Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Martela

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Tulevat tapahtumat

5
Hel
Tilinpäätöstiedotteet

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

InderesTV
9.11.
2020

Martela on suunnistanut koronamaastossa paremmin kuin odotimme. Tauti ei ole kuitenkaan vielä antanut periksi, mikä pitää lähitulevaisuuden utuisena. Martelan käänteen kannalta kaiken A ja O on liikevaihdon kasvu. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

InderesTV
16.1.
2020

Martelan tase ei kestä enää merkittäviä tappioita. Yhtiön on saatava punnerrettua tuloksensa voitolliseksi, analyytikko Jesse Kinnunen arvioi.

Aiheet kellotettuna:
00:20 Martelan tulosvaroitus
00:50 Tulosvaroituksen syyt
01:40 Tulosvaroituksen merkitys
02:40 Taseen kunto
03:45 Tuloskäänne yhä akuutimpi
04:50 Osakkeen arvostus
05:20 Tilinpäätöksestä saadaan keskeistä informaatiota

InderesTV
4.12.
2018

Martelan toimitusjohtaja Matti Rantaniemi istui Pulkkisen vieraana Inderes ROASTissa! Kiitos kaikille livekysymyksistä! Videolla puhuttiin Martelan sijoittajaviestinnän epäonnistumisesta, strategiasta, Ruotsin ongelmista ja miten yhtiö taklaa haasteet tästä eteenpäin?

Seuraa Martelaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

InderesTV
15.10.
2018

Pörssin viimeisen vuoden murheenkryyni Martela negaroi viime perjantaina. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi negaria ja yhtiön pahaa jamaa tällä hetkellä. Edessä on joko kulujen leikkaus tai liikevaihdon kasvattaminen optimitasolle, mutta kumpikaan ei ole helppoja korjaustoimenpiteitä.

Martelan avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

InderesTV
3.4.
2018

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa sijoituskohteena ja miksi hän kääntyy varovaisesti lisää-puolelle. Korostamme kuitenkin, että näkyvyys on edelleen heikkoa ja riskit koholla.

Martela-raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/arvostus-laskenut-jo-riittavan-houkuttelevaksi (Premium-jäsenille)

InderesTV
22.1.
2018

Martela julkisti perjantaina peräti kolmannen negatiivisen tulosvaroituksen. Analyytikko Jesse Kinnunen avaa videolla, mitä tulosvaroituksen taustalla on ja mitä sijoittajien pitäisi tästä ajatella?

InderesTV
27.11.
2017

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Hilvenius ja Kinnunen puhuvat mm. miten Martelan käänne palveluyhtiöksi on edistynyt? Millaisia kilpailuetuja ja kasvunäkymiä yhtiöllä on? Miten 2013-2017 toteutetut kustannussäästö- ja tehostusohjelmat ovat toteutuneet?

Martelasta on julkaistu laaja raportti ja se on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/takaisin-raiteille Martelaa seuraa yli 1700 sijoittajaa.

InderesTV
2.11.
2017

Aamukatsauslivessä sähäkät Martela ja Nokian Renkaat-kommentit. Tänään tulossa Capman ja Marimekko CEO-haastattelut. Inderes keskusteluryhmissä veikataan jo ensi vuoden nousijoita https://www.inderes.fi/vuoden-2018-top-nousijat?welcomeback=1

InderesTV
24.10.
2017

Iltapäivälivessä analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Yhtiön tilanne on hyvin epäselvä ja katseet on Q3-tulosjulkistuksessa jossa selviää lisää tietoa yhtiön tilasta. Jesse kehoittaa sijoittajia nyt malttiin. Pulkkinen kysyy Jesseltä, 

InderesTV
9.8.
2017

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelan rajua tulosalitusta ja -10% kurssireaktiota. Yhtiölle kvartaalitason heittelyt kuuluvat bisnekseen, mutta onko yhtiön käänne hyytymässä? Yhtiön johto pitää vuoden 2018 tavoitteista edelleen kiinni, mutta Jesse pitää niihin pääsemistä entistäkin epätodennäköisempänä. Yhtiötä seuraa melkein 1200 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/martela

 

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Martela

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

Martela on 75 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja.

Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.