Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Martela
3176 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.23 ALIN 2.28 VAIHTO (KPL) 3 480
MYYNTI 2.26 YLIN 2.28 VAIHTO (VAL) 0,008 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: news
22.5.
2020

Martela tiedotti tänään aamulla, että sen lomautuksia koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat koko Martela-konsernin Suomen henkilöstöä. Lomautustarve ja kesto voivat vaihdella toiminnoittain ja alueittain liiketoimitatarpeet huomioiden.

Tyyppi: news
8.5.
2020

Toistamme Martelan aikaisemman 2,0 euron tavoitehintamme ja vähennä-suosituksemme. Q1-tulos jäi ennusteestamme ja koronakriisillä tulee olemaan aikaisempaa arviotamme suurempi heikentävä vaikutus yhtiön tulokseen kuluvana vuonna.

Tyyppi: news
30.3.
2020

Martela julkaisi viime perjantaina odotustemme mukaisen negatiivisen tulosvaroituksen, jossa se perui aikaisemman 7.2. antamansa 2020-ohjeistuksen. Aikaisemmin yhtiö oli ohjeistanut arvioivansa liikevaihdon ja liiketuloksen vuonna 2020 paranevan hieman edellisvuotisesta.

Tyyppi: news
23.3.
2020

Laskemme Martelan tavoitehinnan 2,0 euroon (aik. 3,20 euroa) ja toistamme vähennä-suosituksemme. Koronakriisi iskee Martelan liiketoimintaan arviomme mukaan rajusti ja yhtiössä tarvitaan nyt nopeita ja mittavia sopeutustoimia, jotta yhtiö ei ajaudu kriisiin.

Tyyppi: news
19.3.
2020

Martela tiedotti tänään torstaina aamulla aloittavansa henkilöstön lomautukset Suomen yksiköissä ja sopeuttavansa toimintaansa muissa maissa. Koronaviruksen negatiiviset vaikutukset yleiseen markkinatilanteeseen ovat yhtiön mukaan ollut merkittäviä.

Tyyppi: news
10.2.
2020

Toistamme Martelan aikaisemman 3,20 euron tavoitehintamme ja vähennä-suosituksemme Q4-raportin jälkeen. Odotamme Martelan liikevaihdon kasvavan hieman kuluvana vuonna ja lähivuodet Ruotsin ja Norjan hyvän kehityksen jatkuessa.

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Martela

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

Martela on 75 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja.

Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.