Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Sitowise

Viimeisimmät raportit

Laaja raportti

Analyytikko

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Lisätiedot

Yhtiön vuosikertomukset

Viimeisimmät videot

Sisäpiirin kaupat

Nettovaikuttavuus

Analyytikon kommentti
2.6.
2023

Vertailimme etenkin rakennusalaan keskittyneitä teknisen konsultoinnin yhtiöitä liikevaihdon kasvun, kannattavuuden sekä arvostuksen näkökulmasta. Suomalaiset yhtiöt ovat kasvun sekä kannattavuuden yhdistelmä huomioiden arvostettu selvästi pohjoismaisia ja kansainvälisiä verrokkeja alhaisemmalle tasolle. Tämä on yhtiöiden kokoero, hajautuneempi liiketoiminta sekä historialliset näytöt huomioiden osin ymmärrettävää, mutta näemme myös arvostuksissa nousuvaraa yhtiöiden kasvutarinan jatkaessa yhtä kannattavana.

Tiedotteet
26.5.
2023

Sitowise Group Oyj:n sijoittajauutinen 26.5.2023 

Sitowise kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja muut pääomamarkkinoiden edustajat pääomamarkkinapäivään 7. kesäkuuta 2023. Tilaisuus järjestetään Espoossa Accountor Towerissa (Keilaniementie 1).

Pääomamarkkinapäivän tarkoituksena on kertoa yhtiön uudesta strategiasta ja arvonluontimahdollisuuksista sekä esitellä kasvumahdollisuuksia konkreettisten esimerkkien kautta.

Analyysi
11.5.
2023

Q1-raportti oli kokonaisuutena odotuksiamme parempi, mutta näkymät pitivät ennusteemme lähes ennallaan ja työpäivien vähentyminen seuraavilla kvartaaleilla vaikeuttaa tulosparannusta. Ohjeistus jäi ennalleen ja näkymät vaikuttavat olevan kasvaville liiketoiminnoille hyvät, vaikka inflaatio ja rakentamisen hidastuminen lisäävät epävarmuutta tietyillä osa-alueilla. Kuluvana vuonna tuloskasvu jää maltilliseksi, mutta sillä luodaan pohjaa tulevien vuosien kehitykselle. Arvostus on mielestämme edelleen houkutteleva Sitowisen potentiaaliin sekä nykyiseenkin tulostasoon nähden.

Analyytikon kommentti
11.5.
2023

Toistamme Sitowisen lisää-suosituksen laskien samalla hieman tavoitehintaamme 5,10 euroon (aik. 5,40 euroa) Q1-tuloksen jälkeen. Q1-raportti oli kokonaisuutena odotuksiamme parempi, mutta näkymät pitivät ennusteemme lähes ennallaan ja työpäivien vähentyminen seuraavilla kvartaaleilla vaikeuttaa tulosparannusta.

inderesTV
10.5.
2023

Sitowise sai hyvän startin vuoteen liikevaihdon kasvun jatkuttua vahvana haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Myös toimenpiteet kannattavuuden parantamiseksi purevat. Toimitusjohtaja Heikki Haasmaa kommentoi analyytikko Olli Koposen haastattelussa.

Analyytikon kommentti
10.5.
2023

Sitowise raportoi aamulla odotuksiamme paremman Q1-tuloksen. Yhtiön liikevaihto kasvoi hyvin vertailukaudesta ja operatiivinen tulos parantui vertailukaudesta vastoin odotuksiamme. Yhtiön näkymiä tukee vakaa inframarkkina, mutta epävarmuus muun uudisrakentamisen markkinassa heijastuu myös Sitowiseen. Ohjeistus jäi ennalleen odottaen maltillisempaa tuloskehitystä loppuvuonna.

Tiedotteet
10.5.
2023

Sitowise Group Oyj, Osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2023, 10.5.2023 klo 08.30

Tämä tiedote on tiivistelmä Sitowise Groupin tammi-maaliskuun 2023 osavuosikatsauksesta. Kokonaisuudessaan osavuosikatsaus on tämän tiedotteen liitteenä sekä julkaistaan yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.sitowise.com/fi/sijoittajille/raportit-ja-esitykset

inderesTV
10.5.
2023

Analyytikko Olli Koponen käy läpi Sitowisen Q1-tulosta livessä keskiviikkona 10.5. noin kello 8:25 alkaen.

Analyytikon kommentti
4.5.
2023

Sitowise raportoi Q1-tuloksensa keskiviikkona 10.5.2023. Odotamme ensimmäisen kvartaalin aikana liikevaihdon kasvaneen, mutta tuloksen olevan hieman vertailukauden alapuolella.

Tiedotteet
4.5.
2023

Sitowise Group Oyj Pörssitiedote 4.5.2023 klo 11.00

Anna Wäck Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen johtoon
Anna Wäck on nimitetty Sitowisen liiketoimintajohtajaksi Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueelle sekä konsernijohtoryhmän jäseneksi 5.5.2023 alkaen.

Sitowise

ipo 

Inderes kategoriat

Inderes Yhtiöasiakas