Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Martela

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
17.9.
2021

Martela tiedotti aamulla, että yhtiön hallitus on nimittänyt yhtiön operaatioista vastaavan johtajan DI Ville Taipaleen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Varsinaisen uuden toimitusjohtajan hakuprosessi jatkuu suunnitelmien mukaisesti.

Analyytikon kommentti
16.8.
2021

Martela julkaisi perjantaina odotuksiamme heikomman Q2-raportin. Raportoidut luvut eivät antaneet vielä aihetta juhlaan, joskin kommentit kasvuun kääntyneistä uusista tilauksista olivat loppuvuotta ajatellen rohkaisevia.

Analyytikon kommentti
13.8.
2021

Martela julkisti tänään aamulla Q2-raporttinsa, joka oli operatiivisesti odotuksiamme heikompi. Johdon kommentit markkinatilanteesta olivat jokseenkin odotettuja ja niiden perusteella tilanne näyttää edelleen tavanomaista haastavammalta. Vuoden loppua kohti markkinan tulisi kuitenkin pikkuhiljaa parantua ja tästä kielivät myös kasvuun kääntyneet uudet tilaukset.

Analyytikon kommentti
11.8.
2021

Martela julkistaa Q2-raporttinsa perjantaina. Odotamme kausiluonteisesti hiljaisen katsauskauden olleen haastava, minkä seurauksena kiinnostuksemme kohdistuu kiinteiden kulujen kehitykseen ja tulosta kannattelevan H2:n näkymiin.

Analyytikon kommentti
5.8.
2021

Martela tiedotti eilen, että yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Artti Aurasmaa on irtisanoutunut tehtävästään siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen.

Analyytikon kommentti
10.5.
2021

Analyytikon kommentti
2.3.
2021

Martela tiedotti tammikuun lopussa suunnittelevansa toimintojensa uudelleenorganisointia ja tehostamista sekä aloittavansa YT-neuvottelut Suomen yhtiöidensä sisällä.

Analyytikon kommentti
8.2.
2021

Martela julkisti perjantaina Q4-raporttinsa, joka oli operatiivisesti odotuksiamme heikompi. Käynnistyneen vuoden alku näyttää yhä haastavalta, mutta pidemmälle katsottaessa tilanne ei ole toivoton.

Analyytikon kommentti
5.2.
2021

Martela julkisti tänään aamulla Q4-raporttinsa, joka jäi operatiivisesti odotuksistamme. Johdon kommenttien perusteella markkinatilanne on edelleen haastava ja erityisesti alkuvuoden menekkiin liittyy tavanomaista korkeampaa epävarmuutta. Tämä ja Martelan liiketoiminnan perusluonne huomioiden pidämmekin tässä vaiheessa koko vuodelle annettua paranevan liikevaihdon ja liiketuloksen ohjeistusta järkevänä lähestymistapana, vaikka koko vuoden tulosennusteemme onkin viritetty ohjeistusta korkeammalle. Osinkoa Martela ei odotetusti tule päättyneeltä tilikaudelta jakamaan.

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas