suorituksesta. Olemme tehneet vain pieniä muutoksia ennusteisiimme sekä osien summa -laskelmaamme.

Analyysi
31.10.
2022

Taaleri julkaisee Q3-tuloksensa perjantaina 4.11. noin klo 8:00. Ennen tulosjulkistusta olemme tarkastaneet ennusteitamme reilusti alaspäin Garantian Q3:n sijoitustuottojen osalta. Samalla olemme myös laskeneet odotuksiamme Q3:n vakuutusmaksutuotoista asuntolainamarkkinan hidastuttua selvästi alkuvuodesta. Muilta osin ennusteemme ovat pysyneet muuttumattomina.

Analyysi
22.8.
2022

Taalerin Q2-raportti oli operatiivisesti varsin hyvin linjassa odotuksiimme, vaikka raportoidut numerot jäivätkin odotuksistamme. Garantian suorittaminen on edelleen erittäin vahvaa, mutta Pääomarahastojen osalta yhtiöllä on edelleen selviä haasteita.

Analyysi
9.5.
2022

Taalerin Q1-raportti ei operatiivisen toiminnan osalta tarjonnut yllätyksiä, vaikka raportoidut luvut painivatkin omiin ennusteisiimme verrattuna täysin eri sarjassa. Taustalla oli kuitenkin pääosin kirjanpitokäsittelyyn liittyviä seikkoja sijoitustuottojen osalta.

Analyysi
30.4.
2022

Taaleri julkaisee Q1-raporttinsa perjantaina noin klo 8:00. Q1 ei tarjoa sijoittajille raportoidun tuloksen osalta aihetta juhlaan, sillä heikot sijoitustuotot painavat tuloksen reilusti tappiolle. Olemme tarkastaneet Q1-ennusteitamme erityisesti Garantian sijoitussalkun tuottojen osalta selvästi alaspäin sekä huomioineet pääomarahastojen kasvaneen henkilöstömäärän kuluennusteissamme.

Analyysi
22.2.
2022

Olemme tänään myyneet omistuksemme (4,3 % salkusta) Taalerissa. Taalerin osakkeen hinnoittelu on nykytasoilla mielestämme varsin hyvin linjassa sen käyvän arvon kanssa ja markkinan hermoilu on luonut kiinnostavia ostopaikkoja muualla. Näemmekin markkinoilla tällä hetkellä parempia tuottomahdollisuuksia ja jatkamme aktiivisesti uusien kohteiden kartoittamista.

Analyysi
16.2.
2022

Q4-raportti oli lopulta suhteellisen hyvin linjassa odotuksiemme kanssa ja lähivuosien ennustemuutokset ovat pääosin teknisiä. Yhtiön lähivuodet menevät Pääomarahastojen ylösajossa sekä taseen siivouksessa.

Analyysi
1.12.
2021

Taaleri antoi keskiviikkona positiivisen tulosvaroituksen kuluvan vuoden liikevaihdosta ja liikevoitosta. Vaikka tulosvaroitus olikin meille positiivinen yllätys, ei sillä ollut vaikutusta näkemykseemme yhtiön käyvästä arvosta.

Analyysi
7.11.
2021

Taalerin Q3-raportti oli lopulta varsin hyvin linjassa odotuksiimme ja yhtiön strategia etenee, joskin hieman odotuksiamme hitaammin. Osien arvon jatkuva purkautuminen pääosin osingon muodossa tarjoaa lähivuosille edelleen riittävän tuotto-odotuksen ja strategian onnistuessa myös osien summassa on nousupotentiaalia.

Analyysi
20.8.
2021

Q2-raportti oli odotuksia heikompi, mutta todellinen happotesti nähdään H2:lla, kun Aktia-yhteistyön pitää alkaa näyttää tuloksia ja toteutettujen kulusäästöjen realisoitua. Osien arvon jatkuva purkautuminen pääosin osingon muodossa tarjoaa lähivuosille edelleen riittävän tuotto-odotuksen ja strategian onnistuessa myös Pääomarahastoliiketoiminnassa on arvonluontipotentiaalia.

Taaleri

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas