Panostaja
746 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
0.84 EUR
OSTO 0.84 ALIN 0.84 VAIHTO (KPL) 10 910
MYYNTI 0.85 YLIN 0.85 VAIHTO (VAL) 0,009 Milj. EUR
KURSSI
0.84 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Tytäryhtiöiden positiivinen kehitys (erityisesti KotiSun) ja onnistuneet irtautumiset (esimerkiksi Granosta)
Suomen talouskehitys (yli 90 % liikevaihdosta Suomesta) ja Takoman yrityssaneerauksen epäonnistuminen
Osien summa-laskelma antaa osakkeellen yli euron arvon, minkä realisoituminen vaatii kuitenkin aikaa

Analyytikko

Juha Kinnunen
+358 40 778 1368

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat ja raportit

Tyyppi: company_report
1.6.
2017

Panostajan Q2-raportti oli meille lievä pettymys tuloksen jäätyä odotuksista. Näkymät ovat piristyneet Suomen talouden myötä, mutta toistaiseksi vaikutukset ovat olleet heikkoja. Avainomistuksien suhteen kehitys oli kohtuullisen hyvää ja jaksolle osui myös pieniä yritysjärjestelyitä. Kvartaalia sävytti myös Takoman konkurssi, mikä ei ollut pitkän viivytystaistelun jälkeen yllätys. Toistamme lisää-suosituksemme arvostustason ollessa hyvin maltillinen suhteessa osien summaan, mutta tarkistamme tavoitehintamme 0,90 euroon (aik. 0,92 euroa) alakuloiseksi jääneen Q2:n jälkeen.

Tyyppi: video
1.6.
2017

Panostaja Q2-tuloshaastattelu

Sijoitusyhtiö Panostajan Q2-tulos oli meille pettymys. Katso toimitusjohtaja Juha Sarsaman haastattelu printti- ja markkinointitalo Granon strategiasta ja mitä järjestelyitä Megaklinikka:ssa tehtiin. Takoma hakeutuu konkurssiin, mutta Panostajan osalta saatavat on alaskirjattu joten omistajille tällä ei ole enää vaikutusta. Katso Panostajan avainluvut ja ennusteet täältä https://www.inderes.fi/yhtiot/panostaja

Tyyppi: news
11.4.
2017

Panostaja tiedotti eilen lunastavansa takaisin 27.5.2013 liikkeelle lasketun 7,5 MEUR:n hybridilainan. Takaisinlunastus tehdään 29.5.2017 eli käytännössä ensimmäisenä päivänä, kun tämä on mahdollista lainaehtojen mukaisesti.

Tyyppi: news
21.3.
2017

Panostajan tytäryhtiö Takoma haettiin eilen konkurssiin. Takoman tilanne on mielestämme näyttänyt toivottomalta jo pitkään, joten ilmoitus ei ollut meille yllätys.

Tyyppi: company_report
3.3.
2017

Panostajan eilen julkaisema Q1-tulos jäi kauas odotuksistamme, kun sijoituskohteista heikoimmat ja Granon tulospettymys painoivat alleen erityisesti KotiSunin erinomaisen tuloksen. Olemme päivittäneet sijoituskohteiden arvonmäärityksen ja osien summa-analyysimme, jossa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia tulospettymyksestä ja ennusteiden laskusta huolimatta. Takoman erittäin vaikean tilanteen takia olemme kuitenkin ”alaskirjanneet” Panostajan 3,0 MEUR:n saatavat yhtiöstä. 

Tyyppi: video
2.3.
2017

Panostaja Q1'17 tj Juha Sarsama

Analyytikko Juha Kinnunen haastattelee Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsamaa Q1'17 tuloksesta ja Kotisunin menestystarinasta. Sarsama vihjaa Panostajan olevan mahdollisesti myyntilaidalla joidenkin yhtiöiden suhteen.

Sivut

Panostaja

ISIN: 
FI0009800379
Inderes company category: 
Osinkoyhtiöt
Exclude from ranking: 

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Osinkoyhtiöt

Panostaja lyhyesti

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Kumppaniensa kanssa konserni pyrkii luomaan omistajaarvoa ja luomaan menestystarinoita. Toiminnan ydin on suomalaisen yrittäjyyden ja yritystoiminnan kehittäminen. Panostaja etsii aktiivisesti pk-yrityksiä, joilla on terve talous ja potentiaalia nousta alansa parhaimmistoon. Panostaja yrityksiin tuo sitoutuneen johdon sekä liiketaloudellista ja strategista osaamista. Linkki Panostajan sijoittajasivuille.