Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Martela
3176 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 2.23 ALIN 2.28 VAIHTO (KPL) 3 480
MYYNTI 2.26 YLIN 2.28 VAIHTO (VAL) 0,008 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Jesse Kinnunen
+358 50 373 8027

Tulevat tapahtumat

7
Elo
Osavuosikatsaukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: video
16.1.
2020

Martelan tase ei kestä enää merkittäviä tappioita. Yhtiön on saatava punnerrettua tuloksensa voitolliseksi, analyytikko Jesse Kinnunen arvioi.

Aiheet kellotettuna:
00:20 Martelan tulosvaroitus
00:50 Tulosvaroituksen syyt
01:40 Tulosvaroituksen merkitys
02:40 Taseen kunto
03:45 Tuloskäänne yhä akuutimpi
04:50 Osakkeen arvostus
05:20 Tilinpäätöksestä saadaan keskeistä informaatiota

Tyyppi: video
4.12.
2018

Martelan toimitusjohtaja Matti Rantaniemi istui Pulkkisen vieraana Inderes ROASTissa! Kiitos kaikille livekysymyksistä! Videolla puhuttiin Martelan sijoittajaviestinnän epäonnistumisesta, strategiasta, Ruotsin ongelmista ja miten yhtiö taklaa haasteet tästä eteenpäin?

Seuraa Martelaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

Tyyppi: video
15.10.
2018

Pörssin viimeisen vuoden murheenkryyni Martela negaroi viime perjantaina. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi negaria ja yhtiön pahaa jamaa tällä hetkellä. Edessä on joko kulujen leikkaus tai liikevaihdon kasvattaminen optimitasolle, mutta kumpikaan ei ole helppoja korjaustoimenpiteitä.

Martelan avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

Tyyppi: video
3.4.
2018

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa sijoituskohteena ja miksi hän kääntyy varovaisesti lisää-puolelle. Korostamme kuitenkin, että näkyvyys on edelleen heikkoa ja riskit koholla.

Martela-raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/arvostus-laskenut-jo-riittavan-houkuttelevaksi (Premium-jäsenille)

Tyyppi: video
22.1.
2018

Martela julkisti perjantaina peräti kolmannen negatiivisen tulosvaroituksen. Analyytikko Jesse Kinnunen avaa videolla, mitä tulosvaroituksen taustalla on ja mitä sijoittajien pitäisi tästä ajatella?

Tyyppi: video
27.11.
2017

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Hilvenius ja Kinnunen puhuvat mm. miten Martelan käänne palveluyhtiöksi on edistynyt? Millaisia kilpailuetuja ja kasvunäkymiä yhtiöllä on? Miten 2013-2017 toteutetut kustannussäästö- ja tehostusohjelmat ovat toteutuneet?

Martelasta on julkaistu laaja raportti ja se on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/takaisin-raiteille Martelaa seuraa yli 1700 sijoittajaa.

Tyyppi: video
2.11.
2017

Aamukatsauslivessä sähäkät Martela ja Nokian Renkaat-kommentit. Tänään tulossa Capman ja Marimekko CEO-haastattelut. Inderes keskusteluryhmissä veikataan jo ensi vuoden nousijoita https://www.inderes.fi/vuoden-2018-top-nousijat?welcomeback=1

Tyyppi: video
24.10.
2017

Iltapäivälivessä analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Yhtiön tilanne on hyvin epäselvä ja katseet on Q3-tulosjulkistuksessa jossa selviää lisää tietoa yhtiön tilasta. Jesse kehoittaa sijoittajia nyt malttiin. Pulkkinen kysyy Jesseltä, 

Tyyppi: video
9.8.
2017

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelan rajua tulosalitusta ja -10% kurssireaktiota. Yhtiölle kvartaalitason heittelyt kuuluvat bisnekseen, mutta onko yhtiön käänne hyytymässä? Yhtiön johto pitää vuoden 2018 tavoitteista edelleen kiinni, mutta Jesse pitää niihin pääsemistä entistäkin epätodennäköisempänä. Yhtiötä seuraa melkein 1200 sijoittajaa https://www.inderes.fi/yhtiot/martela

 

Tyyppi: video
19.6.
2017

Analyytikko Kinnunen kommentoi videolla Martelan tulosvaroitusta. Martelan tulovaroitus lisäsi osaltaan yhtiön kuluvan vuoden tuloskehitykseen liittyvää epävarmuutta. Tulosvaroitus ei kuitenkaan mielestämme muuttanut Martelan tuloskäänteen näkymien isoa kuvaa. Yhtiön kiinteiden kulujen viime vuosien huomattava lasku sekä veroprosentin normalisoituminen tulevat näkemyksemme mukaan nostamaan yhtiön nettotuloksen lähivuosina vuoden 2016 tasoa korkeammaksi ja pidämme osakkeen arvostustasoa edelleen houkuttelevana ennustamaamme tulostasoon suhteutettuna.

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas

Martela

Martela suunnittelee ja toteuttaa parhaita työ- ja oppimisympäristöjä. Tarjoamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja tämän päivän työympäristöön - liikkuvaan työhön ja monitilatoimistoihin. Martelan tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen alan parhaita palveluita sekä laadukkaita, ergonomisia ja innovatiivisia tuotteita. Nopeat toimitukset ja toimiva palveluverkosto tukevat näihin tavoitteisiin pääsemistä.

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

Martela on 75 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja.

Vuonna 2019 Martela-konsernin liikevaihto oli 106,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 494 henkilöä.