Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

United Bankers

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Sauli Vilén

Sauli Vilén

Pääanalyytikko

Lisätiedot
Matias Arola

Matias Arola

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
26.5.
2021

United Bankersin alkuvuosi lähti sujuvasti liikkeelle sijoituspalveluyhtiöille positiivisen markkinasentimentin saattelemana.

inderesTV
24.5.
2021

Salkunhoitaja Perttu Hokkanen ja Eläkekassa Verson toimitusjohtaja Pasi Strömberg keskustelevat sijoitusjohtaja Kimmo Hurrilan johdolla kiinteistösijoittamisesta instituutioiden näkökulmasta.

inderesTV
1.4.
2021

Aktia toi kotimaisen varainhoitokentän konsolidaatioon uutta eloa ostamalla Taalerin varainhoitoliiketoiminnan. Analyytikko Sauli Vilén käy läpi, millaisia järjestelyitä alalla voidaan vielä nähdä.

Kommentti "Sijoituspalvelukentän konsolidaatio tulee jatkumaan" luettavissa osoitteessa https://www.inderes.fi/fi/uutiset/sijoituspalvelukentan-konsolidaatio-tu...

-Videon aiheet-
00:00 Esittely
00:16 Aktia
00:52 Taaleri
03:35 CapMan
05:40 eQ

inderesTV
26.3.
2021

Asiantuntijoina Mathias Vuorelma, JLL Finland ja Jarkko Lehtonen, United Bankers. Keskustelua johtaa Jukka Rasku, United Bankers.

inderesTV
3.3.
2021

Minkälainen vuosi 2020 oli sijoittajan näkökulmasta – ja mihin sijoittaja suuntaa katseensa vuonna 2021? Esiintyjinä Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén sekä UB:lta strategi Allan Eriksén ja sijoitusjohtaja Teemu Perälä.

inderesTV
19.2.
2021

United Bankers teki vuonna 2020 historiansa parhaan tuloksen odotuksia vaisummasta loppupuoliskosta huolimatta. United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson kommentoi H2-tulosta ja hyviä lähtökohtia vuodelle 2021 analyytikko Sauli Vilénin haastattelussa.

inderesTV
19.2.
2021

United Bankers viimeisteli viime vuoden odotettua vaisummalla otteella. Vuoteen 2021 yhtiö lähtee hyvistä asemista. Hallinnoitava varallisuus on ennätystasolla ja jakauma oikeassa asennossa. Analyytikko Sauli Vilen kommentoi.

inderesTV
20.1.
2021

Finanssissektorilla tunnelma on tuloskauden alla lähes kuin MM-95-kultajuhlissa. Niin poikkeuksellisen vahva pääomamarkkinoiden veto on ollut. Samaan aikaan sijoittajan on hyvä muistaa, että tunnelma voi muuttua nopeastikin, niin kuin kävi vuosi sitten.

inderesTV
15.12.
2020

Finanssisektorilla tullaan lyömään ensi vuonna pöytään historiallisen hyviä tuloksia, mikäli vain ennusteet pitävät kutinsa. Kaikki näyttää hyvältä, mutta déjà vu -tunteelta ei voi välttyä: Myös vuosi sitten ennusmerkit olivat lähes yhtä vahvat, kunnes pandemia iski.

inderesTV
10.12.
2020

Webinaarissa kiinteistöasiantuntijat Tero Uusitalo ja Jarkko Lehtonen keskustelevat kiinteistösijoittamiseen liittyvistä aiheista Jukka Raskun johdolla.

United Bankers

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas