Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään
Kone
6888 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
OSTO 59.86 ALIN 59.74 VAIHTO (KPL) 395 989
MYYNTI 59.90 YLIN 60.22 VAIHTO (VAL) 23,730 Milj. EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Viimeisimmät raportit

Analyytikko

Erkki Vesola
+358 50 549 5512

Tulevat tapahtumat

28
Tam
Tilinpäätöstiedotteet

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisin video

Sisäpiirin kaupat

Tyyppi: inderes_qa
22.5.
2019

Terve! Koneen Thyssenkrupp-kauppahuhujen myötä Kone edelleen n. +3%, kun taas Thyssenkrupp yli -15% pakkasella. Liittyykö tämä mahdollisesti siihen, että Koneen päässä kauppaan edelleen uskottaisiin kun taas Thyssenkruppin sijoittat eivät pidä sitä realistisena?

Tyyppi: inderes_qa
25.1.
2019

Hei! Teidän "pörssi Kone" kertoo, että oikaistu eps on 1,76€, osinko on 1,65€, osinko% on 101,1%. Vesola sanoo livessä, että jakaa koko tuloksensa ulos. Ota tästä nyt selvää? Jotakin linjakkuutta pitäisi olla, jotta maalaismieskin pysyisi mukana!

Tyyppi: inderes_qa
23.5.
2018

Hei! Usein näkee KONEesta kirjoitettavan, että heidän liiketoiminnalla on ns. vallihauta. Mihin tämä KONEen vallihauta perustuu? Miten he erottuvat kilpailijoistaan pidemmällä aikavälillä? Eikö jokin yhtiö ollut kehittänyt hissin, mikä kulkee myös vaakaan, jonka näkisin olevan tulevaisuutta. Toki KONE on kaupungistumisen megatrendissä kiinni ja pääomantuotto on ollut hyvällä tasolla, mutta mihin tämä vallihaudasta puhuminen perustuu?

Kiitos jo etukäteen!

Tyyppi: inderes_qa
10.11.
2017

Mikä laskee Koneen kurssia noin jyrkästi?

Tyyppi: inderes_qa
6.9.
2017

Hei, mitkä olisivat Helsingin pörssissä hyviä esimerkkejä defensiivisistä osakkeista? Mitä asioita kannattaa tutkia yrityksistä, kun hakee salkkuunsa kyseisen kategorian osakkeita? Kiitos vastauksesta! (nimi poistettu) 

Kone

Kone lyhyesti

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut toimintaamme jo sadan vuoden ajan. Tavoitteemme on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä. Vuonna 2013 KONEen liikevaihto oli 6,9 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa yli 43 000. Yhtiön B-sarjan osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Linkki Koneen sijoittajasivuille.