Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Martela
3165 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.13 ALIN 2.14 VAIHTO (KPL) 11 389
MYYNTI 2.14 YLIN 2.37 VAIHTO (VAL) 0,025 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: stock_exchange_release
22.5.
2020

Martelan lomautuksia koskevat yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut koskivat koko Martela-konsernin Suomen henkilöstöä. Lomautustarve ja kesto voivat vaihdella toiminnoittain ja alueittain liiketoimitatarpeet huomioiden. Lomautuksia voidaan toteuttaa kesäkuun 2021 loppuun saakka markkinatilanteen sitä edellyttäessä.

Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena oli koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustila, pitkään epävarmana jatkunut markkinatilanne sekä näistä tekijöistä johtuva tarve varautua negatiivisten vaikutusten mahdolliseen laajentumiseen liiketoiminnassa.

Tyyppi: stock_exchange_release
7.5.
2020

Koronaviruspandemia ja sen aiheuttama poikkeustila ovat vaikuttaneet negatiivisesti markkinatilanteeseen, joka on jo pitkään jatkunut epävarmana, heikentäen Martelan liiketoiminnan kysyntää ja kannattavuutta. Tästä syystä Martela jatkaa toimintojensa sopeuttamista vähentääkseen muuttuneen toimintaympäristön negatiivisia vaikutuksia liiketoimintaansa.

Tyyppi: stock_exchange_release
7.5.
2020

Tammi-maaliskuun 2020 liikevaihto ja liiketulos heikkenivät edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Tammi-maaliskuu 2020

  • Liikevaihto oli 21,7 MEUR (25,6), muutos -15,4 % 
  • Liiketulos oli -2,8 MEUR (-1,9)
  • Liikevoittoprosentti oli -13,1 % (-7,4 %)
  • Tilikauden tulos oli -3,5 MEUR (-2,0)
  • Osakekohtainen tulos oli -0,84 euroa (-0,49)

Näkymät

Näkymät vuodelle 2020 

Tyyppi: stock_exchange_release
7.5.
2020

Johtuen koronaviruspandemian arvioiduista negatiivisista vaikutuksista kuluvan vuoden liikevaihtoon ja -tulokseen Martela arvioi vuoden 2020 liikevaihdon laskevan merkittävästi ja liiketuloksen laskevan verrattuna edelliseen vuoteen. Näkyvyys toiselle vuosipuoliskolle on nykytilanteessa normaaliakin haasteellisempaa ja seuraamme tilannette aktiivisesti ja päivitämme näkymiämme mikäli tilanne muuttuu.
 
Martela Oyj perui aikaisemmin antamansa tulosohjeistuksen 27.3.2020 annetulla pörssitiedotteella.

Tyyppi: stock_exchange_release
27.3.
2020

Martela Oyj arvioi 7.2.2020 julkaistussa tilinpäätöstiedotteessaan liikevaihdon ja liiketuloksen vuonna 2020 olevan edellisvuotista hieman korkeampi.

Yhtiö arvioi nyt, että käynnissä oleva koronaviruspandemia on selvästi heikentänyt näkymiä kaikilla markkina-alueilla ja on erittäin epätodennäköistä, että yhtiön aiemmin antama ohjeistus toteutuu.

Martela peruu 7.2.2020 antamansa näkymät vuodelle 2020 johtuen koronaviruspandemian arvioitujen vaikutusten seurauksista.

Tyyppi: stock_exchange_release
19.3.
2020

Koronaviruksen negatiiviset vaikutukset yleiseen markkinatilanteeseen on ollut merkittävä. Tästä syystä Martela sopeuttaa toimintaansa vastaamaan nopeasti muuttuneita olosuhteita ja lomauttaa henkilöstöään Suomessa. Lomautusten kesto vaihtelee liiketoiminnasta ja työtehtävästä riippuen, ollen enintään 90 päivää. Suomessa tapahtuvien lomautusten lisäksi Martela tulee sopeuttamaan toimintaansa myös muissa maissa.

Lomautusten lisäksi Martela jatkaa aikaisemmin ilmoitetun neljän miljoonan euron säästöohjelman läpiviemistä ja tuottavuuden parantamista.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.3.
2020

MARTELA OYJ             PÖRSSITIEDOTE                      13.3.2020 


Yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi uudelleen Heikki Martelan ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Katarina Mellströmin. Martelan palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Heikki Martela ja jäseniksi Jan Mattsson ja Katarina Mellström. Martelan tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Johan Mild ja tarkastusvaliokunnan jäseniksi Eero Martela ja Anni Vepsäläinen.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.3.
2020

Martela Oyj, Pörssitiedote 13.3.2020, kello 16:30


Tyyppi: stock_exchange_release
6.3.
2020
Martela Oyj:n vuoden 2019 vuosikertomus on julkaistu suomen- ja englanninkielisenä.


Katsaus sisältäen hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu yhtiön kotisivuilla www.martela.fi sekä tämä tiedotteen liitteenä.

Tyyppi: stock_exchange_release
7.2.
2020


Martela Oyj, pörssitiedote 7.2.2020 klo 18.00


Martela Oyj:n vuoden 2020 yhtiökokouskutsun kohdan C kappaleessa osakasluetteloon merkitty osakkeenomistaja oli virheellinen päivämäärä.

Virheellinen päivämäärä kappaleessa osakasluetteloon merkitty osakkeenomistaja: ”Oikeus osallistua yhtiökokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on 1.3.2020 rekisteröity Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon.”

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Martela

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

Martela on 75 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja.

Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.