Vincit
KURSSI
7.78 EUR -0.26%
OSTO 7.8 ALIN 7.78 VAIHTO (KPL) 68
MYYNTI 7.83 YLIN 7.83 VAIHTO (VAL) 0,001 Milj. EUR
KURSSI
7.78 EUR -0.26%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahva kasvu ja kannattavuus osoituksena kilpailueduista. Lisäksi, markkinanäkymät Vincitin palvelualueilla ovat vahvoja.
Henkilöstön ja vahvan kulttuurin säilyttämisen lisäksi näemme Javerdel-fuusion melko riskisenä ja synergiat heikkoina.
Osake on noussut rajusti syksyn listautumisen jälkeen ja arvostus hinnoittelee nyt yhtiölle erittäin voimakasta tuloskasvua. Arviomme mukaan kannattavuus on kuitenkin huipputasolla, mikä rajaa tuloskasvupotentiaalia.

Analyytikko

Joni Grönqvist
+358405153113

Laaja raportti

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Avaintapahtumat

Tyyppi: video
7.6.
2017

Inderes ROAST: Pulkkisen vieraana Vincitin Tomi Pienimäki

Inderes ROASTissa Pulkkisen vieraana it-yhtiö Vincit:n tj Tomi Pienimäki. Vincitissä ei ainakaan toistaiseksi kauheasti virheitä löytynyt! Haastattelussa kysytyt kysymykset näkee kommenttikentässä. Kiitos Tomille ja katsojille!

Alla kysymykset:

-Pitchaa miksi Vincit on hyvä sijoituskohde

-Mitä te teette paremmin kuin muut? Miksi? 

-Teidän työkulttuuri ja olematon hierarkia on saanut paljon kiitosta. Toisaalta myös mm. teidän asiakkuusjohtaja avautui “vapaudesta johtuvasta” burn outista viime marraskuussa. Onko teillä minkäänlaista työn ohjausta?

Tyyppi: news
7.6.
2017

Vincit tiedotti eilen ostaneensa kalifornialaisen digitaaliseen suunnitteluun sekä palvelumuotoiluun erikoistuneen XTOPOLYn. Vincit ei kertonut kauppasummaa, mutta lehdistötiedotteen luonteesta ja pienestä henkilömäärästä johtuen arviomme sen olevan pieni.

Tyyppi: news
7.6.
2017

Inderes ROASTissa istuu tänään vieraana Vincitin toimitusjohtaja Tomi Pienimäki. Inderes ROASTissa toimitusjohtajat istutetaan puolen tunnin haastatteluun, jossa kiperiäkään kysymyksiä ei kaihdeta.

Tyyppi: video
5.6.
2017

Inderes ROAST seuraavana vieraana Vincitin Tomi Pienimäki

Inderes ROAST:ssa Pulkkisen seuraavana vieraana IT-palveluita tuottavan sijoittajien suosiossa olevan Vincitin toimitusjohtaja Tomi Pienimäki.

Tyyppi: news
18.5.
2017

Vincit kertoi eilen Turun uuden toimipisteen ensimmäisistä rekrytoinneista. Vincit rekrytoi nyt Turkuun yli 10 uutta työntekijää, mikä on linjassa ennustamamme kasvun kanssa. Lisäksi yhtiö arvioi Turussa olevan noin 20 työntekijää kesän loppuun mennessä.

Tyyppi: video
17.5.
2017

Aamarilivessä katsaus Vincittiin

Vincit on it-sektorin parhaita pelureita. Analyytikko Joni Grönqvist toteaa johdon kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta, että markkinanäkymät ovat edelleen vahvat. Toisaalta osake on noin kolmanneksen verrokkejaan kalliimpi, johtaen Myy-suositukseen.

Tyyppi: company_report
17.5.
2017

Keskustelumme johdon kanssa vahvisti näkemystämme yhtiön- ja markkinan näkymistä. Ohjelmistokehitysmarkkina kasvaa edelleen vahvasti ja kilpailua käydään enemmän tekijöistä kuin asiakkaista. Yhtiö kertoi helmikuussa avaavansa uuden toimipisteen Turkuun koska siellä on hyvin työntekijöitä tarjolla. Vaikka Vincit on yksi sektorinsa menestyneimpiä yhtiöitä tällä hetkellä, näemme arvostuksen haasteelliseksi verrattaessa tuloskasvunäkymiä ja osinkotuottoennusteita verrokkeihin.

Tyyppi: news
17.5.
2017

Toistamme Vincitin tavoitehinnan 6,1 euroa ja myy-suosituksen korkean arvostuksen myötä. Keskustelumme johdon kanssa vahvisti näkemystämme yhtiön- ja markkinan hyvistä näkymistä.

Sivut

Vincit

ISIN: 
FI4000185533
Market place: 
First North
Exclude from ranking: 
Top 3: 
Vincit Group lyhyesti

Vincit Group tuottaa IT-palveluita yritysasiakkaille ja julkisen sektorin toimijoille. Palvelut jakautuvat ohjelmistokehitykseen ja ICT-palveluihin. Ohjelmistokehitystä harjoitetaan Vincit Development Oy:ssä ja ICT-palvelut -toimintaa Vincit Services Oy:ssä.

Yhtiön asiakkaat ovat pääasiassa suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Vincit Groupilla on yli 200 asiakasta useilla eri toimialoilla. Vuonna 2015 yhtiön pro forma -liikevaihto oli 26,1 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on toimipisteet Suomessa Tampereella ja Helsingissä, palvelukeskus Savonlinnassa sekä toimipiste Palo Altossa Yhdysvalloissa.