CapMan
KURSSI
1.67 EUR
OSTO 1.67 ALIN 1.66 VAIHTO (KPL) 99 388
MYYNTI 1.69 YLIN 1.69 VAIHTO (VAL) 0,167 Milj. EUR
KURSSI
1.67 EUR

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Paluu kasvuun yhdessä laskeneen kulurakenteen kanssa luo hyvät edellytykset tuloskasvulle
Keskeinen riski liittyy historiallisen pitkän härkämarkkinan kestävyyteen
Vahva osinkotuotto ja liiketoiminnan paluu kasvuun pitävät tuotto-odotuksen kohtuullisena

Analyytikko

Sauli Vilén
+358 44 0258908

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: company_report
5.5.
2017

Toistamme CapManin lisää-suosituksemme ja tarkistamme tavoitehintamme 1,80 euroon (aik. 1,70 euroa). CapMan on alkuvuoden aikana edistynyt selvästi kasvustrategiassaan ja olemme aiempaa luottavaisempia, että yhtiö palaa kasvuun. Arvostustaso on nykyennusteilla neutraali ja tuleva kurssinousu nojaa pitkälti strategian onnistumiseen. Yhtiön edistyminen strategiassaan yhdessä yli 6 %:n kasvavan osinkotuoton kanssa pitävät osakkeen tuotto-odotuksen edelleen kohtuullisena.

Tyyppi: video
4.5.
2017

Capman Q1'17 tuloshaastattelu

Inderesin analyytikko Sauli Vilén haastattelee Capmanin vt. toimitusjohtaja Joakim Frimodigia Q1'17 sujumisesta ja yhtiön suunnasta. Sen lisäksi Sauli kyselee uusista kasvuhankkeista ja vuoden 2017 näkymistä.

Tyyppi: news
12.4.
2017

Nostamme TOP3-listallemme CapManin, joka korvaa listalla vahvasti nousseen Revenion. CapManin osakkeen arvostus on mielestämme edelleen pörssin edullisimpia (2017e P/E 11,5x ja osinko-% 7 %), eikä markkina täysimääräisesti huomio yhtiön hyvää etenemistä sen uudessa strategiassa.

Tyyppi: news
27.3.
2017

CapMan ilmoitti eilen toimitusjohtajan vaihtumisesta. Nykyinen toimitusjohtaja Westerlund tulee siirtymään neuvonantajan rooliin ja pois CapManin palveluksesta. Uuden toimitusjohtajan etsintä on aloitettu ja uskomme yhtiön nimittävän uuden toimitusjohtajan vielä ennen juhannusta.

Tyyppi: inderes_qa
27.3.
2017

Hei! Tänään uutisoitiin, että Capmanin toimitusjohtaja jättää tehtävänsä. Mitä mieltä olette tästä?

Tyyppi: company_report
7.3.
2017

Olemme nostaneet kuluvan vuoden ennusteitamme selvästi Ideanin erinomaisen irtautumisen sekä pääomamarkkinan vahvan kehityksen myötä. Päivitetyillä ennusteillamme osake on edelleen varsin edullisesti hinnoiteltu ja pidämme osakkeen tuotto-odotusta yhä hyvänä.

Sivut

CapMan

ISIN: 
FI0009009377
Inderes company category: 
Mallisalkussa Osinkoyhtiöt
Market place: 
Main
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Top 3 Case body: 
  • CapManin Q1-tuloksesta on muodostumassa erinomainen johtuen Idean Enterprisesin onnistuneesta irtaantumisesta sekä pääomamarkkinan positiivisen kehityksen myötä. Myös loppuvuoden tulosnäkymät ovat positiiviset johtuen hallinnointiliiketoiminnan kannattavuusparannuksesta.
  • CapMan on edistynyt uuden strategiansa osalta hyvin alkuvuoden aikana ja käsityksemme mukaan yhtiöllä on useita uusia tuoteaihioita suunnitteilla. Odotamme yhtiön lanseeraavaan uusia tuotteita tulevien kvartaalien aikana (mm. infratuote). Nämä tuotteet vähentävät yhtiön tuloksen volatiliteettia ja parantavat tuloksen ennustettavuutta. Näin ollen uskomme, että näillä lanseerauksilla on lähtökohtaisesti positiivinen vaikutus yhtiön kurssiin.
  • CapManin nykyinen arvostustaso on edelleen hyvin matala ja mielestämme se ei täysimääräisesti huomioi yhtiön edistymistä sen uudessa strategiassa. P/E-kerroin jää lähivuosina noin 11-12x tasolle, mikä on alle yhtiölle hyväksyttävän tason. Osinkotuotto on yli 7 % ja kasvaa ennusteemme mukaan noin 10 % vuosivauhtia ja rajaa osakkeen laskuvaraa. Näin ollen osakkeen tuotto-odotus seuraavalle 12kk:lle on mielestämme erinomainen. 
Date of top 3: 
Keskiviikko, huhtikuu 12, 2017
Price of top 3: 
1.45
Not under coverage: 
CapMan lyhyesti

CapMan-konserni on Pohjoismaissa ja Venäjällä toimiva pääomarahastojen hallinnointiyhtiö.CapManin missiona on rakentaa menestyviä, yhteiskunnan kehitykseen myönteisesti vaikuttavia liiketoimintoja. Käytännössä yhtiö hallinnoi pääomarahastoja, joiden pääomat on kerätty institutionaalisilta sijoittajilta. Sijoitustiimimme sijoittavat pääomat edelleen pohjoismaisiin tai venäläisiin yrityksiin tai kiinteistöihin. CapManin tavoitteena on yli kaksinkertaistaa sijoituksiensa tuotto viidessä vuodessa ja samalla varmistaa rahastojen sijoittajille erinomaiset tuotot onnistuneen sijoitustoiminnan tuloksena. CapManilla on viisi keskeistä sijoitusaluetta: Buyout, Russia, Credit, Real Estate ja Public Market. Jokaisella näistä on omat erikoistuneet rahastonsa, joiden sijoitustoiminnasta vastaa oma partnership-mallilla toimiva sijoitustiimi. CapMan hallinnoi oman pääomanehtoisia equity-rahastoja ja mezzanine- eli välirahoitusrahastoja, jotka tekevät sijoituksia pohjoismaisiin ja venäläisiin listaamattomiin ja listattuihin yrityksiin. CapManin kiinteistöpääomarahastot tekevät sijoituksia kaupallisiin kiinteistöihin, hotelleihin sekä kiinteistökehityskohteisiin Pohjoismaissa. CapManin palveluksessa on yhteensä noin 100 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa. CapManin sijoittajasivuille