Taaleri
3782 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.20 ALIN 7.20 VAIHTO (KPL) 3 385
MYYNTI 7.22 YLIN 7.28 VAIHTO (VAL) 0,024 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
2.10.
2019

Aihetta on sivuttu mm. Inderestv:ssä ja q&a:ssa aiemminkin, mutta kysyisin että näettekö esim Nordealla intressiä nielaista joku pörssin varainhoitaja, esim capman tai taaleri?

Tyyppi: inderes_qa
31.5.
2019

Moro! Minkälainen merkitys Taalerille on sillä, että osaan rahastoista voi jatkossa sijoittaa myös Nordnetin kautta?

Tyyppi: inderes_qa
25.1.
2019

Moi! Mitkä ovat suurimmat syyt, jonka vuoksi esimerkiksi EQ ja Capmanin ebit-% (~50%) on oleellisesti korkeampi kuin vaikka Taalerilla? Eikös varsinkin Taalerilla ja EQ:lla pitäisi olla suhteellisen samankaltainen kulurakenne? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Tyyppi: inderes_qa
25.1.
2019

Hei, Miten suhtaudutte Taalerin omistukseen Rauman telakasta (nopealla googlettamisella telakan suurin omistaja 21 %:n osuudella)? https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001898727.html En muista kuulleeni, että olisitte kommentoineet mm. Puolustusvoimien laivastohankintoja tai Vaasa-Uumaja reitille tulevan uuden autolautan tilausta? Em. hankinnat tuonevat yhteensä n. 720 milj. euroa liikevaihtoa Rauman telakalle (toki alihankinta on näyttelee varmasti jonkinlaista roolia).

Tyyppi: inderes_qa
27.9.
2018

Moi, pari kysymystä! On varmaan kommentoitu jossain, mutta en ole löytänyt tähän selkeää vastausta.

Miksi Taaleri listaa Fellow Financen, kun kaikki tuntuu etenevän hyvin? Ja eikö tuo ole Taalerin osakkeenomistajille huono kauppa, kun vertaa esim. Taalerin analyysin arvioon?

Tyyppi: inderes_qa
29.8.
2018

Taalerin omistus Fellow Financesta nousi keväällä option käytön yhteydessä 45,7 %. Tämän lisäksi Karrilla ja Juhanilla molemmilla on/on ollut henkilökohtainen 2,2 % omistus FF:sta eli yhteensä 50,1%. Mikä merkitys tällä on FF:n tulevaisuuden suhteen? Oletteko päivittäneet osiensumma laskelmaa FF:n julkaistua H1 luvut?

Tyyppi: inderes_qa
29.6.
2018

Hei, Kiitos hyvästä ja laadukkaasta analyysipalvelustanne. Olisin kysynyt, onko Taalerista mahdollisesti tulossa lähiaikoina laajaa yhtiöpäivitystä? Viimeisin on päivätty syyskuulle 2016, ja käsittääkseni inderesillä on tavoite noin kerran vuodessa tehdä laajempi päivitys. Kiitos ja mukavaa kesää!!

Tyyppi: inderes_qa
6.3.
2018

Kysymys Taalerin näkökulmasta: Miksi tiputtaa merkittävästi osuutta Indereksessä? Oliko tämä muutaman vuoden omistus Taalerille tuottoisa?

Tyyppi: inderes_qa
26.2.
2018

Hei, Uusimpien arvioidenne mukaan Taalerin irtautuminen Garantiasta on mahdollista 04/2018 alkaen. Kuinka todennäköisenä pidätte irtaantumista esim. 2018 aikana? Millainen vaikutus onnistuneella irtautumisella olisi Taalerin tavoitteelliseen arvostustasoon, huomioiden Taalerin track record? Syksyllä puheissa väläyteltiin varovaisesti mahdollisena 15€ tavoitetasoa osakkeelle, mikäli onnistuneesta irtautumisesta saadut varat sijoitetaan järkevästi. Onko tähän hypoteettiseen skenaarioon tullut olennaisia muutoksia talven aikana?

Tyyppi: inderes_qa
11.2.
2018

Tästä olikin puhetta jo viime kesänä, mutta milloin saamme Taalerin Juhani Elomaan Vernerin roastattavaksi?

Taaleri

Taaleri

Company page 29.09.2014 21:02 Taaleri

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.

Taalerin lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerin sijoittajasivuille

Taaleri Oyj on Inderesin vähemmistöomistaja 15 %:n omistusosuudella.