YIT
1589 sijoittajaa seuraa tätä yhtiötä
KURSSI
7.07 EUR +0.64%
OSTO 7.06 ALIN 7.03 VAIHTO (KPL) 28 700
MYYNTI 7.07 YLIN 7.09 VAIHTO (VAL) 0,203 Milj. EUR
KURSSI
7.07 EUR +0.64%

Haluaisitko nähdä Inderesin yhtiölle antamat suositukset ja tavoitehinnat?

Onko sinulla jo Inderes -tili? Kirjaudu sisään tästä.

Sijoitusnäkemys

Vahva tilauskanta Toimitilat & Infra –segmentissä, myyntimixin parantuminen Asuminen Suomi&CEE-segmentissä vahvistuneen kuluttajakysynnän ansiosta, Venäjän asuntorakentamisen asteittainen elpyminen ja pääoman käytön tehostuminen.
Rakentamisen kasvukerroin hiipumassu Asuntoja Suomessa ja kuluttajien ostovoiman kehitys hidastuu, ostokyky herkkä korkotason muutoksille, kiinteistöjen tuottovaateet matalat, mikä on riski jos korot nousevat
Tuloskasvunäkymät positiiviset, mutta kuluvan vuoden kertoimet vielä haastavat.

Pörssikalenterin tapahtumat

Analyytikko

Petri Aho
+358 50 340 2986

Viimeisin video

Avainluvut

EV/EBIT

EBIT

P/E

Osinko-%

Yhtiön avainluvut

Tyyppi: stock_exchange_release
16.10.
2017

YIT aloittaa omaperusteisia kerrostalokohteita yhteensä noin 45 miljoonan euron arvosta. Hankkeisiin valmistuu yhteensä yli 230 asuntoa. Aloitukset kirjattiin kolmannelle vuosineljännekselle, jolloin aloituspäätökset tehtiin. Hankkeet tukevat YIT:n kasvustrategiaa Suomessa ja CEE-maissa.

Espoon Mankkaalla käynnistynyt hanke valmistuu talvella 2019. Kohde sijaitsee rauhallisen pientaloalueen reunalla erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen lähistöllä.

Tyyppi: stock_exchange_release
13.10.
2017

YIT on allekirjoittanut noin 20 miljoonan euron arvoisen sopimuksen Helsingin kaupungin kanssa katu-urakasta Helsingin Pasilassa. Sopimus kattaa Veturitien katu-urakan, betonikaukalon ja kaksikerroksisen kiertoliittymän, joka liittää yhteen Teollisuuskadun ja Veturitien. Veturitie kulkee myös YIT:n rakentaman Tripla-hankkeen läpi. Hankkeen erityispiirteenä ovat erityisen vaativat pohjaolosuhteet. Hanke kirjataan neljännen vuosineljänneksen tilauskantaan ja sen arvioidaan valmistuvan kesään 2019 mennessä.

Lisätietoja antavat:

Tyyppi: stock_exchange_release
13.10.
2017

YIT Oyj:n osavuosikatsaus tammi-syyskuulta 2017 julkistetaan perjantaina 27.10.2017 noin kello 8.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja esitysaineistot suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa http://www.yitgroup.com/sijoittajat/. 

Tiedotustilaisuus sijoittajille ja tiedotusvälineille 

Tyyppi: stock_exchange_release
10.10.
2017

YIT käynnistää asuntohankkeiden rakentamisen Moskovan alueella ja Tjumenissa, Venäjällä. Projektien arvo on yhteensä yli 25 miljoonaa euroa. Aloitukset kirjattiin kolmannelle neljännekselle. Hankkeet valmistuvat vuoden 2019 puoliväliin mennessä.

Tyyppi: stock_exchange_release
9.10.
2017

Tätä pörssitiedotetta ei saa julkaista tai levittää, kokonaan tai osittain, suoraan tai välillisesti, Kanadassa, Australiassa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa, Japanissa tai missään muussa sellaisessa maassa, jossa sen julkaiseminen tai levittäminen olisi soveltuvien lakien ja sääntöjen vastaista tai edellyttäisi lisädokumenttien laatimista tai rekisteröintiä tai muita toimenpiteitä Suomen lainsäädännön mukaisten vaatimusten lisäksi. Lisätietoja on esitetty alla kohdassa "Tärkeitä tietoja".

Tyyppi: stock_exchange_release
9.10.
2017

YIT:n varatoimitusjohtaja Tero Kiviniemi on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta.

YIT Oyj:n hallitus on nimittänyt talousjohtaja Esa Neuvosen toimitusjohtajan sijaiseksi ja Timo Lehmuksen Toimitilat ja infra -toimialan johtajaksi YIT:n ja Lemminkäisen sulautumisen täytäntöönpanoon saakka.  Molemmat nimitykset astuvat voimaan 9.10.2017.

Tyyppi: news
9.10.
2017

Perjantaina Rakennuslehden julkaiseman Rapalin pääkaupunkiseudun talonrakentamisen tarjoushintaindeksin nousuvauhti on kiihtynyt 2000-luvun korkeimmalle tasolle. Tarjoushintaindeksin vuosimuutos oli elokuussa 10,7 %, mikä on indeksin korkein mitattu muutoslukema sitten vuoden 1998.

Tyyppi: stock_exchange_release
5.10.
2017

YIT käynnistää uuden aluekehityshankkeen rakentamisen Hämeenlinnan Asemanrannassa. Ensimmäinen rakennettava kohde on Hämeenlinnan Origo, johon valmistuu 44 asuntoa vuoden 2018 loppuun mennessä. Kohde sijaitsee Vanajaveden rannalla, ja sen asunnoista avautuu näkymä järven yli keskustaan. Kohteen arvo on yli 10 miljoonaa euroa, ja sen aloitus kirjattiin vuoden kolmannelle neljännekselle. Origo on ensimmäinen YIT:n 14:sta alueelle suunnitellusta hankkeesta.

Tyyppi: news
29.9.
2017

YIT järjesti eilen pääomamarkkinapäivän (CMD), jossa yhtiö mm. julkaisi Q3’17:n asuntomyyntimäärät, kertoi lisää tietoa suunnitelmastaan Kiinteistöt-toimialan perustamiselle sekä avasi tarkemmin liiketoimintaansa, strategiaansa ja fuusiosuunnitelmaa Lemminkäisen kanssa.

Tyyppi: ceo_corner
29.9.
2017

YIT:n ja Lemminkäisen yhtiökokoukset hyväksyivät yhtiöiden yhdistymisen. Millaisia hyötyjä yhdistymisestä odotetaan ja millä aikajänteellä?

YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen odotetaan luovan merkittävää arvoa yhdistyneen yhtiön osakkeenomistajille yhtiöiden toimintojen yhtenäistämisen ansiosta saavutettavien synergioiden ja kasvavien liiketoimintamahdollisuuksien kautta.

YIT

ISIN: 
FI0009800643
Exclude from ranking: 
Top 3: 
YIT lyhyesti

YIT rakentaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa yhtiö suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä suurin ulkomainen asuntorakentaja. YIT on myös Suomen suurimpia toimitila- ja infrarakentajia. Toiminta-alue kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin ja Slovakian. 

Vuonna 2013 yhtiön liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa ja työllistäen yli 6 000 henkilöä. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

YIT sijoittajasivut