Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Taaleri

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

COO, analyytikko

Lisätiedot
Kasper Mellas

Kasper Mellas

Analyytikko

Lisätiedot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Inderes Q&A
24.3.
2022

Foorumilla on herännyt keskustelua, olisiko Taalerin ja CapManin välillä palaset kohdillaan fuusioon saakka.

Inderes Q&A
25.3.
2021

Näettekö, että korkotasojen nousulla olisi merkittäviä vaikutteita erilaisten kiinteistörahastojen toimintaan ja tuottavuuteen? Esimerkkeinä voisi käyttää eQ:n ja Titaniumin kiinteistörahastoja, jotka hyödyntävät sijoituksissaan velkarahaa.

Inderes Q&A
15.1.
2021

Hei, voitteko avata Taalerin ansaintalogiikkaa heidän Energia liiketoiminnassa? Mistä Taalerin saama tuotto koostuu?

Inderes Q&A
23.12.
2020

Ihan mielenkiinnosta, mistä johtuu Taalerin osakkeiden lukumäärän muutokset lähes vuosittain ? Lähde: Laaja raportti - arvostustaulukko.

Inderes Q&A
30.6.
2020

Taalerin enemmistöosuus takausyhtiö Garantiassa pakottaa yrityksen ylikapitalisoimaan taseensa, jotta viranomaisten määrittämät vakavaraisuusvaatimukset täyttyvät. Garantiaa ei ole tähän mennessä onnistuttu myymään tai listaamaan pörssiin. Olisiko Taalerin mahdollista jakaa 51% Garantia-omistuksistaan osakkeenomistajille osingonjaon yhteydessä ja jäädä itse vähemmistöomistajaksi 49% osuudella? Voisiko tämä olla yksi esimerkki toimivasta ratkaisusta Garantia-dilemmaan?

Inderes Q&A
27.2.
2020

Sauli on puhunut paljon Garantian myynnin vaikeudesta, sillä potentiaalisia ostajia ei ole liiaksi asti. En ole kuitenkaan kuullut Saulin suusta analyysiä keitä nämä potentiaaliset ostajat voisivat olla? Pankit, kv-ostaja, family office? Miksei yritys voisi vain listautua?

Inderes Q&A
23.1.
2020

Terve, Mietin Suomalaisten pääomarahastotalojen P/E-lukuja, ja en osaa määritellä mikä on kallis tai ei. Vaikka ovat finanssitaloja, niin mielestäni on hyväksyttävää että P/E korkeampi kuin "klassissilla" varainhoitajilla jotka ovat hyvin syklisiä. Jos kuitenki tsekkaa näitä kotimaisia (esim. Capman, EQ), ovat P/E-luvut vuodelle 2019 tasolla 23 teidän ennusteiden mukaan. Aika korkeat, tai normaalia private equity -talolle? Tiedän että Capmanille ladattu kovat odotukset ensi vuodelle joten ei ehkä paras esimerkki, mut yleinen vastaus kelpaa myös. Thänks!

Inderes Q&A
2.10.
2019

Aihetta on sivuttu mm. Inderestv:ssä ja q&a:ssa aiemminkin, mutta kysyisin että näettekö esim Nordealla intressiä nielaista joku pörssin varainhoitaja, esim capman tai taaleri?

Inderes Q&A
31.5.
2019

Moro! Minkälainen merkitys Taalerille on sillä, että osaan rahastoista voi jatkossa sijoittaa myös Nordnetin kautta?

Inderes Q&A
25.1.
2019

Moi! Mitkä ovat suurimmat syyt, jonka vuoksi esimerkiksi EQ ja Capmanin ebit-% (~50%) on oleellisesti korkeampi kuin vaikka Taalerilla? Eikös varsinkin Taalerilla ja EQ:lla pitäisi olla suhteellisen samankaltainen kulurakenne? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Taaleri

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas