Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Martela

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Joonas Korkiakoski

Joonas Korkiakoski

Analyytikko

Lisätiedot

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

inderesTV
8.2.
2021

Martela on tehnyt paljon oikeita asioita rakenteidensa tehostamiseksi. Myynnin oietessa tuloksentekokykyä tulisi arviomme mukaan löytyä. Tie kestävästi hyvään tulostasoon ei ole riskivapaa, mutta tuottopuoli ja riittävä kärsivällisyys tekevät siitä kulkemisen arvoisen. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

-Videon aiheet-
00:00 Intro
00:19 Pitkästä aikaa positiivinen suositus. Miksi?
02:37 Mitä positiivista yhtiössä on tapahtunut?
03:36 H2'21 määrittää paljon
05:10 Missä on osakkeessa "turvapatja"?
07:58 Käypä arvo. Missä liikkuu?

inderesTV
9.11.
2020

Martela on suunnistanut koronamaastossa paremmin kuin odotimme. Tauti ei ole kuitenkaan vielä antanut periksi, mikä pitää lähitulevaisuuden utuisena. Martelan käänteen kannalta kaiken A ja O on liikevaihdon kasvu. Analyytikko Joonas Korkiakoski kommentoi.

inderesTV
16.1.
2020

Martelan tase ei kestä enää merkittäviä tappioita. Yhtiön on saatava punnerrettua tuloksensa voitolliseksi, analyytikko Jesse Kinnunen arvioi.

Aiheet kellotettuna:
00:20 Martelan tulosvaroitus
00:50 Tulosvaroituksen syyt
01:40 Tulosvaroituksen merkitys
02:40 Taseen kunto
03:45 Tuloskäänne yhä akuutimpi
04:50 Osakkeen arvostus
05:20 Tilinpäätöksestä saadaan keskeistä informaatiota

inderesTV
4.12.
2018

Martelan toimitusjohtaja Matti Rantaniemi istui Pulkkisen vieraana Inderes ROASTissa! Kiitos kaikille livekysymyksistä! Videolla puhuttiin Martelan sijoittajaviestinnän epäonnistumisesta, strategiasta, Ruotsin ongelmista ja miten yhtiö taklaa haasteet tästä eteenpäin?

Seuraa Martelaa täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

inderesTV
15.10.
2018

Pörssin viimeisen vuoden murheenkryyni Martela negaroi viime perjantaina. Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi negaria ja yhtiön pahaa jamaa tällä hetkellä. Edessä on joko kulujen leikkaus tai liikevaihdon kasvattaminen optimitasolle, mutta kumpikaan ei ole helppoja korjaustoimenpiteitä.

Martelan avainluvut ja ennusteet löytyvät täältä https://www.inderes.fi/fi/yhtiot/martela

inderesTV
3.4.
2018

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa sijoituskohteena ja miksi hän kääntyy varovaisesti lisää-puolelle. Korostamme kuitenkin, että näkyvyys on edelleen heikkoa ja riskit koholla.

Martela-raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/arvostus-laskenut-jo-riittavan-houkuttelevaksi (Premium-jäsenille)

inderesTV
22.1.
2018

Martela julkisti perjantaina peräti kolmannen negatiivisen tulosvaroituksen. Analyytikko Jesse Kinnunen avaa videolla, mitä tulosvaroituksen taustalla on ja mitä sijoittajien pitäisi tästä ajatella?

inderesTV
27.11.
2017

Analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Hilvenius ja Kinnunen puhuvat mm. miten Martelan käänne palveluyhtiöksi on edistynyt? Millaisia kilpailuetuja ja kasvunäkymiä yhtiöllä on? Miten 2013-2017 toteutetut kustannussäästö- ja tehostusohjelmat ovat toteutuneet?

Martelasta on julkaistu laaja raportti ja se on luettavissa maksutta https://www.inderes.fi/takaisin-raiteille Martelaa seuraa yli 1700 sijoittajaa.

inderesTV
2.11.
2017

Aamukatsauslivessä sähäkät Martela ja Nokian Renkaat-kommentit. Tänään tulossa Capman ja Marimekko CEO-haastattelut. Inderes keskusteluryhmissä veikataan jo ensi vuoden nousijoita https://www.inderes.fi/vuoden-2018-top-nousijat?welcomeback=1

inderesTV
24.10.
2017

Iltapäivälivessä analyytikko Jesse Kinnunen kommentoi Martelaa. Yhtiön tilanne on hyvin epäselvä ja katseet on Q3-tulosjulkistuksessa jossa selviää lisää tietoa yhtiön tilasta. Jesse kehoittaa sijoittajia nyt malttiin. Pulkkinen kysyy Jesseltä, 

Martela

Yhtiöllä seuraavat leimat

Inderes Yhtiöasiakas