Taaleri
3663 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 7.12 ALIN 7.00 VAIHTO (KPL) 17 900
MYYNTI 7.14 YLIN 7.18 VAIHTO (VAL) 0,126 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
20.8.
2019

Markkinan luottamus Taaleriin on heikentynyt merkittävästi varainhoidon kannattavuuden jälleen repsahtaessa. Osakkeen arvostus on matala, mutta korkeamman arvostuksen saadakseen yhtiön pitää ansaita ensin luottamus. Loppuvuonna piileskelee myös negarin riski. Analyytikko Sauli Vilén kommentoi Vernerin haastattelussa Taaleria sijoituskohteena.

Seuraa Taaleria täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/taaleri

Tyyppi: video
15.8.
2019

Nasdaq Helsingin Avoimet ovet -tilaisuus järjestetään Pörssitalolla 29.8.2019.

Tyyppi: video
15.8.
2019

Taalerin ensimmäinen vuosipuolisko jättää loppuvuodelle kirittävää, jotta ohjeistukseen päästäisiin. Tuore toimitusjohtaja Robin Lindahl kommentoi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa, miten ohjeistukseen päästään ja miksi Taaleri olisi hyvä sijoituskohde.

Seuraa Taaleria täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/taaleri

Tyyppi: video
15.8.
2019

Taaleri H1'19 to 15.8. kello 13:00 alkaen

Tyyppi: video
18.4.
2019

Mikael ja Sauli keskustelevat sijoituspalveluyhtiöistä sijoituskohteena. Toimiala on syklinen ja skaalautuva kasvuala. Kannattaako sektorille sijoittaa ja onko sieltä ylituottoa saatavilla?

Tyyppi: video
14.2.
2019

Taalerin toimitusjohtaja Juhani Elomaa kommentoi analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa vuoden 2018 toisen puoliskon sujumista, näkymiä, markkinatilannetta ja päätöstään siirtyä pois toimitusjohtajan tehtävästä yli 10 vuoden jälkeen.

Tyyppi: video
14.2.
2019

Taaleri Q4’2018 Tilinpäätöstiedote 14.2.2019 klo 13.00 alkaen

Tyyppi: video
21.12.
2018

Loppuvuoden pörssin voimakas lasku on vaikuttanut myös syklisiin finanssipalvelutaloihin. Viimeisin esimerkki tästä on tämän aamuinen Danske Bankin negari, joka on negatiivinen signaali myös esim. Nordealle. Analyytikko Sauli Vilén kertoo videolla, miten kurssilasku vaikuttaa sektoriin. Kaikkiin yhtiöihin heikentynyt markkinatilanne ei kuitenkaan vaikuta samalla tavalla, ja esimerkiksi Capman ja Titanium eivät osakemarkkinan heilahtelusta kauheasti välitä, ellei pahaksi äidy tilanne. Sen lisäksi kohta täytyy jo valmistautua nappaamaan salkkuun halventuneita osakkeita!

Tyyppi: video
23.11.
2018

Kolmen toimitusjohtajan kattaus:
Jouni Hintikka, Fellow Finance Oyj
Lasse Mäkelä, Invesdor Oy
Antti Törmänen, Evervest Oy

Keskustelun vetäjä on Riikka Rajaviita, Taalerin luova johtaja

Aika: 23.11.2018 klo 8:15-9:00

Tyyppi: video
24.10.
2018

Käännämme Taalerissa niin sanotusti takkia. Markkinatilanteen heikentyminen puoltaa varovaisempaa näkemystä oltuamme liian optimistisia yhtiön lyhyen välin kehityksen suhteen aiemmin. Pitkän aikavälin osien summa laskelma ja sijoituscase pitää edelleen kutinsa.

Yhtiöraportti löytyy täältä (Premium-jäsenille, ensimmäinen kuukausi maksutta) https://www.inderes.fi/fi/markkinan-heikkous-puoltaa-varovaisempaa-nakem...

Taaleri

Taaleri

Company page 29.09.2014 21:02 Taaleri

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja.

Taalerin lyhyesti

Taaleri on finanssitalo, jonka emoyhtiö Taaleri Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Taaleri tarjoaa varainhoito- ja rahoituspalveluita institutionaalisille sijoittajille, yrityksille sekä yksityishenkilöille. Taaleri-konserni koostuu nykyisellään emoyhtiö Taaleri Oyj:stä sekä neljästä liiketoiminnallisesta tytäryhtiöstä: Taaleri Varainhoito Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Pääomarahastot Oy ja sen tytäryhtiöt, Taaleri Sijoitus Oy sekä Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Lisäksi Taalerilla on osakkuusyhtiö Fellow Finance Oyj, joka tarjoaa vertaislainapalveluja. Konsernissa on yli 180 työntekijää. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Oulussa, Istanbulissa ja Nairobissa. Taalerin sijoittajasivuille

Taaleri Oyj on Inderesin vähemmistöomistaja 15 %:n omistusosuudella.