Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Taaleri

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
14.9.
2022

Taaleri tiedotti tiistaina sen ensimmäisen bioteollisuusrahaston (Bioteollisuus I) saavuttaneen yli 100 MEUR:n kokoluokan toisella varainhankintakierroksella.

Analyytikon kommentti
8.9.
2022

HC Andersen Capitalin järjestämässä Green/Energy Transition -seminaarissa Helsingin pörssiä edustivat Enersense, Betolar, Taaleri ja Kempower. Muista pohjoismaista mukana olivat Hydract, WindowMaster, GreenMobility ja Bawat. Esitykset ovat englanniksi.

Analyytikon kommentti
2.9.
2022

Sijoituspalveluyhtiöiden alkuvuosi sujui kokonaisuutena jopa yllättävän hyvin, kun huomioidaan erittäin vaikea markkinatilanne.

Analyytikon kommentti
22.8.
2022

Taalerin Q2-raportti oli operatiivisesti varsin hyvin linjassa odotuksiimme, vaikka raportoidut numerot jäivätkin odotuksistamme. Garantian suorittaminen on edelleen erittäin vahvaa, mutta Pääomarahastojen osalta yhtiöllä on edelleen selviä haasteita.

Analyytikon kommentti
19.8.
2022

Taaleri julkaisi aamulla odotuksia heikommat Q2-numerot. Odotuksia heikommat numerot selittyvät pääosin sijoitustuotoilla sekä kertakuluilla ja operatiivisesti raportti ei alustavasti vaikuta sisältävän suurempia yllätyksiä.

Analyytikon kommentti
15.8.
2022

Markkinan myötä paineessa olevat sijoitustuotot painavat tulosta, mutta Finsilvasta saatu merkittävä lisäkauppahinta nostaa sen selvästi voitolliseksi.

Analyytikon kommentti
9.6.
2022

Taaleri piti keskiviikkona sijoittajille suunnatun Investor Dayn, jossa konsernin johto sekä eri liiketoimintojen johtajat esittelivät yhtiötä sijoituskohteena ja kävivät läpi viimeisimpiä kuulumisia eri yksiköistä.

Analyytikon kommentti
7.6.
2022

Kotimaisten finanssipalveluyhtiöiden Q1-tuloskausi sujui olosuhteisiin nähden varsin hyvin. Vaikka markkinaympäristö olikin katsauskaudella sektorin yhtiöille aiempaa hankalampi pääomamarkkinan laajamittaisen laskun johdosta, ylsivät seuraamamme yhtiöt verrattain hyviin suorituksiin.

Analyytikon kommentti
3.6.
2022

Taaleri tiedotti torstaina, että sen viime vuoden lopulla lanseerattu Bioteollisuus I -rahasto saavutti 80 MEUR:n tavoitekokonsa ensimmäisellä varainhankintakierroksella. Yhtiön mukaan kysyntä rahastolle on ollut vahvaa, ja yhtiö jatkaa varojen keräämistä rahastoon.

Analyytikon kommentti
9.5.
2022

Taalerin Q1-raportti ei operatiivisen toiminnan osalta tarjonnut yllätyksiä, vaikka raportoidut luvut painivatkin omiin ennusteisiimme verrattuna täysin eri sarjassa.

Taaleri

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas