Taaleri
3782 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.20 ALIN 7.20 VAIHTO (KPL) 3 385
MYYNTI 7.22 YLIN 7.28 VAIHTO (VAL) 0,024 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 025 8908

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
9.10.
2019

Kolmas kvartaali oli kotimaisille sijoituspalveluyrityksille kohtuullinen pääomamarkkinan hyvän vireen tukiessa omaisuusarvojen kehitystä.

Tyyppi: news
16.8.
2019

Toistamme Taalerin lisää-suosituksen 7,7 euron tavoitehinnalla. H1-tulos oli linjassa odotuksiimme, mutta operatiivisesti vuosi on lähtenyt odotuksia heikommin liikkeelle.

Tyyppi: news
27.6.
2019

Kotimaisilla sijoituspalveluyhtiöillä ensimmäinen vuosipuolisko on sujunut kohtuullisen hyvin. Markkinan raju elpyminen näkyi omaisuusarvojen kasvuna Q1:n aikana ja kotimaisten rahastojen nettomerkinnät ovat kevään mittaan kääntyneet jälleen kasvuun.

Tyyppi: news
20.6.
2019

Toistamme lisää-suosituksemme ja tarkistamme tavoitehintamme 7,7 euroon (aik. 8,5 euroa) heijastellen eilisen tulosvaroituksen myötä laskeneita tulosennusteitamme.

Tyyppi: news
4.6.
2019

Taaleri ilmoitti eilen perustavansa uuden Taaleri Päiväkotikiinteistörahaston. Rahaston tavoitekoko on 30 MEUR ja velkavivun kanssa sijoituskapasiteetti noin 80 MEUR.

Tyyppi: news
12.4.
2019

Kotimaisten sijoituspalveluyhtiöiden ensimmäinen kvartaali on sujunut arviomme mukaan kohtuullisesti. Markkina on elpynyt selvästi erittäin vaikean 2018 loppuvuoden jälkeen ja Q1’19 on tarjonnut sijoittajille erinomaiset tuotot lähes kaikilla markkinoilla.

Tyyppi: news
12.3.
2019

Helsingin pörssin Q4-tuloskausi sujui pääosin siedettävästi, mutta odotuksiimme tuloskasvu ei edelleenkään yltänyt ja keskimääräinen tuloskasvu hyytyi edelleen.

Tyyppi: news
15.2.
2019

Tarkistamme Taalerin tavoitehintamme 8,5 euroon (aik. 8,0) ja nostamme suosituksemme lisää-tasolle (aik. vähennä). Yhtiön H2-raportti oli kokonaisuutena odotettu, mutta näkymät olivat hieman odotuksiamme paremmat.

Taaleri

Taaleri

Company page 29.09.2014 21:02 Taaleri

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.

Taalerin lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerin sijoittajasivuille

Taaleri Oyj on Inderesin vähemmistöomistaja 15 %:n omistusosuudella.